Fans zeggen dat dit de beste aflevering van 'Dawson's Creek' is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de beste aflevering van 'Dawson's Creek' is
Fans zeggen dat dit de beste aflevering van 'Dawson's Creek' is
Anonim

Van fans die praten over de seriefinale tot het leren van de oorsprong van de Pacey/Joey/Dawson-liefdesdriehoek, tienerdrama Dawson's Creek is nog steeds geliefd vandaag. De personages hebben het zes seizoenen lang meegemaakt en in seizoen 3 realiseerde Dawson zich dat zijn goede vrienden Joey en Pacey verliefd op elkaar waren.

Dit heeft de show zeker veranderd, en voor veel fans gaat de meest interessante en goed geschreven aflevering van de hele tienershow helemaal over Dawsons gecompliceerde gevoelens voor zijn beste vriend Joey, die hij zijn hele leven kent.

Laten we eens kijken naar de aflevering van Dawson's Creek waar fans maar over blijven praten.

De beste aflevering

James Van Der Beek steunt het happy end van Pacey en Joey, en dat geldt ook voor veel fans, aangezien het paar een echte band leek te hebben.

Als het gaat om de allerbeste aflevering van Dawson's Creek, hebben fans natuurlijk verschillende meningen, maar veel kijkers zijn het erover eens dat het de aflevering "The Longest Day" van seizoen 3 was.

In een discussiethread op Reddit bracht een fan deze aflevering ter sprake en schreef: "Ik hou van de manier waarop ze de hele dag een paar keer vanuit verschillende perspectieven herhalen en hoewel het een behoorlijk tumultueuze aflevering is, vooral voor Dawson, is het een beetje anders in de manier waarop het loopt dan de rest die me meer bijblijft, om nog maar te zwijgen van de eerste blik op hoe een Pacey/Joey-relatie eruitziet (mijn persoonlijke favoriete schip)."

Een andere Reddit-gebruiker antwoordde: "Het is absoluut een hoogtepunt en een van de betere afleveringen." Een andere Dawson's Creek-fan prees de schrijver van de aflevering: "Gina Fattore is briljant, ze heeft veel van mijn favoriete afleveringen geschreven en ik ben blij dat ze deze heeft geschreven, omdat ze elke relatie en dynamiek tussen deze personages zo goed begrijpt. En de structuur van de aflevering geeft ons een beetje meer begrip van elk moment elke keer dat we het zien. Het is zo slim geconstrueerd."

Een unieke structuur

Een andere Reddit-gebruiker deelde dat "The Longest Day" zo'n grote impact op hen had, omdat ze zich herinneren dat ze naar de les gingen en de leraar vroegen of iemand de aflevering had gezien die de avond ervoor was uitgezonden. De fan schreef: "Iedereen had het erover. Het is nog steeds mijn favoriete aflevering."

"The Longest Day" is zo interessant vanwege de afleveringsstructuur. Dawson hoorde dat zijn vrienden Joey en Pacey aan het daten waren, en de aflevering vertelde dit verhaal vanuit vier perspectieven. Fans konden zien hoe deze dag voor elk personage verliep. Joey vroeg: "Heb je ooit van die dagen gehad dat je helemaal opnieuw zou willen leven?" en toen kregen kijkers hetzelfde verschillende keren te zien.

Pacey kwam Andie tegen en hij leek niet in orde, maar ze wist niet dat hij zich zorgen maakte dat Dawson erachter zou komen over hem en Joey. Later sprak Jen met Joey over de situatie van Joey en Pacey, en Jen zei dat ze Dawson beslist moest vertellen. En later zei Joey dat zij degene moest zijn die aan Dawson uitlegde wat er aan de hand was.

Het bleek dat Jen Dawson vertelde over Joey en Pacey, omdat ze aannam dat ze het hem hadden uitgelegd. Dit maakte Dawson ongelooflijk boos, en fans herinneren zich nog hoe ongemakkelijk dit gesprek was.

Zoveel van Dawson's Creek is ongelooflijk emotioneel, omdat de personages altijd verliefd werden of zich zorgen maakten over wat er zou gebeuren in hun jonge leven. Deze aflevering was bijzonder ontroerend en vol gevoelens, omdat iedereen in de vriendengroep vreselijk voor Dawson voelde.

Deze aflevering heeft zoveel geweldige citaten, zoals toen Jen en Pacey een serieus gesprek hadden en Jen zei: "Nou, want nu moet je door die voordeur lopen en je beste vriend vertellen dat het enige meisje in het universum kan hij niet zonder…' en Pacey eindigde, 'Is dezelfde waar ik niet zonder kan."

Terwijl fans graag zouden willen dat er meer Dawson's Creek zou zijn, omdat een revival of reboot cool zou zijn, zegt bedenker Kevin Williamson dat een revival niet waarschijnlijk is. Volgens Us Weekly verscheen hij in een panel voor zijn tv-show Tell Me A Story tijdens de zomerperstour van de TV Critics' Association en hij zei: We blijven erover praten, maar nee, vanaf nu zit het niet in de pijplijn. We hebben het min of meer beëindigd. De laatste aflevering was vijf jaar in de toekomst. We hebben er een mooie knop aan toegevoegd. Jen is overleden. Wat gaan we doen? We hebben erover gepraat, maar totdat we een reden kunnen vinden om doe het … We komen met ideeën, maar nee, vanaf nu, nee.”

Hoewel dat jammer is, kunnen fans "The Longest Day" en alle andere geweldige, emotionele afleveringen van Dawson's Creek opnieuw bekijken.

Aanbevolen: