Fans zeggen dat dit de beste 'moderne familie' Halloween-aflevering is

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat dit de beste 'moderne familie' Halloween-aflevering is
Fans zeggen dat dit de beste 'moderne familie' Halloween-aflevering is
Anonim

De ABC-sitcom Modern Family is misschien pas onlangs geëindigd (de laatste aflevering van de show werd uitgezonden in 2020), maar fans missen de Pritchetts en de Dunphys (en Eric Stonestreet's Cameron natuurlijk). Het is vooral moeilijk om ze niet te missen rond deze tijd van het jaar met al dit gepraat over Halloween (om nog maar te zwijgen van het feit dat de show onlangs ook zijn 12e verjaardag vierde).

Over het algemeen deed ieders favoriete tv-familie het buitengewoon goed op Halloween. De Halloween-afleveringen zijn zelfs goed ontvangen door critici en fans. Dat gezegd hebbende, één Halloween-aflevering is uiteindelijk griezeliger dan de rest.

Ze hebben altijd een manier gevonden om Halloween interessant te maken

Voor de goede orde, Modern Family kwam niet elk seizoen met een Halloween-aflevering (het produceerde er zelfs niet een tijdens het eerste seizoen). Dat gezegd hebbende, zet de show zich volledig in om een angstaanjagend goede aflevering af te leveren als dat zo is. Halloween is tenslotte Claire's (Julie Bowen) favoriete feestdag, hoewel interessant genoeg, Bowen zelf niet zo'n fan van Halloween is. Dat gezegd hebbende, waardeert ze wel hoe de show spooktaculair wordt.

Er was bijvoorbeeld die aflevering getiteld Halloween 3: AwesomeLand waarin Phil (Ty Burrell) de Halloween-taken van Claire overneemt. Over de aflevering vertelde Bowen aan Mom.com: "We hebben een scène waarin we het opnemen tegen de buren. Het was een van die scènes waar we gewoon lachten en lachten en lachten, omdat het Steve Zahn is, dus het is heel grappig."

Tegelijkertijd was in de aflevering ook te zien dat Phil een op de regenboog geïnspireerde Halloween-outfit droeg, die moest worden gemaakt door het kostuumontwerpteam van de show."We probeerden een kant-en-klaar regenboogpak te vinden, we probeerden regenboogstof te vinden, maar met de beperkte tijd die we hadden om het samen te stellen, was het het meest logisch om het te verven", vertelde kostuumontwerper Alix Friedberg aan Entertainment Weekly. “Het eindresultaat was echt spectaculair. Het was echt heel leuk om te doen.”

Naast de AwesomeLand-aflevering, is er ook de aflevering Open House of Horrors uit 2012 waar fans Sofia Vergara's Gloria verkleed als een zwangere alien konden zien, terwijl Claire een plan maakt om Phil een Halloween-angst te bezorgen terwijl ze gekleed is als een onschuldig uitziende Little Bo Peep.

Ondertussen kregen fans meer dan hun gebruikelijke schrik tijdens de Halloween-aflevering van de show, toepasselijk getiteld Good Grief. Zoals mede-maker Steve Levitan had beloofd, bevatte de aflevering de dood van een geliefd personage, Jay's (Ed O'Neill) ex-vrouw DeDe (Shelley Long). "Het kwam bij ons op dat de dood een groot deel van de familie-ervaring is en hoewel Phil (Ty Burrell) zijn moeder in een vorige aflevering had verloren, hebben we nog nooit de hele familie met zo'n verlies te maken gehad", vertelde Levitan. De Hollywoodreporter."Het leek me iets interessants om te gebeuren."

Tegelijkertijd wist Levitan ook dat de dood moest gebeuren tijdens de Halloween-aflevering van de show. Hoewel het niet gepast leek, was het in sommige opzichten ook logisch. "Ik ben altijd gecharmeerd geweest van verhalen waarin mensen zeer ongepast gekleed zijn voor zeer serieuze momenten", legt Levitan uit. "Het is al iets van mij zolang ik me kan herinneren. Ik hou van dat soort verhalen.”

En hoewel deze aflevering zeker een schok teweegbracht, kon hij de meest succesvolle Halloween-aflevering van Modern Family, die al een aantal seizoenen geleden al was uitgezonden, nog steeds niet overtreffen.

Hier is de beste Halloween-aflevering volgens fans

Interessant is dat de meest gewaardeerde Halloween-aflevering van Modern Family gewoon Halloween heet. Het was de eerste keer dat de show ooit probeerde spooktaculair te worden en het was een enorm succes. In de aflevering delegeert Claire verantwoordelijkheden aan de familie om ervoor te zorgen dat Halloween volgens plan verloopt. Zoals verwacht gaat er echter iets mis. Tegelijkertijd wordt onthuld dat Cameron (Eric Stonestreet) geen fan is van de vakantie vanwege een eerdere traumatische ervaring.

De show leverde lovende recensies op. Achter de schermen was het echter een behoorlijke uitdaging, vooral de reeks waarbij Mitch (Jesse Tyler Ferguson) zich naar de badkamer haastte nadat hij zich realiseerde dat hij in de maling was genomen om als Spider-Man te verschijnen. "Toegevoegd aan de complexiteit was het feit dat we de documentaire-stijl van de show opnemen, dus we hebben de neiging niet veel 'filmische' opnamen te maken om het verhaal te vertellen", vertelde de regisseur van de aflevering, Michael Spiller, aan DGA. "Dus moesten veel komische zaken worden gefilmd vanuit uitkijkpunten die de documentaireploeg logischerwijs zou hebben gezien, zoals een conciërge die Mitchell's overhemd afpakt, zonder al te veel vals te spelen." Maar uiteindelijk was het het waard.

Aan de andere kant, vanuit het oogpunt van een kostuumontwerper, was alles aan deze aflevering perfect, met Claire en Phil verkleed als een zombiebruid en bruidegom."Die waren behoorlijk fantastisch", merkte Friedberg op. "De combinatie van die twee gaat ervoor." Ze merkte ook op dat het werkte omdat de twee personages echt toegewijd waren aan het paren voor Halloween. "In latere seizoenen beginnen ze uit elkaar te vallen omdat Phil altijd een gelukkiger Halloween wilde en Claire het engste spookhuis in de buurt wilde", merkte Friedberg op. "Maar dit was toen Phil all-in was. Het was geweldig."

Tegelijkertijd, wie kan Haley (Sarah Hyland) vergeten die zich verkleedde als sexy moeder Teresa in dezelfde aflevering. "Dit was acht, negen jaar geleden en we kunnen er nu waarschijnlijk niet meer mee wegkomen", gaf Friedberg toe. "Maar het was perfect voor Haley."

Aanbevolen: