Wat is er met Louie gebeurd uit 'Remember The Titans'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Louie gebeurd uit 'Remember The Titans'?
Wat is er met Louie gebeurd uit 'Remember The Titans'?
Anonim

Tijdens de jaren 90 en 2000 konden een aantal sportfilms langskomen en een enorme indruk achterlaten op fans, en de beste van die decennia werden beschouwd als klassiekers waar mensen nog steeds van houden tot op de dag van vandaag. Films als The Sandlot en Any Given Sunday zijn enkele voorbeelden van deze succesvolle films.

In 2000 werd Remember the Titans een enorme hit, en de film bevatte de getalenteerde Ethan Suplee, die Louie speelde. Suplee was fantastisch in de film, en in de jaren die volgden, zou Suplee veel succes hebben.

Laten we eens kijken naar wat Ethan Suplee heeft gedaan sinds Remember the Titans.

Ethan Suplee speelde de hoofdrol in 'My Name Is Earl'

Remember the Titans was zeker een geweldige manier voor Ethan Suplee om opgemerkt te worden door het reguliere publiek, maar de landing op een hitshow hielp echt om de zaken naar een ander niveau te tillen. In 2005 werd Suplee gecast als Randy op My Name Is Earl en de show werd een groot succes dat bijna 100 afleveringen bereikte.

Suplee had veel tv-acteerervaring voordat hij op My Name Is Earl terechtkwam, waarbij zijn tijd in Boy Meets World zijn meest opvallende televisiewerk was voordat hij Randy speelde. Toen My Name Is Earl eenmaal begon, zorgden het uitgangspunt van de show en het uitstekende acteerwerk van de cast ervoor dat mensen terugkwamen voor meer. Hoewel het eindigde zonder dat het verhaal officieel werd afgesloten, vinden fans het nog steeds leuk om deze show opnieuw te bekijken.

Buiten My Name Is Earl heeft Suplee door de jaren heen een plekje gevonden in een aantal hitshows. Hij is betrokken geweest bij projecten als Entourage, Raising Hope, The Ranch, Twin Peaks en Santa Clarita Diet. Het is een indrukwekkend oeuvre en het is een bewijs dat Suplee een echt talent is.

Natuurlijk kunnen we niet over zijn prestaties praten zonder ook naar zijn filmwerk te kijken.

Hij verscheen in films als 'The Wolf Of Wall Street'

9D7E68AF-8E8D-4F47-96A6-C1863CF5BBB6
9D7E68AF-8E8D-4F47-96A6-C1863CF5BBB6

Op het grote scherm heeft Ethan Suplee door de jaren heen uitstekend werk geleverd door zijn weg te vinden naar grote projecten. Hij is misschien niet de hoofdrolspeler, maar hij vindt altijd een manier om indruk te maken in deze films.

Na Remember the Titans speelde Suplee in films als Cold Mountain, Without a Paddle, Clerks II en The Wolf of Wall Street. Hij verscheen in recentere projecten zoals Deepwater Horizon en Motherless Brooklyn, en Suplee heeft door de jaren heen kunnen werken met de grootste en slimste namen in entertainment.

Zoals het er nu uitziet, heeft Suplee één project aan dek, namelijk God Is a Bullet, met artiesten als Jamie Foxx en January Jones aan boord. Onnodig te zeggen dat fans nauwlettend in de gaten zullen houden hoe dat afloopt.

Suplee heeft het behoorlijk druk gehad, maar er is tegenwoordig een groot deel van zijn leven waar we echt een licht op moeten laten schijnen.

Hij onderging een grote transformatie

Voor degenen die hem misschien niet hebben herkend op recente foto's, ja, Ethan Suplee heeft een ongelooflijke fysieke transformatie ondergaan en ziet er bijna uit als een heel ander persoon, vooral in vergelijking met zijn beroemdste rollen. Suplee worstelde al lang met zijn gewicht en gezondheid, en de afgelopen jaren heeft hij hard gewerkt om te komen waar hij nu qua gezondheid is.

Zoals Suplee aan Men's He alth vertelde, speelde het kijken naar zijn calorieën een belangrijke factor in zijn vermogen om af te vallen en op gewicht te blijven.

"Het belangrijkste dat ik moest doen, was ervoor zorgen dat ik niet meer calorieën at dan ik elke dag verbruikte. En raad eens? Voedingsmiddelen die voedzaam waren - donkere bladgroenten, kip, zalm - waren meestal ook veel lager in calorieën dan, laten we zeggen, een Super Star met twee pasteitjes. Naarmate ik meer caloriebewust werd, begon ik minder te eten en begon ik gezonder te eten. Na een paar maanden hiervan waren calorieën geen calorieën meer. Ze begonnen voedsel te zijn, "zei de acteur.

Suplee ziet er beter uit dan ooit, en gezond worden heeft een positieve invloed gehad op zijn gezinsleven.

"Ze is heel gelukkig. Weet je, Brandy heeft me door heel, heel extreem miserabele diëten heen gezeten waar ik 400 calorieën per dag at en niet zo'n prettig persoon was. Ik heb nu de energie om dingen te doen Het leven is zoveel beter, " onthulde hij.

Ethan Suplee is gelukkiger en gezonder dan ooit, en fans kunnen niet wachten om te zien hoe het volgende hoofdstuk van zijn carrière verloopt.

Aanbevolen: