The Voice Of Raven uit 'Teen Titans' legt uit waarom ze een belangrijk rolmodel is

The Voice Of Raven uit 'Teen Titans' legt uit waarom ze een belangrijk rolmodel is
The Voice Of Raven uit 'Teen Titans' legt uit waarom ze een belangrijk rolmodel is
Anonim

In een exclusief interview met Vanity Fair legde stemacteur Tara Strong uit waarom Raven van Teen Titans het belangrijkste personage voor haar was om te portretteren.

Teen Titans was een animatieserie die een groep tienersuperhelden volgt die vechten tegen schurken. De groepsleden bestaan uit Raven, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Robin. De serie werd gedurende 5 seizoenen uitgezonden op Cartoon Network en liep van 2003-2006.

In het interview vertelt Strong over de grote impact die Raven heeft gehad op zoveel levens.

"Als ik eraan denk hoeveel ze het leven van mensen heeft geraakt, weet je niet wanneer je zo'n show boekt, het zal zo belangrijk voor mensen zijn," zei ze. "Ze is zo belangrijk."

Als de halfdemonendochter van de demon Trigon beschikt Raven over een enorme hoeveelheid vaardigheden. Ze kan schaduwen controleren, manipuleren en genereren. Raven kan energie, tijd en emoties gebruiken om vijanden te bestrijden.

Raven gebruikt haar krachten om tegen vijanden te vechten in de show Teen Titans
Raven gebruikt haar krachten om tegen vijanden te vechten in de show Teen Titans

Tijdens Comic-Con vertelt Strong over de talloze ontmoetingen die ze had met fans over de hele wereld.

“Elke keer als ik ga, zijn er honderden mensen die als haar cosplayen. Elke leeftijd, elke kleur. Iets aan haar overstijgt en zorgt ervoor dat mensen zich niet alleen voelen', zei ze. "Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik mensen heb horen zeggen: 'Raven heeft me door de scheiding van mijn ouders heen geholpen', 'Ze hebben me door een depressie heen geholpen', 'Ik dacht dat ik helemaal alleen was totdat ik Raven op Teen Titans.'"

Terwijl de tranen in haar ogen beginnen te stapelen, vertelt ze het verhaal van een fan die diepe bewondering had voor Raven.

“Ik had een meisje verkleed als Raven die tegen me praatte op een con en ze praatte veel, heel snel over hoeveel het voor haar betekende. Ik kijk om en zie haar moeder veel huilen. Veel mensen huilen als ze me ontmoeten, maar dit was anders. Ze was zichtbaar erg geschrokken en ik ging naar haar toe en vroeg haar of alles in orde was. Ze zei: 'Mijn dochter is ernstig autistisch en ze heeft al vijf jaar niet gesproken. Toen ze je hoorde aankomen, hield ze niet haar mond.' Ik had zoiets van wauw, dat is wat Raven voor mensen betekent, 'zei ze.

Om het segment te beëindigen, bedankte Strong Warner Bros en het castingteam voor het feit dat ze haar de kans hadden gegeven om zo'n belangrijk personage te spelen.

Teen Titans is momenteel beschikbaar om te streamen op HBO Max.

Aanbevolen: