Vader van zeven Nick Cannon getrolld nadat hij probeerde zijn meerdere kinderen uit te leggen

Vader van zeven Nick Cannon getrolld nadat hij probeerde zijn meerdere kinderen uit te leggen
Vader van zeven Nick Cannon getrolld nadat hij probeerde zijn meerdere kinderen uit te leggen
Anonim

Nick Cannon is bekritiseerd nadat hij zich uitsprak over het onlangs verwelkomen van zijn zevende kind.

Tijdens een optreden in The Breakfast Club vandaag werd de 40-jarige gevraagd waarom hij zoveel kinderen had met meerdere moeders.

Nick reageerde met: Waarom stellen mensen het in vraag? Dat is een eurocentrisch concept als je nadenkt over de ideeën… dat je verondersteld wordt deze ene persoon voor de rest van je leven te hebben.'

"Het idee dat een man één vrouw zou moeten hebben… we zouden niets moeten hebben. Ik heb geen eigendom over deze persoon. Het gaat over welke uitwisseling we samen kunnen creëren. Dus ik heb me daar nooit echt op geabonneerd mentaliteit, "zei de Wild N' Out-komiek.

"Ik begrijp de instelling van het huwelijk, maar als we teruggaan naar waar dat over gaat, was dat het classificeren van eigendom. Een vader gaf een andere man zijn dochter voor land," vervolgde hij.

“Ik wil niemand in eigendom hebben. Ik heb geen eigendom over een van de moeders. We hebben een prachtig geheel gecreëerd. Daar sluit ik me niet bij aan. Die vrouwen, allemaal vrouwen, zijn degenen die zichzelf openstellen en zeggen: 'Ik zou deze man graag in mijn wereld toelaten. En ik zal dit kind baren.' Het is niet mijn beslissing. Ik volg het voorbeeld, 'voegde hij eraan toe.

"Elke vrouw met wie ik te maken heb of waarmee ik te maken heb, ze weten hoe ik me voel." Nick beweerde dat hij niet rondgaat om te beslissen wie de volgende keer zwanger zal worden.

Maar de meeste sociale media reageerders walgen van de reacties.

"Eurocentrisch?? Kapotte huizen zijn niet gezond voor zowel de ouders als de kinderen", schreef een persoon online.

"Wat me opviel, is dat hij hier alleen over spreekt vanuit het perspectief van de man en vanuit het gewin van de man. Vrouwen winnen niets aan dit soort denken en leven, behalve de titel van een alleenstaande moeder en een leegte in ons hart. Het is godslastering, " een tweede toegevoegd.

"Hij verzilverde ze echter eurocentrische, kapitalistische cheques", merkte een derde op.

Onlangs verwelkomden Nick en Abby De La Rosa in juni 2021 de tweelingzonen Zion Mixolydian en Zillion Heir. Een paar weken later werd ook zoon Zen, met model Alyssa Scott, geboren.

In december 2020 verwelkomden Nick en Brittany Bell dochter Powerful Queen. Ze zijn ook ouders van de 4-jarige zoon Golden.

Nick deelt ook de 10-jarige tweeling, zoon Moroccan en dochter Monroe, met ex-vrouw Mariah Carey.

mariah-carey-nick-cannon-kids
mariah-carey-nick-cannon-kids

In januari 2012 werd bij Nick de diagnose lupus nierziekte (ook wel lupus nefritis genoemd).

De vader van zeven had symptomen van vermoeidheid en zwelling in zijn knieën voor een nieuwjaarsvakantie in Aspen.

Hij had ook moeite met ademhalen en pijn in zijn nieren. In een optreden in The Howard Stern-show gaf hij toe dat hij een kortere levensduur heeft dan de gemiddelde persoon. Daarom zag hij het nut van condooms niet in.

Aanbevolen: