Heeft John Krasinski een contract voor meerdere films met Marvel?

Inhoudsopgave:

Heeft John Krasinski een contract voor meerdere films met Marvel?
Heeft John Krasinski een contract voor meerdere films met Marvel?
Anonim

Fans waren zeker enthousiast toen John Krasinski zijn Marvel Cinematic Universe (MCU) debuut maakte in de recente film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. In de film ontmoet Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) de acteur wanneer hij in een universum belandt dat wordt bewaakt door de Illuminati. Hier wordt onthuld dat Krasinski Reed Richards is, ook bekend als Mr. Fantastic van de Fantastic Four (ondanks dat zijn vrouw, Emily Blunt, ontkent dat ze in het verleden als Fantastic Four-helden waren gecast).

En terwijl Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen hem uiteindelijk in spaghetti veranderde (en ook de rest van de Illuminati doodde), hopen sommigen nog steeds dat Krasinski zijn MCU-rol opnieuw zal opnemen. Dat kan echter heel goed afhangen van het feit of de Emmy-genomineerde acteur een contract heeft met Marvel of niet.

John Krasinski eens toegelaten tot auditie voor Marvel meer dan tien jaar geleden

Lange fans weten misschien dat Marvel in het verleden andere getalenteerde acteurs voor de MCU heeft overwogen, maar om de een of andere reden is het niet helemaal gelukt. In het geval van Krasinski kan die reden heel goed Chris Evans of Chris Hemsworth zijn, afhankelijk van hoe men waarneemt wat er enkele jaren geleden is gebeurd.

Destijds was de MCU net begonnen en was hij nog steeds op zoek naar zijn Captain America. Nu lijkt het erop dat Krasinski's mede-Bostonian, acteur Chris Evans, al had getest, en Marvel hield echt van hem, maar ze wilden nog steeds andere acteurs overwegen. Toen besloten ze Krasinski ook uit te nodigen om te testen voor de rol. En net toen het erop leek dat Krasinski's kansen om te landen het personage er goed uitzagen, liep Hemsworth het gebouw binnen.

“En ik ging naar binnen en testte voor Captain America. Ik mocht het pak dragen, wat erg leuk was. Dit is een waargebeurd verhaal. Dus ik deed het pak aan. En de man had zoiets van, dit is echt gedenkwaardig, en ik zei, ja!” Krasinski herinnerde zich tijdens The Ellen DeGeneres Show.

"En precies op dat moment liep Chris Hemsworth langs, en hij zei, je ziet er goed uit, maat. En ik had zoiets van, nee. Weet je wat? Het is prima. We hoeven dit niet te doen … Hij was gewoon, zoals, opgevijzeld. Hij zei, je gaat er geweldig uitzien in het pak, en ik had zoiets van, lach me niet uit Hemsworth! En dus liep ik daar gewoon weg."

De acteur maakte natuurlijk een grapje. Krasinski zei verder dat hij uiteindelijk de rol verloor ondanks alles te geven wat hij kreeg. "Ik heb die dag naar hartenlust gehandeld, maar het is niet gelukt", zei de acteur. Krasinski en Evans zijn ook vrienden gebleven, zelfs later samen een reclamespotje.

Ondertussen, jaren na het verliezen van een rol aan Evans, lijkt het erop dat Marvel's hoofdhoncho, Kevin Feige, Krasinski heeft weten te overtuigen om lid te worden van de MCU. En toen hij eenmaal aan boord was, werkte de acteur samen met Michael Waldron, de schrijver van de film, om Mr. Fantastic kennis te laten maken met de MCU, wat een ongelooflijke ervaring was.

“Ik heb heel nauw met hem samengewerkt om dat personage met hem en Sam tot leven te brengen. En vooral daarover, want dat was het enige personage dat in ieder geval nooit een echt precedent had in de MCU, 'legde Waldron uit.

“Uitzoeken hoe we willen dat deze man is - dat was erg leuk. Dat specifieke personage is zeker een van mijn favoriete stripboekpersonages.”

Heeft John Krasinski een contract met Marvel?

De waarheid is dat niemand het op dit moment echt weet. Aan de ene kant lijkt Raimi de indruk te hebben dat Krasinski's enige bedoeling was om een kleine cameo te doen in een Marvel-film en niets meer. "Het is zo grappig dat [Marvel Studios-president Kevin Feige] John castte omdat de fans een droom hadden over wie de perfecte Reed Richards zou zijn", zei de regisseur in het audiocommentaar van de film.

“En omdat dit een alternatief universum is, denk ik dat Kevin zei: 'Laten we die droom waarmaken.' Ik heb altijd enorm genoten van al zijn optredens.”

Eagle-eyed fans hebben sindsdien begrepen dat de casting van Krasinski alleen bedoeld was voor Earth-616 en dat er uiteindelijk een andere acteur zou worden ingeschakeld om Mr. Fantastic te spelen.

Aan de andere kant weigert Michael Waldron, die de film schreef, in feite om zich over de kwestie uit te spreken. "Het is een vraag voor iemand anders", merkte hij op toen hem werd gevraagd naar de mogelijkheid van Krasinski's terugkeer. Wat Krasinski betreft, de acteur heeft niet echt veel gezegd over zijn verrassende cameo, behalve die keer dat een fan op Twitter hem voorstelde de nieuwe Doctor Strange-film te bekijken. Als reactie schreef Krasinski zojuist: "Fantastisch."

Na Doctor Strange in the Multiverse of Madness speelt Krasinski de hoofdrol als een van de stemmen achter de aankomende animatiefilm DC League of Super-Pets. Daarnaast schrijft, regisseert en speelt de acteur ook in de familiekomedie Imaginary Friends. Andere talenten die aan de film zijn verbonden, zijn onder meer Ryan Reynolds, Steve Carell, Phoebe Waller-Bridge en Fiona Shaw. Verder lijkt het erop dat zijn schema openstaat voor Marvel.

Aanbevolen: