De beroemdste acteurs om Spider-Man te spelen, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De beroemdste acteurs om Spider-Man te spelen, gerangschikt op nettowaarde
De beroemdste acteurs om Spider-Man te spelen, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Hoewel sommige superhelden altijd aan één bepaalde acteur gebonden zullen zijn (het is moeilijk je iemand anders voor te stellen dan Robert Downey Jr. als Iron Man, bijvoorbeeld), krijgen andere superheldenrollen doorgegeven van de ene beroemde acteur naar de andere - bijna als een overgangsrite in Hollywood. De rol van Batman is bijvoorbeeld gegaan van Michael Keaton naar Val Kilmer naar George Clooney naar Christian Bale naar Ben Affleck naar Robert Pattinson. Als dat een lange lijst voor je lijkt, dan begrijp je wat ik bedoel.

Spider-Man is een van die rollen die al enkele jaren van de ene acteur op de andere wordt doorgegeven. Tom Holland, de acteur die momenteel Spidey speelt in het Marvel Cinematic Universe, is al begonnen te praten over de mogelijkheid dat iemand anders het iconische Spider-Man-pak aantrekt in een toekomstige film. Hoewel het nog te vroeg is om na te denken over wie de volgende Spider-Man zou kunnen zijn, is één ding zeker: ze zullen grote schoenen te vullen hebben. Spider-Man is door de jaren heen door verschillende bekende namen gespeeld, van wie sommigen beroemd werden door de superheld te spelen (zoals Tom Holland) en anderen die later in hun carrière de rol op zich namen. Hier zijn de beroemdste acteurs die Spider-Man spelen, gerangschikt op hun huidige vermogen.

8 Shameik Moore (niet gerapporteerd) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Shameik Moore vertolkt Miles Morales (ook bekend als Spider-Man) in de film Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018. Hij zal zijn rol opnieuw opnemen in het vervolg, dat naar verwachting in oktober 2022 wordt uitgebracht. Het vermogen van Shameik Moore wordt momenteel niet gerapporteerd op Celebrity Net Worth, wat niet zo'n grote verrassing zou moeten zijn, aangezien hij nog maar net begint met zijn carrière.

7 Reeve Carney ($4 miljoen nettowaarde) - 'Spider-Man: Turn Off the Dark'

Reeve Carney speelde de rol van Peter Parker/Spider-Man in de Broaday-musical Spider-Man uit 2010: Turn Off the Dark. Jake Epstein, vooral bekend van zijn rol als Craig Manning in Degrassi: The Next Generation, diende als Carney's plaatsvervanger, en hij stapte in de rol wanneer Carney opschepte. Reeve Carney heeft een nettowaarde van $ 4 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

6 Jake Johnson ($8 miljoen nettowaarde) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Jake Johnson, vooral bekend van zijn rol als Nick in New Girl, speelde samen met Shameik Moore in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Johnson sprak de stem in van Peter B. Parker, een oudere versie van Spider-Man uit een alternatief universum die een soort mentor dient voor de jonge Miles Morales. Samen met Shameik Moore zal hij zijn rol hernemen in het vervolg. Jake Johnson heeft een nettowaarde van $ 8 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

5 Andrew Garfield ($13 miljoen nettowaarde) - 'The Amazing Spider-Man'

Andrew Garfield nam de rol van Peter Parker op zich nadat de plannen voor een vierde door Tobey Maguire geleide Spider-Man-film officieel waren geschrapt. Garfield speelde Peter Parker in twee films, The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-Man 2, die beide samen speelden met zijn toenmalige vriendin Emma Stone als Peter Parker's liefdesbelang Gwen Stacy. Andrew Garfield heeft een nettowaarde van $ 13 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

4 Tom Holland ($18 miljoen nettowaarde) - The Marvel Cinematic Universe

Tom Holland speelt momenteel Peter Parker in het Marvel Cinematic Universe, en zijn laatste optreden als Spider-Man, Spider-Man: No Way Home, wordt in december 2021 uitgebracht als de 27e film in de MCU. Hij verscheen als het personage in verschillende andere films, waaronder Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Het spelen van de rol van Peter Parker was duidelijk een slimme financiële keuze voor Tom Holland, die volgens Celebrity Net Worth een nettowaarde van $ 18 miljoen heeft.

3 Chris Pine ($30 miljoen nettowaarde) - 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Chris Pine is de derde acteur op deze lijst die is verschenen in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Hij heeft een kleine rol in deze film als de originele Peter Parker uit het universum van Miles Morales. In tegenstelling tot zijn co-sterren Shameik Moore en Jake Johnson, lijkt het er niet op dat Pine terugkeert voor het vervolg. Chris Pine heeft momenteel een nettowaarde van $ 30 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

2 Neil Patrick Harris ($50 miljoen nettowaarde) - 'Spider-Man: The New Animated Series'

Na zijn dagen als wonderkind Dr. Doogie Howser, maar voordat hij bekend stond als de vrouwlijke Barney Stinson uit How I Met Your Mother, speelde Neil Patrick Harris kort Spider-Man op tv. Hij gaf de stem van Peter Parker in de kortstondige animatieserie Spider-Man: The New Animated Series, die in 2003 13 afleveringen duurde. Later zou hij zijn rol opnieuw opnemen voor de videogame Spider-Man: Shattered Dimensions. Harris heeft momenteel een nettowaarde van $ 50 miljoen volgens Celebrity Net Worth.

1 Tobey Maguire ($75 miljoen nettowaarde) - De originele trilogie

Tobey Maguire speelde de rol van Peter Parker in Sam Raimi's originele Spider-Man-filmtrilogie. Maguire was op dat moment in zijn carrière al een bekende acteur, maar door deze rol werd hij een ster. Het hielp ook zijn bankrekening, en Maguire heeft nu een forse netto waarde van $ 75 miljoen volgens Celebrity Net Worth. Hoewel geen van de geruchten is bevestigd, denken veel fans dat Maguire een korte terugkeer zal maken naar de rol van Spider-Man naast Tom Holland in de aankomende film Spider-Man: No Way Home.

Aanbevolen: