De acteurs die Batman speelden: welke is de rijkste in 2021?

Inhoudsopgave:

De acteurs die Batman speelden: welke is de rijkste in 2021?
De acteurs die Batman speelden: welke is de rijkste in 2021?
Anonim

Het verhaal van de superheld Batman is een nietje geworden in Hollywood. In de loop der jaren hebben fans talloze films en televisieshows gezien die het verhaal vertellen van Bruce Wayne en hoe hij als Batman de misdaad in Gotham begon te bestrijden. Natuurlijk hebben enkele superberoemde Hollywood-sterren uiteindelijk de iconische superheld geportretteerd en we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af welke acteur die Batman speelde momenteel de rijkste is.

Van Christian Bale in The Dark Knight-trilogie, tot George Clooney in Batman & Robin, tot Robert Pattinson in de komende The Batman-film - blijf scrollen om erachter te komen welke Batman-acteur de rijkste is!

6 Val Kilmer - Netto waarde $ 25 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door acteur Val Kilmer die Bruce Wayne/Batman speelt in de superheldenfilm Batman Forever uit 1995. Naast Kilmer zijn er in de film ook Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman, Chris O'Donnell, Michael Gough, Pat Hingle, George Wallace, Drew Barrymore, Debi Mazar en Ed Begley Jr.

Batman Forever is het derde deel van Warner Bros.' eerste Batman-filmfranchise en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. Volgens Celebrity Net Worth heeft Val Kilmer - die 61 jaar oud is - momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 25 miljoen. Naast zijn rol als Batman staat Val Kilmer ook bekend om zijn hoofdrol in films als Top Secret!, Real Genius, The Ghost and the Darkness, en Kiss Kiss Bang Bang.

5 Michael Keaton - Netto waarde $40 miljoen

Volgende op de lijst is Hollywood-ster Michael Keaton die Bruce Wayne/Batman speelt in de films Batman (1989) en Batman Returns (1992), evenals de aanstaande The Flash (2022). Batman heeft momenteel een beoordeling van 7,5, terwijl Batman Returns een beoordeling van 7,0 heeft op IMDb. Naast Keaton zijn er in de twee films ook hoofdrollen voor Jack Nicholson, Kim Basinger, Robert Wuhl, Pat Hingle, Billy Dee Williams, Michael Gough en Jack Palance. Volgens Celebrity Net Worth heeft Michael Keaton - die 70 jaar oud is - momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 40 miljoen. Naast zijn rol als Batman staat Michael Keaton ook bekend om zijn hoofdrol in films als Beetlejuice, Spider-Man: Homecoming, Much Ado About Nothing en The Trial of the Chicago 7.

4 Robert Pattinson - Netto waarde $ 100 miljoen

Laten we verder gaan met acteur Robert Pattinson die Batman speelt in de aankomende film The Batman van Matt Reeves, die in 2022 zal uitkomen. Behalve Pattinson zullen ook Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright en John in de hoofdrol spelen Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis en Colin Farrell.

Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat Robert Pattinson - die 35 jaar oud is - een nettowaarde van $ 100 miljoen heeft. Naast zijn rol als Batman staat Robert Pattinson ook bekend om zijn hoofdrol in films als Harry Potter and the Goblet of Fire, The Twilight Saga, Water for Elephants en The Lost City of Z.

3 Christian Bale - Nettowaarde $120 miljoen

Christian Bale die superheld Batman speelde in Batman Begins (2005) en de sequels The Dark Knight (2008) en The Dark Knight Rises (2012) is de volgende. Naast Bale speelden in alle drie de films ook Morgan Freeman, Michael Caine en Gary Oldman. Momenteel heeft Batman Begins een 8,2 rating, The Dark Knight een 9,0, terwijl The Dark Knight Rises een 8,4 rating heeft op IMDb. Volgens Celebrity Net Worth heeft Christian Bale - die 47 jaar oud is - momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 120 miljoen. Naast zijn rol als Batman staat Christian Bale ook bekend om zijn hoofdrol in films als American Psycho, The Machinist, Exodus: Gods and King's en Ford v Ferrari.

2 Ben Affleck - Nettowaarde $150 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Hollywood-ster Ben Affleck die de superheld Batman speelt in Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2017). Naast Affleck zijn in beide films ook Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Diane Lane en Jeremy Irons te zien. Momenteel heeft Batman v Superman: Dawn of Justice een 6,4 rating, terwijl Justice League een 6,1 rating heeft op IMDb. Volgens Celebrity Net Worth wordt Ben Affleck - die 49 jaar oud is - momenteel geschat op een vermogen van $ 150 miljoen. Naast zijn rol als Batman staat Ben Affleck ook bekend om zijn hoofdrol in films als Good Will Hunting, Armageddon, Pearl Harbor en The Accountant.

1 George Clooney - Netto waarde $ 500 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst op plek nummer één is niemand minder dan Hollywood-ster George Clooney. Clooney speelt Bruce Wayne/Batman in de superheldenfilm Batman & Robin uit 1997. Naast Clooney zijn er in de film ook Arnold Schwarzenegger, Chris O'Donnell, Uma Thurman, Alicia Silverstone, Michael Gough, Pat Hingle, Elle Macpherson, Vivica A. Fox, Vendela Kirsebom en Robert Swenson. Momenteel heeft Batman & Robin een beoordeling van 3,8 op IMDb. Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat George Clooney - die 60 jaar oud is - een nettowaarde van $ 500 miljoen heeft. Naast zijn rol als Batman staat George Clooney ook bekend om zijn hoofdrol in films als Out of Sight, The Descendants, Up in the Air en The Ides of March.

Aanbevolen: