Wat heeft Peyton List gezegd over het leren van karate voor haar rol als Tory op 'Cobra Kai'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Peyton List gezegd over het leren van karate voor haar rol als Tory op 'Cobra Kai'?
Wat heeft Peyton List gezegd over het leren van karate voor haar rol als Tory op 'Cobra Kai'?
Anonim

Peyton List heeft een lange weg afgelegd sinds haar dagen als kindermodel. List groeide uit tot een volleerd actrice en verscheen in verschillende tv-shows zoals As The World Turns en All My Children, evenals cameo-optredens in Spider-Man 2 samen met andere blockbuster-films.

Peytons nieuwste rol, die van de keiharde, vluchtige Tory Nicols in Netflix's Cobra Kai, vereiste dat de actrice zo overtuigend mogelijk was en dus is de actrice van The Outcasts een onderdeel van de kunst van karate geworden. Hier is een lijst van haar gedachten om goed bekend te raken met het proces van het leren van de oude kunst.

6 Ze wil dat haar kinderen in de kunst trainen

Vechtsporten kunnen heilzaam zijn voor lichaam en geest, vooral voor kinderen. Zelfverdediging aanleren, omdat het een uitstekende vorm van lichaamsbeweging is en een basis van zelfvertrouwen creëert, zou het moeilijk zijn om een betere activiteit te vinden dan vechtsporten. Peyton List lijkt het daarmee eens te zijn. Volgens Pop Sugar had List dit te zeggen over vechtsporten: "Als ik ooit een kind krijg, zal ik ze in vechtsporten stoppen, vooral als het een meisje is", zei ze. "Ik denk gewoon dat het zo belangrijk is om zelfverdediging te leren, en ik voel me zoveel sterker en zoveel zelfverzekerder sinds ik op zoek ben naar vechtsporten. Ik wou dat ik terug in de tijd kon gaan om dat te doen."

5 Tijd om te trainen

Peyton weet heel goed wat er nodig is om de karatebadass, Tory Nicols,tot leven te brengen. The Diary Of A Wimpy Kid: Rodrick Rules-ster deed er alles aan om Tory Nicols zo stoer mogelijk te maken. Volgens Heavy.com besloot List om "old school" te gaan met haar training: "Het is deze oudere man in een heel willekeurig deel van Californië, en het is deze kleine kamer en één tas. Ik heb hem gewoon willekeurig gevonden - hij is de oom van mijn vriend. Ik wil beter worden. Het is echt zo'n leuke manier om zelfverdediging te leren, gewoon voor het leven.”

4 Ze had eerdere ervaring in vechtsporten vóór 'Cobra Kai'

List is geen onbekende in de wereld van vechtsporten, hij heeft geploeterd voordat hij lid werd van de cast. Volgens Women's Wear Daily had List dit te zeggen over haar voorkennis van vechtsporten: Dus dat werkte voor mij, want het afgelopen jaar had ik stoten en trappen uitgedeeld en al het andere in de lessen, en ik zou' zonder dat ben ik zo verloren geweest', vervolgde ze, 'elke keer als ik het gevoel had dat ik zou gaan overgeven. Ik kon het gewoon niet bijhouden. Die training was een van de meest intensieve trainingen.”

3 Het heeft haar mentaal sterker gemaakt

Tijdens het interview met Women's Wear Diary legde Peyton uit wat vechtsporten en het uitbeelden van een sterk personage heeft gedaan voor haar mentale kracht: "Ik heb het gevoel dat toen ik een jongen, ik zou gewoon zitten en alles van iedereen aannemen. Dus het was een soort van therapeutisch voor mij om het gewoon om te draaien. Ze is precies het tegenovergestelde van wie ik ben. Ze heeft me echt veel geleerd over mijn eigen leven. Ik herinner me dat ik terugkwam en me een nieuw persoon voelde. En ik had zoiets van: 'Ik wil mezelf kunnen verdedigen en in staat zijn om zelfverdediging en vechten te leren.' Zelfs als ik het nooit gebruik, gewoon om te weten dat het echt krachtig is. "

2 In gevechtsvorm komen

Laten we eerlijk zijn, sporten kan een van de meest intimiderende activiteiten zijn die er zijn. Meestal is een gebrek aan motivatie de boosdoener. Voor Peyton List is vechtsport echter een fantastische vorm van lichaamsbeweging geweest, waarbij plezier en gemoedsrust haar drijfveer zijn. Volgens Hello Magazine handhaaft Peyton haar vechtlichaam met regelmatige uitstapjes naar de plaatselijke sportschool, STRONG Nation: lessen, in het bijzonder met hun meestertrainer, Ai Lee Syarief, die een wereldwijde karatekampioen is." Peyton zou verder toevoegen: "Het doen van virtuele HIIT-workouts zoals STRONG Nation helpt me al mijn opgekropte angst los te laten, wat voor mij de sleutel is."

1 Ze heeft een vervelende duwschop

Tijdens een aflevering van InStyle beantwoordde List een paar willekeurige vragen van fans. Op de vraag wat haar beste karatebewegingen waren en of ze die bewegingen kon demonstreren, antwoordde List: "Ik ben in een jurk, maar, eh, meestal alles wat met trappen te maken heeft." De Jessie-ster demonstreerde vervolgens haar push-kick. List voegde er toen aan toe: "de training, nou, eigenlijk heb ik net een e-mail gekregen over de training die we gaan volgen voor seizoen vier," vervolgde List, "mijn stuntdubbel en stuntcoördinator Genelle Kirkman, ze traint me, en het is ook veel choreografie, ik heb het gevoel dat we karate moeten leren, maar we moeten ook leren hoe het te doen en het er echt uit te laten zien zonder de andere persoon pijn te doen. "

Aanbevolen: