Wat de Cobra Kai-cast heeft gezegd over de show (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Wat de Cobra Kai-cast heeft gezegd over de show (tot nu toe)
Wat de Cobra Kai-cast heeft gezegd over de show (tot nu toe)
Anonim

Inmiddels weet bijna iedereen over Cobra Kai. Het richt zich op de personages die iedereen leerde liefhebben uit de film Karate Kid uit de jaren 80. Ralph Macchio en William Zapka keerden terug om hun oorspronkelijke rollen opnieuw op te nemen, maar wat de show zo veel beter maakt, is het feit dat ze worden vergezeld door een stel nieuwe wonderkinderen die klaar zijn om te leren vechten.

De show is super leuk om naar te kijken en is onlangs toegevoegd aan Netflix. Nu Netflix-abonnees er naar kijken, vragen meer mensen naar een derde seizoen! Dit is wat de cast tot nu toe te zeggen heeft.

10 Ralph Macchio over wat hem ertoe bracht zijn rol opnieuw op te nemen

Ralph Macchio
Ralph Macchio

Toen hem werd gevraagd waarom hij zijn rol als Daniel-san wilde hernemen, zei Ralph Macchio: "[Creators Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg] vonden een hoek in het universum vanuit een ander perspectief, en ze wilde in de grijze gebieden van deze personages duiken. En dat was de grote haak voor mij."

Het is verbazingwekkend dat hij ervoor koos om zijn rol zoveel jaren later opnieuw op te nemen en dat het geen uitdaging voor hem was om de actiescènes of vechtscènes bij te houden.

9 William Zabke over leven met zijn karakter sinds de jaren 80

William Zabke
William Zabke

Toen hem werd gevraagd waarom hij ervoor koos om zich bij de cast van Cobra Kai aan te sluiten, zei William Zabka: "Ik leef sinds 1984 op de een of andere manier met dit personage, dus ik heb 30 jaar de cultuur en wortel schieten in mij. Ik dacht altijd dat er iets anders te zeggen viel voor The Karate Kid en Johnny."

De heruitgave van Johnny die hij speelt, is een gescheiden, werkloze dronkaard met een slechte houding om mee te beginnen, maar hij verandert in een toegewijde sensei.

8 Xolo Maridueña over dankbaar zijn voor zijn rol als Miguel

Xolo Maridueña
Xolo Maridueña

Xolo Mariduena sprak met ShowBizJunkies over zijn rol in Cobra Kai. Hij zei: "Het hebben van deze rol betekent zoveel voor mij. Deze franchise op zich is iets dat zoveel betekent voor zoveel mensen dat door er slechts een klein deel van te zijn, de wereld voor mij betekent."

Hij ging verder met te zeggen: Maar weet je, ik denk dat het personage Miguel een super belangrijk personage is met betrekking tot hem en Johnny. De band die ze hebben begint echt te verschijnen en daarom, ik' ben erg dankbaar.” Xolo Mariduena is een geweldige aanvulling op de moderne verhaallijn van Karate Kid.

7 Mary Mouser over leuke stunttraining

Mary Mouser
Mary Mouser

Cobra Kai is een tv-show die veel aandacht besteedt aan de sport van karate. Het vergt veel focus en toewijding. Trainen voor vechtscènes is ook erg tijdrovend… voor sommige acteurs in de show.

Mary Mouser zei: "Ik heb niet zo intensief getraind als sommige andere mensen in de cast, maar ik heb zeker kunnen spelen met een deel van de stunttraining, wat superleuk was." Het personage dat ze speelt, Samantha Larusso, is niet iemand die te vaak verwikkeld is in drama of mogelijke fysieke vechtpartijen.

6 Tanner Buchanan over zijn vaardigheden die verbeteren door training

Tanner Buchanan
Tanner Buchanan

Het is heel normaal dat acteurs stuntdubbels hebben, maar in Cobra Kai zijn stuntdubbels niet altijd nodig. Volgens Cheat Sheet zei Tanner Buchanan: "We zijn absoluut allemaal veel, veel beter geworden en hebben geprobeerd onszelf te verbeteren en gewoon in staat te zijn om de meeste van onze stunts en gevechten uit te voeren."

Hij ging verder met te zeggen: Op die manier komt het er alleen maar reëler over. Op die manier kun je onze gezichten in elke scène zien. We hebben heel, heel hard getraind om op een goed punt te komen waar we de meeste dingen kunnen doen, wat echt cool is.” Zijn training is zeker van pas gekomen -- zijn stuntscènes zijn geweldig!

5 Martin Kove over de kwetsbaarheid van zijn karakter

Martin Kove
Martin Kove

Martin Kove had het over het opnieuw opnemen van zijn Karate Kid-rol toen hij zei: "Ik wilde terug naar de rol. Ik was nogal wantrouwend om het te doen zoals geschreven voor de films, maar mijn fundamentele aandringen op de [Cobra Kai] schrijvers was: "Ga je dit personage kwetsbaar schrijven? Ga je hem een aantal veelzijdige situaties geven?" En dat deden ze…"

Zijn keuze om zich bij Cobra Kai aan te sluiten was geweldig omdat de rol die hij speelde in de originele Karate Kid-film uit de jaren 80 iconisch was.

4 Jacob Bertrand over het feit dat hij opgestookt is om zijn rol op Cobra Kai te bemachtigen

Jacob Bertrand
Jacob Bertrand

Jacob Bertrand vond het geweldig om bij de cast van Cobra Kai te komen. Hij zei: "Ik kreeg het telefoontje van mijn agent dat ze bezig waren met een Karate Kid re-do, een tv-show. Ik was zo enthousiast dat ze aan mij dachten voor de rol…"

De rol die hij speelt is belangrijk. Hij speelt het karakter van een tiener die pesten overwint en voor zichzelf opkomt als individu.

3 Courtney Henggeler over het succes van de show

Courtney Hengeler
Courtney Hengeler

Courtney Henggeler speelt een liefhebbende moeder op Cobra Kai en ze vindt het heerlijk om deel uit te maken van de show. Ze vertelde Brief Take: "Het is ongelooflijk hoeveel succes de show heeft. Ik herinner me onze eerste tafel die voorlas en Billy en Xolo hun eerste scène hoorden doen. Ik kon niet stoppen met lachen. Ze waren allebei zo perfect."

Haar complimenten aan William Zapka en Xolo Mariduena gaan een lange weg. Ze doen allebei geweldig werk voor de camera in elke aflevering.

2 Peyton-lijst over het intense personage dat ze speelt

Peyton-lijst
Peyton-lijst

Disney Channel-sterretje Peyton List speelt Tory op Cobra Kai. Ze zei: "Tory is gemakkelijk het meest slechte-a intense personage dat ik ooit heb gespeeld. Als ik haar in het leven tegen zou komen, zou ik niet met haar rotzooien. Ze is een nieuwkomer bij Cobra Kai."

Peyton List zei verder: "[Tory] sluit zich aan bij de dojo en vindt er verliefdheid in, en maakt onderweg ook een paar vijanden." Het is waar dat Tory een zeer moordend personage is in de show.

1 Xolo Maridueña over de vooruitgang van zichzelf en zijn Costars

Xolo Maridueña
Xolo Maridueña

Xolo Maridueña beschreef de verandering in zichzelf en zijn medespelers toen hij zei: "Je kunt zeker een vooruitgang zien bij elke persoon in seizoen twee als het gaat om ons vermogen om te presteren met niet alleen vechtsporten, maar wat we' kunnen bereiken op het scherm."

De training die de acteurs doorlopen voor de vechtscènes is erg intensief, dus het is logisch dat ze tussen het eerste en tweede seizoen zijn verbeterd.

Aanbevolen: