‘The Batman’: Zoë Kravitz bereidde zich voor om Catwoman te spelen door deze katten te bestuderen

Inhoudsopgave:

‘The Batman’: Zoë Kravitz bereidde zich voor om Catwoman te spelen door deze katten te bestuderen
‘The Batman’: Zoë Kravitz bereidde zich voor om Catwoman te spelen door deze katten te bestuderen
Anonim

De wereld staat op het punt Zoë Kravitz te aanschouwen in de rol van Catwoman in de aankomende DC film, 'The Batman'.

De 'High Fidelity'-ster zal te zien zijn in Matt Reeves' kijk op de caped crusader tegenover de Engelse acteur Robert Pattinson in de titulaire rol. Om zich voor te bereiden op de rol van Batmans vijand en soms minnaar, bestudeerde Kravitz het gedrag van enkele grote katten.

Zoë Kravitz zag leeuwen en katten vechten om Catwoman te spelen

Kravitz werkte samen met stuntcoördinator Rob Alonzo en liet zich inspireren door bepaalde bewegingen en vechtstijlen van katten en leeuwen om de rol aan te pakken.

"We keken naar katten en leeuwen en hoe ze vechten en spraken over wat er eigenlijk mogelijk is als je mijn maat hebt, en Batman is zoveel sterker dan ik. Wat is mijn vaardigheid? Het is snel en lastig, " de zei actrice in een interview met 'Empire'.

"Dus we hebben heel interessant vloerwerk gedaan met verschillende soorten vechtsporten en capoeira en een soort katachtige, dansachtige beweging", voegde ze eraan toe.

Kravitz legde ook uit dat haar stunts zijn gemaakt om goed te passen bij Selina's reis.

"[Rob] probeert niet alleen een aantal indrukwekkende achterwaartse s alto's te maken die die persoon niet zou kunnen doen, en hij houdt rekening met waar we ons in het verhaal bevinden en waar de personages emotioneel zijn, " zei ze.

"Dus het was echt leuk om vanaf die plek te werken."

Kravitz op Catwoman's reis naar Femme Fatale in 'The Batman'

De actrice legde vervolgens uit hoe 'The Batman' het geliefde personage zal omlijsten, dat eerder werd gespeeld door mensen als Michelle Pfeiffer, Anne Hathaway en Halle Berry.

"Dit is een oorsprongsverhaal voor Selina," zei Kravitz.

"Dus, het is het begin van haar zoektocht naar wie ze is, meer dan alleen iemand die probeert te overleven. Ik denk dat er veel ruimte is om te groeien en ik denk dat we haar zien worden wat ik zeker weet te worden de femme fatale, "voegde ze eraan toe.

Ze had eerder ook gezegd dat ze ervoor wilde zorgen dat het personage niet gefetisjeerd zou worden.

Naast Kravitz en Pattinson schittert 'The Batman' ook met Paul Dano als The Riddler, Jeffrey Wright als James Gordon, John Turturro als misdaadbaas Carmine Falcone, Peter Sarsgaard als officier van justitie Gil Colson, Andy Serkis als butler van Bruce Wayne Alfred Pennyworth en Colin Farrell als Penguin.

'The Batman' staat gepland voor een release op 4 maart 2022, met al twee sequels gepland en twee spin-off tv-series in ontwikkeling.

Aanbevolen: