Dit zijn de meest winstgevende films van James Corden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van James Corden
Dit zijn de meest winstgevende films van James Corden
Anonim

Britse acteur James Corden werd beroemd in de jaren 2000 toen hij de hoofdrol speelde in de comedyshow Gavin & Stacey. Momenteel is de acteur vooral bekend door het hosten van The Late Late Show met James Corden, maar hij speelt nog steeds in tal van blockbusters (hoewel onlangs fans een petitie zijn gestart om hem uit een bepaalde blockbuster te houden!)

Vandaag bekijken we welke films waarin James Corden verscheen het meeste geld verdienden aan de kassa. Van Into the Woods tot Ocean's Eight - blijf scrollen om de meest winstgevende rollen van James Corden te zien!

8 'The Lady In The Van' - Box Office: $ 41,4 miljoen

De lijst wordt afgetrapt door James Corden als straathandelaar in het comedy-drama The Lady in the Van uit 2015. Naast Corden zijn er in de film ook Maggie Smith, Alex Jennings, Jim Broadbent, Frances de la Tour, Roger Allam, Deborah Findlay, Gwen Taylor, David Calder en Claire Foy. The Lady in the Van vertelt het verhaal van een man die een vriendschap vormt met een vrouw die in haar busje woont - en het heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van 6 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 41,4 miljoen dollar aan de kassa.

7 'Begin Again' - Box Office: $ 65,7 miljoen

Volgende op de lijst is het muzikale comedy-drama uit 2013 Begin Again. Daarin speelt James Corden Steve en hij schittert naast Keira Knightley, Mark Ruffalo, Hailee Steinfeld, Adam Levine, Yasiin Bey, CeeLo Green, Catherine Keener, Mos Def, Rob Morrow, Maddie Corman, Aya Cash en Jennifer Li.

De film vertelt het verhaal van een muziekmanager en een jonge singer-songwriter, en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb. Begin Again werd gemaakt met een budget van $ 8 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 65,7 miljoen aan de kassa.

6 'Cats' - Box Office: $75,5 miljoen

Laten we verder gaan met de fantasymusical Cats uit 2019, die is gebaseerd op de gelijknamige musical uit 1981. Daarin speelt James Corden Bustopher Jones - en hij schittert naast Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, Francesca Hayward, Laurie Davidson, Robbie Fairchild, Steven McRae en Ray Winstone. Momenteel heeft Cats - dat niet goed werd ontvangen door fans of critici - een beoordeling van 2,7 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van 80-100 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 75,5 miljoen dollar aan de kassa.

5 'The Three Musketeers' - Box Office: $ 132,2 miljoen

De romantische actie-avonturenfilm uit 2011 The Three Musketeers is de volgende op de lijst. Daarin is James Corden te zien als Planchet en schittert hij naast Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, Juno Temple, Freddie Fox, Orlando Bloom en Christoph W altz. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexandre Dumas uit 1844 en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. The Three Musketeers werd gemaakt met een budget van $ 75 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 132,2 miljoen aan de kassa.

4 'Yesterday' - Box Office: $ 153,2 miljoen

De volgende op de lijst is James Corden als zichzelf in de muzikale rom-com Gisteren uit 2019. Naast Corden zijn er in de film ook hoofdrollen voor Himesh Patel, Lily James, Joel Fry, Ed Sheeran, Kate McKinnon, Sanjeev Bhaskar, Meera Syal, Harry Michell en Sophia Di Martino.

Yesterday vertelt het verhaal van een aspirant-muzikant die zelf de enige persoon wordt die ooit van de Beatles heeft gehoord - en het heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 26-41,3 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 153,2 miljoen aan de kassa.

3 'Into The Woods' - Box Office: $ 212,9 miljoen

Laten we verder gaan met de muzikale fantasiefilm Into the Woods uit 2014. Daarin speelt James Corden The Baker en hij schittert naast Meryl Streep, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine, Tracey Ullman, Christine Baranski, Johnny Depp, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, MacKenzie Mauzy, Billy Magnussen en Tammy Blanchard. De film is gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical uit 1986 en heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. Into the Woods werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en het verdiende uiteindelijk $ 212,9 miljoen aan de kassa.

2 'Gulliver's Travels' - Box Office: $ 237,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de fantasy-avonturenkomedie Gulliver's Travels uit 2010 waarin James Corden Jinks speelt. Naast Corden zijn er in de film ook hoofdrollen voor Jack Black, Jason Segel, Emily Blunt, Amanda Peet, Billy Connolly, Chris O'Dowd, TJ Miller en Catherine Tate. Gulliver's Travels is losjes gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1726 en heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb. De film is gemaakt met een budget van $ 112 miljoen en heeft uiteindelijk $ 237 verdiend.4 miljoen aan de kassa.

1 'Ocean's Eight' - Box Office: $297,7 miljoen

En tot slot, de overvalkomedie Ocean's Eight uit 2018 staat op nummer één. Daarin speelt James Corden John Frazier en schittert hij naast Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, Helena Bonham Carter, Richard Armitage, Dakota Fanning en Damian Young. De film vertelt over een groep vrouwen die een overval proberen op het jaarlijkse Met Gala in New York City - en het heeft momenteel een 6,3 beoordeling op IMDb. Ocean's Eight werd gemaakt met een budget van $ 70 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 297,7 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: