Dit zijn de meest winstgevende films van Mila Kunis

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Mila Kunis
Dit zijn de meest winstgevende films van Mila Kunis
Anonim

Actrice Mila Kunis werd in de jaren 2000 beroemd als Jackie Burkhart in de Fox-sitcom That '70s Show. Sindsdien is Kunis een vaste waarde in de entertainmentindustrie en in de afgelopen twee decennia speelde ze in tal van succesvolle films.

Vandaag bekijken we welke van de rollen van Mila Kunis haar meest winstgevende zijn. Van Bad Moms tot Black Swan - blijf scrollen om te zien welke van de sterrenfilms het meeste geld heeft verdiend aan de kassa!

10 'A Bad Moms Christmas' - Box Office: $ 130,6 miljoen

De aftrap is de kerstkomedie A Bad Moms Christmas 2017 waarin Mila Kunis Amy Mitchell speelt. Naast Kunis zijn er in de film ook Kristen Bell, Kathryn Hahn, Cheryl Hines, Christine Baranski, Susan Sarandon, Jay Hernandez, Justin Hartley, Peter Gallagher, Oona Laurence, Emjay Anthony, Wanda Sykes en Christina Applegate. A Bad Moms Christmas is het vervolg op de film Bad Moms uit 2016 en vertelt het verhaal van drie moeders die tijdens de feestdagen met hun eigen moeders omgaan. Momenteel heeft A Bad Moms Christmas een beoordeling van 5,6 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 28 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 130,6 miljoen aan de kassa.

9 'Annie' - Box Office $ 133,8 miljoen

Laten we verder gaan met Mila Kunis als Andrea Alvin in de muzikale komediefilm Annie uit 2014, die is gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical uit 1977. Naast Kunis zijn er in de film ook Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Adewale Akinnuoye-Agbaje, David Zayas, Cameron Diaz, Stephanie Kurtzuba, Amanda Troya en Nicolette Pierini. Momenteel heeft Annie een beoordeling van 5,3 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 65-78 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 133,8 miljoen aan de kassa.

8 'Friends With Benefits' - Box Office $ 149,5 miljoen

De volgende op de lijst is de rom-com Friends with Benefits uit 2011 waarin Mila Kunis Jamie speelt. Naast Kunis zijn er in de film ook Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Emma Stone, Andy Samberg, Shaun White, Jason Segel en Rashida Jones.

Friends with Benefits vertelt het verhaal van twee vrienden die besloten om hun vriendschap naar een hoger niveau te tillen zonder een koppel te worden - en het heeft momenteel een 6,5 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 35 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 149,5 miljoen aan de kassa.

7 'Date Night' - Box Office $ 152,3 miljoen

The 2010 rom-com Date Night is de volgende op de lijst. Daarin speelt Mila Kunis "Whippit" Felton/Tripplehorn en schittert zij samen met Steve Carell, Tina Fey, Taraji P. Henson, Common, Mark Wahlberg, James Franco, Kristen Wiig, Jimmi Simpson, Bill Burr, Leighton Meester, Gal Gadot, en Olivia Munn. Op dit moment heeft Date Night - dat draait om een geval van identiteitsverwisseling dat een stel van middelbare leeftijd overkomt op date night - een 6.3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 55 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 152,3 miljoen aan de kassa.

6 'The Book Of Eli' - Box Office $ 157,1 miljoen

Laten we verder gaan met Mila Kunis als Solara in de post-apocalyptische neo-westerse actiefilm The Book of Eli uit 2010. Naast Kunis zijn er in de film ook hoofdrollen voor Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Frances de la Tour, Michael Gambon, Tom Waits, Chris Browning en Malcolm McDowell. De film vertelt het verhaal van een nomade in een post-apocalyptische wereld en heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. Het boek van Eli werd gemaakt met een budget van $ 80 miljoen en het verdiende uiteindelijk $ 157,1 miljoen aan de kassa.

5 'Jupiter Ascending' - Box Office $ 183.9 miljoen

De volgende op de lijst is de ruimte-operafilm Jupiter Ascending uit 2015. Daarin portretteert Mila Kunis Jupiter Jones en schittert ze naast Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Sean Bean, Edward Hogg, Maria Doyle Kennedy, Tuppence Middleton, Nikki Amuka-Bird en Vanessa Kirby. Jupiter Ascending is een sci-fi-epos dat het verhaal vertelt van een jonge vrouw die haar lot ontdekt en heeft momenteel een 5,3 beoordeling op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 176-200 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 183.9 miljoen aan de kassa.

4 'Bad Moms' - Box Office $ 183.9 miljoen

De komediefilm Bad Moms uit 2016 is de volgende op de lijst. Daarin speelt Mila Kunis Amy Mitchell en schittert ze naast Kristen Bell, Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, Christina Applegate, Annie Mumolo, Jay Hernandez, Oona Laurence, Emjay Anthony, David W alton en Clark Duke.

De film volgt het verhaal van drie overwerkte moeders die plezier proberen te maken en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. Bad Moms werd gemaakt met een budget van $ 20 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 183.9 miljoen aan de kassa.

3 'Black Swan' - Box Office $ 329,4 miljoen

De top drie van Mila Kunis' meest winstgevende rollen openen is de psychologische horrorfilm Black Swan uit 2010 waarin ze Lily / Black Swan speelt. Naast Kunis zijn er in de film ook Natalie Portman, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder, Benjamin Millepied, Ksenia Solo, Kristina Anapau, Janet Montgomery, Sebastian Stan en Toby Hemingway. Black Swan volgt een danseres die de hoofdrol krijgt in een productie van Tsjaikovski's Zwanenmeer en heeft momenteel een 8,0 op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $13 miljoen en verdiende uiteindelijk $329,4 miljoen aan de kassa.

2 'Oz The Great And Powerful' - Box Office $ 493,3 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Mila Kunis als Theodora in de fantasy-avonturenfilm Oz the Great and Powerful uit 2013. Naast Kunis zijn er in de film ook hoofdrollen voor James Franco, Rachel Weisz, Michelle Williams, Zach Braff, Bill Cobbs, Joey King, Tony Cox, Stephen R. Hart, Bruce Campbell en William Bock. De film is gebaseerd op de Oz-romans van L. Frank Baum en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Oz the Great and Powerful werd gemaakt met een budget van $ 200-215 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 493.3 miljoen bij de vox office.

1 'Ted' - Box Office $ 549,4 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één, is de fantasiekomedie Ted uit 2012. Daarin speelt Mila Kunis Lori Collins en schittert ze naast Mark Wahlberg, Seth MacFarlane, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Aedin Mincks, Patrick Warburton, Laura Vandervoort, Matt Walsh, Jessica Barth en Ryan Reynolds. De film vertelt het verhaal van een teddybeer die tot leven komt en heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. Ted werd gemaakt met een budget van $ 50-65 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 549,4 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: