Dit zijn de meest winstgevende films van Kristen Stewart (naast de Twilight Saga)

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Kristen Stewart (naast de Twilight Saga)
Dit zijn de meest winstgevende films van Kristen Stewart (naast de Twilight Saga)
Anonim

Kristen Stewart heeft een lange filmografie opgebouwd sinds haar debuut op het grote scherm in 2002, maar ze wordt het meest erkend voor haar rol als de iconische (maar toch op de een of andere manier basale) Bella Swan in de verfilming van de Twilight Saga, maar Ondanks dat de vijf filmfilmseries een van de meest winstgevende franchises aller tijden zijn, heeft Kristen Stewart deelgenomen aan verschillende films.

Kristen Stewart, die onlangs verscheen in Hulu's Happiest Season en de veelgeprezen biopic Spencer over prinses Diana, is geen onbekende in het spelen van een hoofdrolspeelster. Maar de vraag is nu welke film het meeste heeft opgebracht terwijl Kristen Stewart voorop en in het midden stond?

9 'Catch That Kid' - Box Office: $ 16 miljoen

Een van de vroegste werken van Kristen Stewart, deze film draait om drie kinderen die moeten proberen een van de veiligste banken te beroven als ze er een van hun eigen willen redden. Kristen speelt Maddie, een klimmer die er alles aan zal doen om haar vader te redden. De cast van deze film omvatte veel toekomstige (en huidige) sterren zoals Corbin Bleu, Max Thieriot, Jennifer Beals en Sam Robards. De film bracht wereldwijd ongeveer $ 16 miljoen op.

8 'Adventureland' - Box Office: $ 17,2 miljoen

Kristen Stewart, een komisch drama over een vervallen themapark, speelt Em Lewis tegenover James Brennan van Jesse Eisenberg. Een film over zomerbanen, deze film verkent het dagelijks leven en de liefde in een klein stadje. De rest van de cast bestaat uit grote namen als Ryan Reynolds, Kristen Wiig, Bill Hader en Martin Starr. De film bracht wereldwijd slechts $ 17,2 miljoen op, maar fans waren opgetogen over de film en het werd al snel een hoofdbestanddeel van de tienerjaren.

7 'American Ultra' - Box Office: $ 30,3 miljoen

In 2015 speelde Kristen Stewart opnieuw tegenover Jesse Eisenberg in de actiekomedie American Ultra. Een film over een stoner die wordt onthuld als een slapende agent (een feit dat zelfs voor hemzelf verborgen is), de twee moeten overleven aangezien veel verschillende agenten hen komen elimineren. Andere castmates zijn Topher Grace, Connie Britton, W alton Goggins en John Leguizamo. En terwijl de film leek te floppen aan de kassa en gemengde recensies kreeg van critici, prezen fans de plotwending van Kristen Stewart.

6 'Underwater' - Box Office: $ 40,9 miljoen

Een sci-fi-horrorfilm over een bemanning van boormachines die vastzitten op de bodem van de oceaan nadat een aardbeving een gevaarlijk wezen op de loer in de schaduw heeft losgelaten. Underwater werd in 2020 uitgebracht als de laatste film van 20th Century Fox voordat ze werden uitgekocht. Kristen Stewart speelde de hoofdrol als Norah Price, een ingenieur die vastbesloten is een uitweg te vinden. Andere castmates zijn Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., Mamoudou Athie en T. J. Molenaar. De film bracht wereldwijd in totaal $ 40 miljoen op, maar het was uiteindelijk een verlies ten opzichte van hun budget van $ 50 miljoen.

5 'Café Society' - Box Office: $ 43,8 miljoen

De derde en laatste film op de lijst met zowel Kristen Stweart als Jesse Eisenberg als hoofdrolspelers is Café Society uit 2016. De film is een romantische komedie uit de jaren dertig over een man die naar Hollywood verhuist om verliefd te worden op een assistent van een machtige talentagent (die toevallig ook zijn oom is). Stewart speelt assistent Veronica, ook wel bekend als Vonnie. De rest van de cast bestaat uit Jeannie Berlin, Steve Carell, Blake Lively, Parker Posey en Corey Stoll. Deze film ontving over het algemeen positieve recensies en verdiende ongeveer $ 43 miljoen aan de kassa.

4 'The Messengers' - Box Office: $ 55 miljoen

Een horrorfilm, The Messengers, gaat over een familie die naar een boerderij verhuist, om te onthullen dat er om elke hoek duisternis en dood is. Kristen Stewart speelt de oudere dochter Jess, een onverantwoordelijke tiener die niet blij is met de plotselinge verhuizing van het gezin. De cast bestaat uit John Corbett, William B. Davis en Dylan McDermott. Ondanks dat deze thriller een ruwe Rotten Tomato-score van 12% behaalde, kreeg hij wel een vervolg (hoewel Stewar en de andere originele castmates hun rollen niet opnieuw hebben gespeeld). De film had een brutowinst van ongeveer $ 55 miljoen.

3 'Zathura: A Space Adventure' - Box Office: $ 65,1 miljoen

Een ruimteavonturenfilm voor kinderen, dit was een van Stewarts eerdere rollen in haar carrière. Ondanks dat hij een schijnbaar ondergeschikte rol speelde, bracht Stewart een bepaald niveau van humor naar de klassieke grote zusrol. Tegenover Josh Hutcherson en Dax Shephard speelde Kristen de oudere zus Lisa die een oogje had dat niemand zag aankomen. Zathura, een zusterfilm van de klassieke Jumanji, verdiende $ 65 miljoen aan de kassa en ondanks dat het geen commercieel succes was (aangezien het budget voor de film $ 65,1 miljoen was), wordt de film tot op de dag van vandaag nog steeds als een kinderklassieker beschouwd.

2 'Charlie's Angels' - Box Office: $ 73,3 miljoen

Een reboot van een Amerikaanse klassieker, Charlie's Angels draait om de twee huidige "Angels" en een voormalig agent op een missie om een dodelijk wapen te stelen. Technisch gezien de derde film in de serie, blijft de film in het Angel's universum ondanks dat het een reboot is. Kristen speelde de pittige en rebelse Sabina, door velen een favoriet bij de fans in de film. En ondanks het feit dat het vervolg werd geannuleerd vanwege klappen aan de kassa, verdiende de film wereldwijd $ 73 miljoen.

1 'Sneeuwwitje en de jager' - Box Office: $ 418 miljoen

De meest winstgevende Kristen Stewart-film tot nu toe (buiten de Twilight-franchise), Snow White and The Huntsman neemt het klassieke verhaal dat we allemaal kennen en zet het op zijn kop. Deze film speelde ook Charlize Theron, Chris Hemsworth, Sam Claflin en Bob Hoskins. Maar de meeste hype die deze film kreeg, was toen Stewart werd gespot met regisseur Rupert Sanders, wat leidde tot veel ongeoorloofde cheating-geruchten. Veel fans waren er kapot van dat zij en Twilight co-ster Robert Pattinson niet langer samen waren. De film zou later een prequel hebben genaamd The Huntsman: Winter's War, maar Stewart kon haar rol niet hernemen (maar zou wel te zien zijn in archiefbeelden). De film had een brutowinst van in totaal $ 418 miljoen aan de kassa, waarmee het de meest winstgevende film is waarin Stewart een hoofdrol heeft gespeeld, naast haar iconische run als Bella Swan

Aanbevolen: