Alle gastoptredens van 'One Tree Hill' in de podcast 'Drama Queens

Inhoudsopgave:

Alle gastoptredens van 'One Tree Hill' in de podcast 'Drama Queens
Alle gastoptredens van 'One Tree Hill' in de podcast 'Drama Queens
Anonim

De cast van One Tree Hill heeft aan allerlei projecten gewerkt sinds het einde van de show, en sommige vrouwen van Tree Hill hebben de handen ineen geslagen om een podcast te maken die gewijd is aan alles wat met One Tree Hill te maken heeft. Veel tieners zijn opgegroeid met deze populaire dramaserie en de show vormde fans. One Tree Hill werd van 2003 tot 2012 negen seizoenen uitgezonden. Nu streamt de CW-show op Hulu, wat het fandom op een bepaalde manier heeft teruggebracht. Helaas voor een deel van de cast was de show meer een nachtmerrie dan een droom, allemaal dankzij maker Mark Schwahn.

Ik ga niet in op de details van de verschillende gradaties van beschuldigingen van seksueel wangedrag jegens Schwahn, want daar gaat deze podcast niet over. Drama Queens Podcast gaat over het terugnemen van de liefde die ze ooit hadden voor een show waarin ze opgroeiden. Hilarie Burton, Sophia Bush en Bethany Joy Lenz nemen de fans mee terug naar de jaren 2000 terwijl ze elke aflevering van One Tree Hill doornemen. Bovendien zijn een paar gasten uit de hitserie langsgekomen om hun twee cent te geven om deel uit te maken van deze franchise.

7 Lee Norris: Mond

Het allereerste gastoptreden was niemand minder dan Lee Norris die Mouth McFadden speelde op One Tree Hill. Mouth was de vertrouweling van iedereen in de show en die energie kwam ook echt buiten de camera tot uiting. Lee Norris herinnert zich een tijd waarin Hilarie, Sophia en Bethany voor zichzelf opkwamen en hij dacht bij zichzelf: "Kunnen we dat zelfs doen? Dat is geweldig." Het laat alleen maar zien hoeveel machtsstrijd er op de set was en hoe bang de castleden waren om te vragen wat ze wilden. De meerderheid van de cast was begin twintig en begon net met acteren, zodat ze gemakkelijk te manipuleren en te controleren waren.

6 Barbara Alyn Woods: Deb

Barbara Alyn Woods stopte bij Drama Queens Podcast en vertelde hoe ze zich slecht voelde dat ze geen idee had dat de meisjes het moeilijk hadden. Hilarie, Sophia en Bethany trokken altijd een heel dapper gezicht, maar haar deur stond altijd open voor het geval dat. Bethany onthulde dat ze te koppig waren om toe te geven dat ze hulp nodig hadden, maar ze stelde Barbara gerust: "Jij was de moeder die niemand van ons daar in die omgeving had." Ze was misschien Nathan's moeder in de show, maar ze was de moeder van iedereen op de set!

5 Antwon Tanner: Vaardigheden

Vaardigheden waren de comic relief-fans die nodig waren op One Tree Hill, en we missen zijn humor. Antwon Tanner onthulde dat hij de scripts nauwelijks las en daarom kwam zijn karakter zo ongeoefend en natuurlijk over. Hilarie Burton zei dat Antwon zo leuk was om scènes mee te doen omdat het zo spontaan en vrij was. Interessant genoeg was er een mogelijke verhaallijn waarin Skills en Peyton elkaar raakten, maar het lijkt erop dat dat scenario nooit voorbij de schrijverstafel is gekomen!

4 Paul Johansson: Dan Scott

Dan Scott zal nog steeds de geschiedenis ingaan als een van de meest gehate personages op de hele televisie. Van het tegen elkaar opspelden van zijn biologische zonen tot het in koelen bloede vermoorden van zijn broer… hij zou nooit de gunst krijgen. Naarmate de seizoenen vorderden, begon het karakter van Paul Johansson zijn verlossingsboog te bereiken. Na zijn dood in het laatste seizoen kregen veel fans de afsluiting die ze nodig hadden van Dan Scott. Paul onthulde zijn geheim om de schurk te spelen, en dat het allemaal uit liefde was. Dan Scott hield zoveel van zijn zonen dat hij er bijna aan stierf. Paul Johansson zei: "Ik wilde meer zijn dan alleen een slechterik."

3 Danneel Ackles: Rachel Gatina

Een andere vrouw van de jongere generatie Tree Hill-dames kwam langs en dat was de vurige Danneel Ackles. Danneel voegde zich tijdens seizoen drie bij de cast als de typische gemene meid / rivaal van Brooke Davis. In het echte leven zijn de dames verre van vijanden en beschouwen ze elkaar als oude vrienden. De meisjes kozen met wie ze wilden dat hun personage eindigde en het lijkt erop dat Jake Jagielski de winnaar was. Bryan Greenberg speelde de schattige Jake die een alleenstaande vader was en een romance had met Peyton Sawyer. Helaas is er geen personage bij hem terechtgekomen sinds hij is verhuisd om bij zijn babymeisje Jenny te zijn.

2 Moira Kelly: Karen Roe

Dit was een belangrijke aflevering van de podcast, en het was een emotionele, om eerlijk te zijn, omdat de vrouwen in het verleden nooit de kans hebben gehad om Moira Kelly te bedanken. Hilarie zei: "Ik wilde je dit al jaren en jaren en jaren vertellen, maar in de laatste aflevering van de show vertelde iedereen in mijn wereld me:" Je kunt niet weggaan. Je kunt niet weggaan", begon Burton. "Ik regisseerde niet omdat ik niet de hele dag op de set wilde staan omdat het zo erg was. Je kwam en je zat naast me en je begon met een grapje, en je had zoiets van: "Wat is er aan de hand?" Burton vertelde haar dat ze niet wist wat ze moest doen, en Kelly's reactie was: 'Rennen', wat Burton zei, 'begon het als een grap.' 'Ik had zoiets van, 'Ja?' Je zei tegen me: "Er zijn zoveel hoofdstukken in het leven en dit is er maar één." Burton haalde herinneringen op.

Na te hebben geworsteld met zo'n giftige werkomgeving, verlieten Hilarie Burton samen met Chad Michael Murray de show na zes seizoenen.

1 Drama Queens Podcast

Als je achterover wilt leunen, ontspannen en al het Tree Hill-drama opnieuw wilt beleven, dan kun je de Drama Queens-podcast vinden op iHeartRadio, Apple Podcasts en Spotify!

Aanbevolen: