One Tree Hill' Girls herenigd, dit is wat fans kunnen verwachten van hun nieuwe podcast, 'Drama Queens

Inhoudsopgave:

One Tree Hill' Girls herenigd, dit is wat fans kunnen verwachten van hun nieuwe podcast, 'Drama Queens
One Tree Hill' Girls herenigd, dit is wat fans kunnen verwachten van hun nieuwe podcast, 'Drama Queens
Anonim

Calling all Drama Queens -- een trio van de beste Tree Hill's wil enkele beruchte momenten opnieuw beleven en enkele verhalen met je delen! Klopt; je kunt je aansluiten bij Sophia Bush, Bethany Joy Lenz en Hilarie Burton-Morgan voor een nieuwe podcast-ervaring die zeker het hart van One Tree Hill fans over de hele wereld zal raken.

Begin juni deelde een Instagram-account genaamd @DramaQueensOTH een bericht waarin fans werden gevraagd een ritje in de Comet te maken naast een foto van Tree Hill's beste, en fans werden wild. Natuurlijk is de komeet van Peyton Sawyer een integraal onderdeel van de verhaallijn van de show, dus de uitnodiging was op zich al een traktatie.

De podcast, perfect getiteld Drama Queens, zond zijn eerste aflevering uit op 20 juni, met elke maandag nieuwe releases. De afleveringen zullen de ervaringen van Burton-Morgan, Bush en Lenz op het scherm belichten en ook wat er achter de schermen gebeurde. Tijdens de eerste show was alles onderwerp van discussie, van personageprofielen tot toekomstige gaststerren.

Kijk je uit naar meer Drama Queens? Dit is wat je kunt verwachten van de komende afleveringen van de podcast.

8 Burton-Morgan, Bush en Lenz zullen de serie samen opnieuw bekijken

Er is iets inherent geruststellends aan het opnieuw bekijken van een show die een wereld heeft gecreëerd waar fans nog steeds kunnen bestaan. Dat comfort zal zich ongetwijfeld uitbreiden naar het trio als ze er voor het eerst samen naar kijken.

Hoewel Bethany Joy Lenz en Sophia Bush de hele serie lijken te hebben gezien, herinnerde Hilarie Burton-Morgan zich dat ze de laatste drie seizoenen niet had gezien.

“Ik heb niets meer gezien sinds ik vertrok, en ik heb de laatste drie seizoenen nooit gezien. Eerlijk gezegd ben ik nerveus om opnieuw te kijken, want ik weet dat het pijnlijk zal zijn om mezelf te zien leren acteren voor de camera.'

Bush en Lenz voegden eraan toe dat ze zich herinneren waar ze waren in die seizoenen van het leven en dat therapie en veel genezing hen naar de plaatsen hebben gebracht waar ze nu zijn. Dus de reis door de serie wordt voor hen drieën beter gemaakt als ze het delen!

7 Fans kunnen speciale gasten verwachten bij komende afleveringen

Zoals hierboven vermeld, nodigen Lenz, Bush en Burton-Morgan enkele speciale gasten uit voor toekomstige afleveringen! Van Skills alias Antwon Taylor tot Dan Scott zelf, het trio zal favorieten van fans naar de podcast brengen om hun ervaringen met de show te bespreken en wat ze hebben gedaan sinds ze allemaal het rivierhof verlieten.

De cast vormde in veel gevallen een hechtere band dan toen de show werd uitgezonden. Fans kijken uit naar hoe dat persoonlijke elementen zal toevoegen aan gesprekken tijdens de rewatch.

6 Ze zijn enthousiast over The Trip Down Memory Lane

In een interview met Ryan Seacrest sprak het trio over de herinneringsstrook en hun emoties terwijl ze eroverheen reisden. Ze zeggen dat, terwijl ze zich vaak afvragen waarom fans zo toegewijd zijn aan de serie, het gemakkelijk te begrijpen is dat het het soort laatste van een genre was. Het was herkenbaar, ging over gevoelens en stelde fans in staat zichzelf te vinden in hun geportretteerde personages.

Het is in zekere zin zeker een helende reis, aangezien het trio is uitgegroeid tot vrouwen die zich uitspreken tegen veel van het wangedrag waaraan ze werden onderworpen.

"We kunnen dat met elkaar beoordelen als vrouwen die pleitbezorgers zijn geworden en erg vocaal zijn geworden naarmate we opgroeiden, dus het is leuk om te juichen voor de eigenzinnige kinderdingen die we hebben gedaan en ook om mensen ter verantwoording te roepen voor sommige dingen die onverantwoordelijk waren."

5 De podcast zal worden gebruikt om jonge vrouwen te beïnvloeden

Over het wangedrag waarmee ze in de serie te maken hebben gehad, Bush, Burton-Morgan en Lenz zullen deze podcast voorgoed gebruiken! Een manier waarop Lenz deelde, was het vermogen om jonge vrouwen die voor het eerst verliefd worden op One Tree Hill te laten zien dat ze het niet altijd goed begrepen - en dat is oké.

Lenz gebruikt fouten als een hulpmiddel bij het lesgeven in haar opvoedingstraject en zegt: "Het is geweldig om fouten te maken, omdat je er later zoveel van leert."

Een van de meest opwindende ideeën voor oude fans van de serie is de passie die de drie nog steeds hebben voor hun personages en Tree Hill in het algemeen.

"We willen de jongere generatie helpen… en we kunnen ze er doorheen praten."

4 Nooit eerder geziene/bekende feiten over de serie

Een openbaring die al werd onthuld op Drama Queens was dat Brooke Davis niet altijd Brooke Davis heette. We waren net zo geschokt als jij! De B. Davis naar Peyton's P. Sawyer was ooit ingesteld om Tara te gaan heten. Terwijl de dames allemaal lachten dat er niets mis was met Tara, was het gewoon niet bedoeld voor het personage dat Brooke belichaamde.

"Brooke is een dure naam, " viel Hilarie Burton-Morgan in, terwijl de meisjes een glimlach deelden. De waarheid is dat Brooke precies bij Brooke paste. Ze was al deze prachtige dingen, en een vriendin van Sophia Bush heette eigenlijk Brooke, waar de inspiratie voor de naam echt vandaan kwam.

3 Leuke (en modieuze) videoclips om je aan het lachen te maken

Als je de @DramaQueensOTH Instagram-pagina hebt bekeken, heb je een aantal video's achter de schermen gezien die zijn gemaakt tijdens de voorbereiding van de podcast. Hoewel het luisteren naar podcasts al spannend genoeg is, zijn de video's de weg naar het hart van een echte Tree Hill-fan. De drie rennen rond in prachtige jurken, proosten op hun reis samen en dragen wereldwijd bekende regels voor.

In nog een paar clips zitten ze ook samen op een bank terwijl ze het materiaal bespreken dat we op de podcast hebben gehoord. Hoewel die clips meer voor hen drieën zijn, genieten we ook van de fragmenten die ze met fans delen!

2 antwoorden op vragen van fans

Hoewel de meiden niet expliciet hebben gezegd dat ze onze diepste One Tree Hill-vragen zullen beantwoorden, weten we zeker dat fans wat input zullen hebben als het gaat om toekomstige afleveringen. Gezien de manier waarop de meiden online en op conventies contact maken met fans, is het niet verwonderlijk dat ze ook fans op deze podcastreis zouden betrekken. In veel interviews, zelfs vóór de podcast, en in posts op sociale media; Burton-Morgan, Bush en Lenz hebben het belang van hun fans besproken en hoe dankbaar ze voor hen zijn.

1 Inzicht in wat had kunnen zijn…

Dit is iets wat fans echt hopen te zien als de podcast doorgaat. We houden van de karakterbogen en verhaallijnen, maar we weten dat het niet allemaal zonneschijn en regenbogen waren op de set. We weten dat Bush, Lenz en Burton-Morgan zich hebben uitgesproken over mishandeling op de set en moeten vechten voor verhaallijnen die in een licht stonden dat zij als passender beschouwden.

Deze opmerkingen, samen met de manier waarop de show zich afspeelde, lieten ruimte in de hoofden van fans voor wat had kunnen zijn. Zullen de meisjes bespreken van welke verhaallijnen ze hielden? Zullen ze dekken wat ze wensten dat het anders was geweest? Zullen ze praten over wat had kunnen zijn? Hier is de hoop!

Aanbevolen: