Hoeveel verdiende Chad Michael op 'One Tree Hill'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Chad Michael op 'One Tree Hill'?
Hoeveel verdiende Chad Michael op 'One Tree Hill'?
Anonim

Landing op een televisieserie die van de grond komt, kan lucratief zijn voor een artiest, maar dit is buitengewoon moeilijk om voor elkaar te krijgen. Voor elke Friends of Seinfeld zijn er 40 Emily's Reasons Why Not. Dit is precies waarom het pilotseizoen zo belangrijk is in Hollywood.

Tijdens de jaren 2000 konden nogal wat shows van start gaan op het kleine scherm, waaronder One Tree Hill. Chad Michael Murray werd een ster dankzij het succes van de show, en na verloop van tijd zijn fans nieuwsgierig geworden naar het salaris dat hij voor de show neerhaalde.

Dus, hoeveel verdiende Chad Michael Murray op One Tree Hill? Laten we eens kijken en zien.

Chad Michael Murray is een succes geweest in Hollywood

In de jaren 2000 brak een aantal jonge acteurs door in de mainstream dankzij hun werk in film en televisie. Gedurende deze tijd maakte Chad Michael Murray zijn aanwezigheid voelbaar in Hollywood, en toen de acteur de juiste kans kreeg om te schitteren, werd hij een prominente artiest in Hollywood.

Murray was niet meteen een ster, maar zelfs met zijn eerdere werken werd er aandacht aan hem besteed. Aanvankelijk kreeg Murray veel bekendheid op het kleine scherm, met shows als Gilmore Girls en Dawson's Creek die hem een terugkerende rol gaven. Hij zou ook op CSI en The Lone Ranger verschijnen voordat hij een ster werd.

Op het grote scherm hielp de Freaky Friday van 2003 Murray om een groot publiek aan te spreken. Door de jaren heen zou de acteur rollen blijven spelen in grote films en televisieshows. Hij maakte zelfs zijn weg naar het Marvel Cinematic Universe toen hij de hoofdrol speelde als Jack Thompson in Agent Carter.

Hoe geweldig dit alles ook is, de fans zijn zich er volledig van bewust dat Murray echt een ster werd toen hij de rol van Lucas Scott op One Tree Hill.

'One Tree Hill' maakte van hem een televisiester

In september 2003 maakte One Tree Hill zijn debuut op het kleine scherm, en The WB wist niet dat ze een enorme hit op het publiek loslieten. Het netwerk had al succesvolle shows en One Tree Hill bleek de perfecte match op het netwerk te zijn en hielp een hoop nieuwe fans binnen te halen.

Met geweldige artiesten als Chad Michael Murray, Sophia Bush, James Lafferty en Hilarie Burton, was One Tree Hill de perfecte mix van jonge liefde, drama en komedie, en binnen de kortste keren sloeg het aan fans. Zelfs nu houden fans er nog steeds van om terug te gaan en de serie opnieuw te bekijken om echt te waarderen wat het op tafel heeft gebracht.

Gedurende 9 seizoenen en meer dan 180 afleveringen was de serie een steunpilaar op het netwerk, zelfs nadat het The CW werd.

Tijdens zijn tijd in de show verdiende Murray de bank.

De show betaalde hem een hoop geld

Dus, hoeveel geld trok Chad Michael Murray naar beneden terwijl hij in One Tree Hill speelde? Nou, het begon misschien bescheiden voor de acteur en zijn co-sterren, maar op het hoogtepunt van de show verdienden ze zes cijfers per aflevering.

Volgens CheatSheet: "Tijdens het eerste seizoen van OTH verdiende Murray ongeveer $ 22.000 per aflevering. In seizoen 4 verdienden Murray en de rest van de cast $ 100.000 per aflevering."

Het is heel gewoon dat shows hun sterren beginnen met een bescheiden salaris, omdat er gewoon geen manier is om te weten dat een show een enorme hit zal worden. Na verloop van tijd heeft dit aantal echter de neiging om omhoog te schieten. Dankzij het feit dat het een enorme hit was bij fans, werd One Tree Hill uiteindelijk behoorlijk lucratief voor Chad Michael Murray en de rest van de hoofdrolspelers van de show.

Zoals we al vermeldden, had Murray succes op televisie voordat One Tree Hill hem een ster maakte, maar zijn beloning voor die shows verbleekte in vergelijking met wat hij maakte met zijn grootste hit. Volgens Deadline verdiende Murray ergens in de marge van $ 4.000 tot $ 8.000 voor shows als Gilmore Girls en Dawson's Creek.

Chad Michael Murray heeft het heel goed gedaan voor zichzelf in de wereld van acteren, en het is verbazingwekkend om te bedenken dat hij zo'n enorm salaris verdiende terwijl hij de hoofdrol speelde in One Tree Hill. Hoewel sommige sterren eerder dan verwacht de show verlieten, was het nog steeds in staat om te gedijen en jaren mee te gaan.

Chad Michael Murray was pas de eerste zes seizoenen in de show en zijn vertrek luidde een nieuw tijdperk in voor de show. Ook al was hij er niet voor de lange termijn, Murray verdiende nog steeds geld terwijl hij in de show speelde.

Aanbevolen: