Hoeveel verdiende Michael Evans Behling door Jordan Baker te spelen op 'All American'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Michael Evans Behling door Jordan Baker te spelen op 'All American'?
Hoeveel verdiende Michael Evans Behling door Jordan Baker te spelen op 'All American'?
Anonim

Michael Evans Behling schittert momenteel in het veelgeprezen CW-drama All American (de serie geniet momenteel een beoordeling van 96 procent op Rotten Tomatoes) als middelbare school quarterback Jordan Baker. Dit is de eerste grote rol voor de relatieve nieuwkomer die maar kort in Empire was verschenen voordat hij werd gecast.

En terwijl de show zijn vierde seizoen nadert, kunnen fans niet anders dan nieuwsgierig zijn naar hoeveel Behling per aflevering wordt betaald.

Hij boekte de rol nadat hij op de 'juiste plaats op het juiste moment' was

Toen Behling in 2018 naar Los Angeles kwam, dompelde hij zich onder in lessen. Maar toen deed zich een kans voor om een show te doen en die kon hij niet negeren. Terwijl hij met Schön! sprak, onthulde Behling dat hij "gewoon op het juiste moment op de juiste plaats was toen ik auditie deed voor de rol van Jordan." Volgens zijn bureau, The Hellen Wells Agency, scoorde de nieuwkomer zijn pilotcasting nadat hij slechts acht weken in LA was.

Vanaf het begin was het personage iemand die Behling gemakkelijk kon begrijpen. "Op mijn veertiende begon ik te worstelen met identiteit en het vinden van mijn plek", vertelde de acteur aan Euphoria. “Jordan en ik begonnen allebei de verschillen in ons leven op te merken en dat dingen niet altijd even droog zijn. Gelukkig denk ik dat we er allebei mee in het reine zijn gekomen en het omarmen.”

Zijn karakter werd donkerder naarmate de show vorderde en presenteerde zijn eigen uitdagingen

In de loop van de show kreeg Behling de kans om een donkere kant van zijn karakter te ontdekken. En hoewel hij zich kon identificeren met Jordan, werd Behling uitgedaagd door sommige aspecten van het personage. “Het feit dat hij zo’n man is die een heethoofd is en ikzelf hou er niet van om boos te worden. Ik word nergens boos om , vertelde de acteur aan Starry Mag. “Ik hou ervan om mezelf evenwichtig en evenwichtig te houden. Toegegeven, hij is een jongen van zeventien, maar als er iets gebeurt, is hij in die zin onvolwassen.'

Tijdens het derde seizoen van de show stelden producers en schrijvers Jordan ook voor zijn grootste uitdaging tot nu toe: geblesseerd raken en daardoor buitenspel worden gezet. Dit is tenslotte wat er in de echte wereld gebeurt. "We wilden dit aanpakken omdat het een realiteit is in de sport, vooral bij atleten op de middelbare school en de zeer hoge druk van studentenatletiek", vertelde showrunner Nkechi Okoro Carroll aan Entertainment Weekly. 'Jordanië zal hier een tijdje mee moeten zitten. Voetbal is alles voor hem geweest." Ze voegde eraan toe: "Als dat van hem wordt weggerukt voordat hij er klaar voor is, heeft dat gevolgen."

Dat gezegd hebbende, Jordan's verhaal gaat niet echt over "hem door deze donkere tunnel brengen". "Het zal zijn wat we altijd doen, namelijk: 'Hoe komt deze onconventionele groep vrienden die als familie zijn om elkaar heen als ze elkaar echt nodig hebben?'" legde Carroll uit.

Ondanks al het voetbaldrama op en naast het veld, houdt Behling vol dat de show in niets lijkt op het populaire voetbaldrama Friday Night Lights. Behalve geïnspireerd te zijn door het leven van voormalig NFL-speler Spencer Paysinger, wordt All American ook anders gefilmd, wat Behling persoonlijk waardeert. "Het ziet eruit als echt voetbal", vertelde hij aan HollywoodLife. “Ik, als voetballer, kom uit een voetbalachtergrond en kijk hiernaar, ik heb zoiets van: ‘Oké. Ik kan dat geloven.' Terwijl ik bij sommige andere shows denk, 'ik geloof het niet zo.' Deze, ik denk, 'ik kan hier achter komen. Ik kan hier achter staan.”

Hoeveel krijgt hij betaald voor zijn volledig Amerikaanse rol?

Op dit moment zijn er geen salariscijfers vrijgegeven voor de cast van de show. Dat gezegd hebbende, wordt het vermogen van Behling geschat op tussen $ 500.000 en $ 1 miljoen en het is veilig om te zeggen dat deze cijfers voornamelijk bestaan uit zijn inkomsten uit All American.

Als het gaat om CW-series, variëren de salaristarieven sterk, afhankelijk van de show. Zo meldde Variety in 2018 dat de hoofdrolspelers van Riverdale $ 40.000 per aflevering krijgen. Aan de andere kant ontvangt Stephen Amell naar schatting $ 125.000 voor de DC-serie Arrow, terwijl Grant Gustin naar verluidt $ 100.000 per aflevering krijgt voor het vertolken van het titulaire personage in The Flash.

In het geval van All American is het mogelijk dat een groot deel van de cast in het begin relatief lagere tarieven kreeg, omdat veel van hen relatief onbekende acteurs zijn (hoewel CW waarschijnlijk veel meer zou betalen aan ervaren acteurs Monet Mazur en Taye Diggs die naar verluidt werd betaald tussen $ 100.000 tot $ 125.000 per aflevering op ABC's Private Practice). Wat Behling zelf betreft, hij begon waarschijnlijk met een relatief laag loon, maar heeft sindsdien een aanzienlijke verhoging gekregen nadat de show een verlenging kreeg.

Fans kunnen uitkijken naar het weerzien van Behling wanneer hij zich bij de rest van de cast voegt voor het vierde seizoen van All American. Het nieuwe seizoen staat gepland voor 25 oktober. Ondertussen zijn de eerste drie seizoenen van All American beschikbaar voor streaming op The CW en Netflix.

Aanbevolen: