Welke Batman-acteur heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welke Batman-acteur heeft het hoogste vermogen?
Welke Batman-acteur heeft het hoogste vermogen?
Anonim

DC Comics is een van de grote jongens in de stripwereld en ze produceren al tientallen jaren uitzonderlijke inhoud. Of het nu met hun ongelooflijke strips, televisieshows of hun films is, DC heeft altijd een manier gehad om het publiek binnen te dringen om te genieten van hun grootste en beste personages.

Batman is het populairste personage van DC, niet genaamd Superman, en de Dark Knight heeft door de jaren heen gigantische miljarden stripverhalen gegenereerd. Er zijn nogal wat acteurs geweest die het personage op het grote en kleine scherm hebben gespeeld, en velen van hen hebben geld verdiend met hun acteerwerk.

Dus, welke Batman-acteur is de rijkste van allemaal? Laten we een kijkje nemen en erachter komen.

Veel geweldige acteurs hebben Batman gespeeld

Als een van de grootste superhelden ooit gemaakt, is Batman iemand die legioenen fans heeft geïnspireerd en die heeft bewezen een betaalbaar handelsartikel te zijn in entertainment. Nadat hij een roodgloeiend personage op de pagina's was geworden, nam DC hem wijselijk mee naar zowel het grote als het kleine scherm, en ze verzilveren nu al tientallen jaren.

Er zijn een aantal enorm getalenteerde individuen geweest die de kans hebben gehad om het personage door de jaren heen in film en op televisie te spelen. Het leuke hiervan is dat elke fan zijn favoriete versie van het personage heeft. Sommige mensen houden nog steeds van Michael Keaton's kijk op Batman uit de jaren 80 en 90, terwijl anderen meteen denken aan de geweldige Kevin Conroy en zijn werk aan Batman: The Animated Series en de Arkham-games.

Het personage zelf staat bekend om het hebben van een ondenkbare hoeveelheid rijkdom, en het is gewoon zo dat veel acteurs die Batman door de jaren heen hebben gespeeld zichzelf een aardige cent hebben verdiend terwijl ze in de entertainment werkten.

Ben Affleck is $ 150 miljoen waard

Hier op de tweede plaats staat niemand minder dan Ben Affleck, die Batman heeft gespeeld in het moderne DCEU. Affleck's casting werd met enige scepsis ontvangen, maar hij eindigde met het afleveren van de goederen toen hij wat fatsoenlijk materiaal kreeg om mee te werken. Celebrity Net Worth laat zien dat Affleck momenteel $ 150 miljoen waard is.

Tot op heden heeft Affleck de Caped Crusader drie keer gespeeld, met name in Batman v Superman en Justice League op het grote scherm. Hij zou zijn eigen Batman-film schrijven en regisseren, maar nadat de zaken niet goed waren verlopen, stapte Matt Reeves in en wierp Robert Pattinson als de nieuwe Batman bij DC. Alleen de tijd zal leren of die aankomende film aansluit bij wat Affleck in de DCEU heeft gedaan.

Affleck heeft zeker een interessante tijd gehad met het spelen van het personage, hoewel velen denken dat dit te wijten is aan het materiaal waarmee hij heeft moeten werken. Desalniettemin is aangekondigd dat hij zal verschijnen in The Flash van 2022, wat de DCEU zou kunnen resetten, waardoor de franchise een nieuwe start kan krijgen.

Het is verbazingwekkend om te zien dat Affleck zo'n indrukwekkende hoeveelheid rijkdom heeft vergaard, maar hij schiet ver achter bij de Batman-acteur die bovenaan de lijst staat.

George Clooney is $500 miljoen waard

Op de eerste plaats in deze wedstrijd van vermogen komt George Clooney binnen, die de Caped Crusader speelde in Batman & Robin, die grotendeels wordt beschouwd als een van de slechtste films in de geschiedenis van de Dark Knight. Celebrity Net Worth laat zien dat Clooney maar liefst $ 500 miljoen waard is.

Clooney nam het over van Val Kilmer toen de jaren 90 ten einde liepen, en hij bleef de held voor slechts één film. Helaas begroef de film Batman op het grote scherm totdat Christopher Nolan de held nieuw leven inblies met Batman Begins.

Clooney heeft sindsdien in verschillende interviews over de film gesproken. In zo'n interview zei hij: "Achteraf is het gemakkelijk om hier op terug te kijken en te zeggen: 'Woah, dat was echt s--- en ik was er echt slecht in.' Het was een moeilijke film om goed in te zijn."

Clooney en Affleck zijn toppers in deze wedstrijd van vermogen, maar andere Batman-acteurs hebben het financieel redelijk goed voor zichzelf gedaan. Volgens Celebrity Net Worth is Christian Bale $ 120 miljoen waard, Robert Pattinson $ 100 miljoen, Michael Keaton $ 40 miljoen en Val Kilmer $ 25 miljoen. Niemand is zo rijk als Bruce Wayne, maar we weten zeker dat ze dat goed vinden.

Hoewel het geen vereiste is voor de rol, lijkt het erop dat het hebben van een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom een lange weg kan gaan om de rol van Batman op het grote scherm te krijgen.

Aanbevolen: