Deze 'Harry Potter'-acteur heeft nog nooit een van de films gezien

Inhoudsopgave:

Deze 'Harry Potter'-acteur heeft nog nooit een van de films gezien
Deze 'Harry Potter'-acteur heeft nog nooit een van de films gezien
Anonim

Optreden in de Harry Potter-films is levensveranderend voor elke acteur. Hoewel de castleden allemaal verschillende ervaringen hebben met het maken van de film, lijdt het geen twijfel dat hun betrokkenheid hun bekendheid enorm heeft vergroot en in sommige gevallen hen tot supersterstatus heeft gebracht. Vanuit financieel oogpunt heeft het deel uitmaken van de films ook geleid tot doorlopende looncheques voor veel van de acteurs. Zelfs degenen die geen hoofdpersonages speelden, hebben een indrukwekkend vermogen voor zichzelf vergaard, waaronder Robbie Coltrane die Hagrid speelde (hoewel sommige fans zouden beweren dat hij behoorlijk groot is!).

Hoewel de meerderheid van de Harry Potter-acteurs zichzelf minstens één keer in de films heeft gezien, is er één acteur die nog nooit een Harry Potter-film heeft gezien, ondanks haar betrokkenheid. Ze heeft ook nog nooit een Harry Potter-boek gelezen en wil zelfs niet praten over iets dat met Harry Potter te maken heeft. Lees verder om erachter te komen welke acteur het gewoon niet wil weten!

De impact van de 'Harry Potter'-films

Het Harry Potter-universum is een ongekend fenomeen dat een revolutie teweegbracht in de kunst van het vertellen van verhalen en een nieuwe generatie kinderen aantrok tot het plezier van lezen. De boekenreeks is de bestseller aller tijden, terwijl de films grote hits waren aan de kassa en tot op de dag van vandaag geliefd zijn bij fans.

Voor de meeste acteurs die in de verfilmingen van de boeken zijn verschenen, heeft de beslissing om op deze manier deel uit te maken van het Harry Potter-universum geleid tot grote carrièremogelijkheden. De drie belangrijkste acteurs - Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint - werden gelanceerd om onmiddellijk een superster te worden nadat ze de rollen van Harry Potter en zijn twee beste vrienden hadden gewonnen.

Hoewel de meerderheid van de acteurs die in de films hebben gespeeld de franchise hebben geprezen en met veel plezier over hun ervaringen hebben gesproken, heeft één acteur eigenlijk geen enkele van de films gezien, ondanks dat hij er deel van uitmaakte.

Miriam Margolyes heeft de films niet gezien

Miriam Margolyes heeft openlijk toegegeven dat ze de films nog nooit heeft gezien, ook al speelde ze het personage van professor Stronk erin. In een verjaardagsbericht voor een fan die ze filmde voor Cameo, bekende de Britse actrice dat ze nog nooit iets met Harry Potter gerelateerd heeft gezien of gelezen.

"Ik heb nog nooit een film gezien, ik heb nog nooit de boeken gezien, ik heb ze nog nooit gelezen," vertelde ze de fan, nadat ze zichzelf had voorgesteld als Professor Stronk. "Ik steek het geld gewoon in mijn zak als het binnenkomt, en ik ben er erg dankbaar voor."

Ze wil niet eens praten over 'Harry Potter'

Miriam Margolyes heeft niet alleen geen van de Harry Potter-films gezien of een van de boeken gelezen, maar ze wil zelfs niet over de franchise praten. Ze maakte haar gedachten super duidelijk in het verjaardagsbericht:

“Ik denk dat J. K Rowling een geweldige schrijver is. Ik weet zeker dat de wereld van Harry Potter een goede wereld is, maar het is niet mijn wereld. Dus ik moet heel voorzichtig over de kloof tussen jou en mij stappen en hopen dat je begrijpt dat, ondanks het feit dat ik de directrice van Huffelpuf ben en jij in Griffoendor zit, ik niet echt over Harry Potter wil praten."

De rol van professor Stronk

Professor Spruit is zeker niet de bekendste lerares van Zweinstein, maar ze speelt wel een centrale rol in de tweede film: Harry Potter en de Geheime Kamer.

In de film is Hogwarts in chaos wanneer een basilisk wordt vrijgelaten uit de Geheime Kamer en studenten begint te verstenen die de pech hebben om indirect een glimp van zijn ogen op te vangen. De remedie voor verstening is Mandrake, die mensen die vervloekt of getransfigureerd zijn terug kan brengen naar hun oorspronkelijke staat. Als professor in de kruidengeneeskunde heeft professor Sprout een kleine maar nobele rol in deze film, waarbij hij studenten leert over de remedie tegen de basiliskaanvallen die de school teisteren.

Tom Felton zou de films niet opnieuw bekijken

Het blijkt dat Margolyes niet de enige Harry Potter-acteur is die aarzelde om de films te bekijken. Tom Felton, die Harry's aartsvijand Draco Malfidus speelde, onthulde dat hij de films niet opnieuw had bekeken nadat hij ze voor het eerst had gezien toen ze in première gingen.

Dat veranderde in 2020, toen hij online beelden uploadde van zichzelf terwijl hij naar de eerste film keek en op zichzelf reageerde als een 11-jarige!

Daniel Radcliffe heeft de films bekeken

In tegenstelling tot Felton en Margolyes heeft Daniel Radcliffe, die zelf Harry Potter speelde, wel de films gekeken. Hij heeft zelfs een mening over welke film de beste is.

"De vijfde, die niet door de meeste mensen als een van hun favorieten wordt genoemd", zegt hij (via Cinema Blend). "Maar ik heb een hoop met Gary Oldman moeten werken. En ik was op dat moment een beetje ouder, dus ik kon dat meer waarderen.”

Hoewel de vijfde film misschien wel Radcliffe's favoriet is, onthulde hij dat zijn favoriete film de laatste is: Harry Potter and the Deathly Hallows Part II.

Aanbevolen: