Friends'-fans wankelen terwijl James Michael Tyler (Gunther) vecht tegen kanker in fase 4

Inhoudsopgave:

Friends'-fans wankelen terwijl James Michael Tyler (Gunther) vecht tegen kanker in fase 4
Friends'-fans wankelen terwijl James Michael Tyler (Gunther) vecht tegen kanker in fase 4
Anonim

Na de Friends Reunion zijn fans van de show aangenaam vermaakt met een knaller uit het verleden. De sterren van de show zijn actiever geweest op sociale media, zowel in de aanloop naar als kort na de release van de HBO-special, en mensen genieten ervan om te zien hoe de cast op zo'n positieve manier met elkaar omgaat.

Er ontbrak één persoon met name op de reünie, en dat was Gunther, gespeeld door James Michael Tyler. Fans zijn er zojuist van op de hoogte gebracht waarom hij er niet bij kon zijn om het te vieren met zijn cast-mates en zijn aan het bijkomen van de plotselinge dosis realiteit die hij zojuist met de wereld heeft gedeeld.

James Michael Tyler lijdt aan stadium 4 prostaatkanker.

James Michael Tyler heeft kanker

Het was moeilijk voor James Michael Tyler om dit nieuws met fans te delen, maar hij heeft stadium 4 prostaatkanker en zit momenteel in een rolstoel. Zijn prognose is niet veelbelovend.

Hij vertelde hoe hij ontdekte dat hij ziek was en hoe snel kanker zich door zijn lichaam verspreidde. Hij onthulde op verwoestende wijze dat als gevolg van COVID-lockdowns, veel medische behandelingen en testmogelijkheden werden teruggedrongen, waaronder die van hem.

Niet alleen dat, maar hij gaf aan dat hij een test had gemist vanwege de sluitingen in verband met de pandemie, om vervolgens terug te keren naar zijn medische afspraken om te ontdekken dat kanker zich naar zijn botten had uitgezaaid.

Op dit moment zit James in een rolstoel en is hij tot het pijnlijke besef gekomen dat dit niet iets is waar hij van zal herstellen. Hij kan zijn benen niet meer gebruiken en kan niet meer lopen.

Hindsight is 20/20 en hij wenst nu dat hij naar zijn vrouw had geluisterd en eerder naar binnen was gegaan voor een controle. Hij raadt alle mannen aan om naar binnen te gaan om hun prostaat te laten controleren en benadrukt dat er hoop is voor degenen die hun gezondheidsproblemen in de vroege stadia ontdekken.

Fans zijn er kapot van

Natuurlijk zijn fans over de hele wereld kapot van de ontdekking van dit nieuws. Gunther was een favoriet bij de fans en hij was een belangrijk onderdeel van de show. Zijn humor en sarcastische humor fleurden het script keer op keer op. James Michael Tyler is slechts 59 jaar oud en fans zijn er kapot van om te horen dat zijn dagen bij hen zijn ingekort.

Sociale media zijn overspoeld met goede wensen en gebeden voor zijn herstel. Fans hebben geschreven om te zeggen; "Luisteren naar zijn verhaal was hartverscheurend. Ik bid voor hem en zijn familie. Jongens, laat je testen als je op controle gaat," evenals; 'O nee, niet Gunther. Verdomme, ik stuur je gebeden."

Eén fan stemde emotioneel in om te zeggen; "Oh God, nee… alsjeblieft, stop alsjeblieft niet met vechten. We houden van je."

Aanbevolen: