Deze beroemde zanger was bijna gecast in 'The Vampire Diaries

Inhoudsopgave:

Deze beroemde zanger was bijna gecast in 'The Vampire Diaries
Deze beroemde zanger was bijna gecast in 'The Vampire Diaries
Anonim

The Vampire Diaries was nogal een wilde rit. Kijken naar een tienermeisje dat verliefd wordt op vampierbroers is absoluut een geweldig idee voor een tv-serie. En hoewel Nina Dobrev stopte met TVD, vonden fans nog steeds veel liefde voor de bovennatuurlijke show, van de donkere momenten tot de fascinerende romantiek. De cast van de show is uitgegroeid tot grote sterren, met Nina onlangs in de Netflix-kerstfilm Love Hard.

Veel beroemde gaststerren verschenen in de show, van Gabby Douglas tot Lauren Cohan. Maar er is een interessant verhaal over een beroemd persoon die niet de hoofdrol speelde in het jeugddrama, maar die in de buurt kwam. Blijf lezen om erachter te komen welke beroemde zanger bijna op The Vampire Diaries verscheen.

Wie zou er in 'The Vampire Diaries' kunnen zijn gegoten?

In tegenstelling tot andere zangers die zijn overgestapt naar de acteerwereld, heeft Taylor Swift niet veel film- of tv-rollen gespeeld. De rol van Taylor Swift in Cats heeft de meeste buzz gekregen sinds fans en critici niet zo dol waren op die film.

Het blijkt dat Taylor Swift bijna gecast was in The Vampire Diaries.

Volgens Entertainment Weekly werd Nina Dobrev geïnterviewd door E! News en legde uit: "Ik herinner me dat we in het begin hoorden dat Taylor Swift een fan van de show was. En toen probeerden de producers een rol voor haar te schrijven." De actrice zei dat vanwege Taylor's schema, dat niet gebeurde: Nina zei: "Het is duidelijk niet gelukt qua schema, ze was natuurlijk niet op de show. Maar dat was een verrassende. Ze zou zijn geweest geweldig."

In een interview in 2009 met Page Six zei bedenker Kevin Williamson dat hij Taylor Swift wilde laten schitteren in de show.

Toen Kevin werd gevraagd naar Katie Holmes in de hoofdrol in The Vampire Diaries, zei hij: "Ik denk dat ze op dit moment grotere vissen te bakken heeft - mijn nieuwe obsessie is Taylor Swift krijgen!"

Kevin vervolgde: "Ik denk dat ze nu te groot is geworden voor 'Vampire Diaries' - ik heb ooit geprobeerd haar op de show te krijgen, maar ze was aan het touren. Maar ik wil zo graag dat ze een vampier komt spelen. Zou ze geen geweldig Kirsten Dunst-type zijn rond 'Interview with the Vampire'? Oh mijn god, ik kan je niet vertellen hoe hard ik probeer haar te krijgen - ik zou er een moord voor doen om haar in de show te hebben!"

Taylor Swift verscheen op 'CSI'

Taylor Swift verscheen op tv-shows die absoluut heel verschillend van elkaar zijn: CSI en New Girl.

Taylor Swift is een grote fan van CSI en volgens CBS News zei ze ooit: "Ik ben geobsedeerd door misdaadshows… Al mijn vrienden weten dat het mijn droom is om te sterven op 'CSI'. Ik heb altijd al een van de personages willen zijn die proberen te achterhalen wat er is gebeurd."

In de aflevering "Turn, Turn, Turn" van seizoen 9 die op 5 maart 2009 werd uitgezonden, speelde Taylor Swift een personage genaamd Haley Jones. In de aflevering gaat Nick naar het Park Pines Motel om een moord te onderzoeken en ontdekt hij dat Haley, de dochter van het echtpaar dat het motel runt, is overleden.

Taylor Swift's volgende acteerrol

Taylor Swift speelt de hoofdrol in een film van David O. Russell. The Hollywood Reporter deelde het nieuws in juni 2021 en zei dat niemand nog iets van het verhaal af wist, maar dat er veel bekende mensen in zitten. Collider meldde dat de film op 4 november 2022 uitkomt.

De andere acteurs die bij het project betrokken zijn, zijn onder meer Timothy Olyphant, Mike Myers, Michael Shannon, Zoe Saldana, John David Washington, Christine Bale, Chris Rock en Margot Robbie.

In 2013 zei Taylor Swift in een interview met E! Nieuws dat ze na acteren in New Girl en Valentine's Day zeker geïnteresseerd was om toe te voegen aan haar acteer-cv. De zanger zei: "Dat is altijd iets dat in mijn achterhoofd zit, als het juiste zou komen. Het zou iets zo geweldigs moeten zijn dat het me zou wegnemen van het schrijven van liedjes en touren, wat een ongelooflijke script."

Het zou heel leuk zijn geweest om Taylor Swift te zien in The Vampire Diaries, maar misschien zijn er meer acteerrollen in de toekomst van de zanger.

Volgens The Mirror.co.uk zei Taylor Swift in 2015 al dat ze haar toekomst of carrière niet te veel wilde organiseren. Taylor zei: "Waar ik in 2016 naar uitkijk, is dat ik niet weet wat de toekomst biedt. Ik heb mijn carrière altijd een jaar of twee van tevoren gepland, en deze keer heb ik geweigerd dat te doen."

Aanbevolen: