Laat Kourtney Kardashian aanwijzingen achter over zwanger zijn van de baby van Travis Barker?

Inhoudsopgave:

Laat Kourtney Kardashian aanwijzingen achter over zwanger zijn van de baby van Travis Barker?
Laat Kourtney Kardashian aanwijzingen achter over zwanger zijn van de baby van Travis Barker?
Anonim

Kourtney Kardashian wachtte niet tot het nieuwe seizoen van The Kardashians op Hulu werd uitgezonden voordat ze zelf de aandacht van de fans trok. Haar relatie met de Blink-182-drummer, Travis Barker, begon de krantenkoppen na hun plotselinge huwelijksaankondiging afgelopen 3 april. Hoewel fans dol zijn op Travis voor Kourtney, leidde hun snelle relatie tot geruchten over de mogelijkheid dat ze binnenkort een baby zouden krijgen.

Met de pasgetrouwden hoog in liefdeshormonen, zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie, wat betekent dat Kourtney Kardashian en Travis Barker al overwegen om een nieuwe baby te krijgen? Zijn ze al blij met hoe ze nu zijn, of zal Kourtney Kardashian het draagmoederschap van haar zus Kim Kardashian volgen? Blijf lezen om de babyplannen van Kourtney en Travis te ontdekken …

Kourtney Kardashian en Travis Barker's bruiloft

Kourtney Kardashian is onlangs getrouwd met Travis Barker, na minder dan een jaar daten. Na het optreden van het paar bij de Grammy's van 2022, stapten de twee in het huwelijksbootje in Las Vegas. Kourtney Kardashian en Travis Barker hadden een kleine, intieme bruiloft met een punkrockthema waarvan fans alleen wisten toen Kourtney hun foto's plaatste met het bijschrift 'week in the life'.

Er waren geen Kardashians aanwezig op de bruiloft, wat bewees hoe plotseling en privé de bruiloft was. Echter, aangezien het Kourtney's eerste huwelijk is, ondanks haar 9-jarige relatie met ex-vriend Scott Disick, Travis en haar plan om nog een ceremonie te houden waar hun beide families aanwezig zullen zijn. Toen Travis de zegen van de Kardashian-Jenner-clan ontving vóór hun verloving, had het paar geen moeite om door te gaan met hun huwelijk.

Heeft Travis Barker kinderen?

Travis Barker heeft twee biologische kinderen en een stiefkind. In zijn tweejarig huwelijk met ex-vrouw Shanna Moakler hadden ze hun eerste zoon Landon Asher Barker en dochter Alabama Luella Barker. Voordat ze Travis ontmoette, had Shanna ook een kind, Atiana De La Hoya, wiens vader Oscar De La Hoya is. Toch accepteerde Travis Atiana gewillig en behandelde haar als zijn eigen kind. Hij neemt af en toe zijn drie kinderen mee naar een aantal rode loper-evenementen.

Bij de overgang naar zijn relatie met Kourtney was het voor Travis' kinderen niet moeilijk om met de pas uitgesproken vrouw van hun vader om te gaan, omdat ze in dezelfde buurt in Calabasas, Californië wonen. De kinderen van Travis en de drie kinderen van Kourtney kunnen het ook goed met elkaar vinden sinds ze af en toe bij elkaar op bezoek gaan. In een aflevering van KUWTK zegt Kourtney Kardashian: "Onze buurman en vriend, Travis Barker, besloot langs te komen omdat zijn kinderen en mijn kinderen echt goede vrienden zijn."

Willen Kourtney Kardashian en Travis Barker kinderen?

Met de Keeping Up With The Kardashians-ster al op 42-jarige leeftijd, worden haar kansen om te bevallen via een normale bevalling kleiner, maar het weerhoudt de Kourtney en Travis ervan om de komende twee jaar kinderen te willen. Met in totaal zes kinderen uit beide eerdere relaties, zijn ze vocaal over het proberen om er zelf een te krijgen. Gevraagd naar hoeveel kinderen ze wil met Travis, zegt Kourtney in haar interview met Access: "We hebben elk drie, zes, zeven, acht."

Kim Kardashian en Kris Jenner steunen ook de plannen van Kourtney en Travis voor kinderen, omdat ze denken dat ze dat zouden "aanbidden". In tegenstelling tot haar vorige zwangerschapsreizen met Penelope, Mason en Reign, kan het echter moeilijker zijn om een nieuwe te proberen. Travis is niet zo vocaal geweest als Kourtney in het delen van hoe graag hij kinderen met haar wil, maar zijn steun voor haar geeft duidelijk aan dat ze op dezelfde babyboot zitten.

Is Kourtney Kardashian zwanger?

Zwangerschapsgeruchten omringen de twee, vooral wanneer ze open zijn geweest over het willen van nieuwe toevoegingen aan hun familie. Fans speculeren dat Kourtney zwanger is na foto's van haar recente rode loper-optredens met een lichte bult, mogelijk vanwege een baby. Kourtney Kardashian die Travis 'papa' noemt, is misschien een overtuigende aanwijzing, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Kourtney nu zwanger is vanwege haar vruchtbaarheidsproblemen.

Fans hebben haar zwangerschapsreis met Travis ook in verband gebracht met haar IVF-strijd die ze deelde in hun laatste seizoen van The Kardashians. In een poging om een kind te krijgen met Travis, zelfs als het betekende dat de baby eerst in een laboratoriumschaal moest worden gevormd en vervolgens in Kourtney's lichaam werd ingebracht, werd haar leeftijd een van de grootste belemmeringen om zwanger te worden in één IVF-cyclus. Kourtney had ook gewichtstoename en menopauze-achtige bijwerkingen na haar eerste IVF-cyclus, wat de reden was voor haar zwangere buik. Ze vertelt Entertainment Tonight: "Ik bedoel, het is iets moois dat we graag hadden willen zien, maar weet je, de reis is een beetje moeilijk voor elke vrouw die erop is gegaan."

Ondanks dat ze geen officiële verklaringen hebben gehoord over hun zwangerschapsgeruchten, denken fans nog steeds dat er een kans is dat Kourtney al zwanger is vanwege de aanwijzingen die ze op haar Instagram-verhalen achterlaat. Van vreemde trek in eten, zoals olijven van vrienden, tot het plaatsen van oude bikinifoto's om haar groeiende buik mogelijk te verbergen, de toekomst vol baby's van Travis en Kourtney is niet onmogelijk.

Aanbevolen: