15 Geruchten over Amazon's Lord of the Rings-serie waarvan we hopen dat ze waar zijn

Inhoudsopgave:

15 Geruchten over Amazon's Lord of the Rings-serie waarvan we hopen dat ze waar zijn
15 Geruchten over Amazon's Lord of the Rings-serie waarvan we hopen dat ze waar zijn
Anonim

Lord of the Rings is een van de meest populaire franchises in de moderne cultuur. Van de boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht, terwijl de filmfranchise miljarden dollars heeft opgebracht. Het leek slechts een kwestie van tijd voordat een tv-show met een groot budget, gebaseerd op de serie, op tv zou verschijnen, vooral na het succes van shows zoals Game of Thrones.

Amazon versloeg Netflix in een biedingsoorlog om de rechten te verwerven en betaalde zo'n $ 250 miljoen om de licentie veilig te stellen. Ondanks dat het al enkele jaren in ontwikkeling is, moet het filmen nog beginnen en is er heel weinig bekend over het project. Dat weerhoudt mensen er niet van om over de serie te speculeren, met veel opwindende geruchten die de afgelopen 12 maanden zijn ontstaan. Dit zijn degenen die we het meest willen zien uitkomen wanneer de show uiteindelijk wordt uitgebracht.

15 Ian McKellen zou weer als Gandalf kunnen verschijnen

Ian McKellens vertolking van Gandalf in de originele Lord of the Rings-trilogie was een van de beste delen van de serie. Hij heeft de rol in The Hobbit-trilogie al opnieuw gespeeld en fans zouden hem graag in de televisieserie van Amazon zien. De acteur heeft de mogelijkheid niet uitgesloten en hoewel Gandalf niet in Middle-earth was tijdens de Second Age, arriveerde hij niet lang daarna.

14 Het zal landen ten oosten van Mordor verkennen

Als onderdeel van een marketingpush voor de show heeft Amazon een reeks kaarten van Middle-earth uitgebracht. Ze omvatten landen ten oosten van Mordor die zelden zijn onderzocht in de boeken of andere aanpassingen. Dit heeft geleid tot geruchten dat de show deze landen zou kunnen bevatten, waardoor fans een kijkje kunnen nemen op locaties die belangrijk waren in de geschiedenis van Lord of the Rings.

13 Het verhaal zou kunnen gaan over het smeden van de ringen van macht

Dankzij het feit dat de Lord of the Rings-televisieshow van Amazon in de Second Age zal plaatsvinden, wordt de mogelijkheid geopend dat het een zeer belangrijk deel van de fictieve geschiedenis zou kunnen beschrijven. Een gerucht gaat dat het zal gaan over de opkomst van Sauron en het smeden van de ringen van macht. Dit zou laten zien hoe de One Ring is gemaakt.

12 De show zal volledig nieuwe personages bevatten

Berichten van Amazon's officiële Twitter-account voor de serie hebben onthuld dat het zal plaatsvinden in de Second Age. Dit is duizenden jaren vóór de gebeurtenissen van Lord of the Rings en The Hobbit. Dat betekent dat we vrijwel zeker veel nieuwe personages zullen zien geïntroduceerd die fans nog nooit eerder hebben gezien, waaronder enkele die nog niet eerder in eerdere publicaties zijn genoemd.

11 Het wordt het duurste tv-programma in de geschiedenis

Amazon betaalde ongeveer $ 250 miljoen om de rechten te verwerven om een Lord of the Rings-televisieserie te maken. Rapporten van de afgelopen jaren hebben gesuggereerd dat ze nog eens $ 750 miljoen zouden kunnen besteden aan het produceren en op de markt brengen van de serie. Dit zou het de duurste tv-show ooit maken en ervoor zorgen dat het vol van kwaliteit is.

10 Sommige geruchten suggereren dat het zich zou kunnen concentreren op de val van Númenor

Een van de belangrijkste gebeurtenissen tijdens het Tweede Tijdperk is The Fall Of Númenor. Dit geweldige land is waar de erfgenamen van Aragorn oorspronkelijk vandaan kwamen, maar werd in de zee gezonken als een goddelijke straf voor hun corruptie door toedoen van Sauron. Het zou het perfecte onderwerp zijn voor een televisieserie, inclusief epische veldslagen en een diep verhaal.

9 Er zullen minstens 5 seizoenen zijn

Volgens meerdere rapporten zal de hoofdreeks van Amazon, gebaseerd op de Lord of the Rings, minimaal 5 seizoenen lopen. Dit zou logisch zijn gezien de hoeveelheid geld die het bedrijf in de franchise pompt. Het zou ook betekenen dat fans de komende jaren veel content krijgen.

8 WETA Workshop produceert effecten voor de show

Een van de belangrijkste problemen waarmee Amazon te maken had, was kiezen waar ze hun nieuwe show wilden filmen. Toen ze zich eenmaal in Nieuw-Zeeland hadden gevestigd, opende het de mogelijkheid dat ze WETA Workshop konden gebruiken voor hun effecten. Het bedrijf was verantwoordelijk voor het maken van kostuums, rekwisieten en andere speciale effecten in de originele trilogie, zodat fans het zouden verwelkomen.

7 Het eerste seizoen heeft 20 afleveringen

Geruchten hebben gesuggereerd dat het eerste seizoen van Amazon's Lord of the Rings-serie 20 afleveringen zal hebben. Als dit waar is, zou het ervoor zorgen dat de show voldoende tijd heeft om hoogwaardige verhaallijnen te ontwikkelen en de personages volledig te verkennen. Het zou ook de tijd verminderen die fans tussen seizoenen moeten wachten.

6 Er komen meer spin-offs

Een deel van de deal die Amazon bereikte, omvatte het produceren van verschillende seizoenen van de show, samen met ten minste één spin-off-serie. Er gaan echter hardnekkige geruchten dat er meer spin-offs mogelijk zijn, afhankelijk van het succes van de serie. Dit kan ervoor zorgen dat televisieprogramma's totaal verschillende personages, locaties en verhalen verkennen.

5 Er zullen tal van nieuwe locaties verschijnen die nog nooit eerder zijn gezien

Een groot deel van Lord of the Rings speelt zich af in de noordelijke en westelijke delen van Midden-aarde. Dit is echter waar de meeste belangrijke personages in die verhalen vandaan komen. Aangezien de nieuwe show tijdens de Second Age zal plaatsvinden, opent dit de mogelijkheid dat het locaties kan verkennen die niet eerder zijn getoond.

4 De show zal de opkomst van Sauron in kaart brengen

Omdat de show schijnbaar plaatsvindt tijdens het Tweede Tijdperk, opent het de mogelijkheid dat het nauw kan volgen hoe Sauron aan de macht kwam en uiteindelijk werd verslagen. Geruchten hebben gesuggereerd dat de serie Sauron zou beschrijven terwijl hij zijn kracht opbouwt en de ringen van macht smeedt.

3 Peter Jackson zou een rol kunnen spelen

Peter Jackson was de man die verantwoordelijk was voor het naar het grote scherm brengen van Lord of the Rings. Hij werkte later aan The Hobbit en leek de perfecte man voor Amazon om aan boord te halen. Hoewel hij heeft ontkend dat hij aan de televisieserie werkt, blijven de geruchten bestaan en het zou logisch zijn gezien zijn ervaring met de franchise.

2 Een deel ervan zal zich concentreren op een jonge Aragorn

Er gaan al lang hardnekkige geruchten dat Amazon bezig was met een serie over een jonge Aragorn. Hoewel is onthuld dat de hoofdreeks over de Second Age gaat voordat Aragorn werd geboren, zou een van de spin-offreeksen dit verhaal kunnen volgen. Het zou meer inzicht geven in het personage en zijn verleden.

1 Een tweede seizoen is al groen verlicht

Ondanks het feit dat het eerste seizoen misschien nog niet eens begonnen is met filmen, gaan er geruchten dat Amazon groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen. De deal die Amazon sloot om de rechten veilig te stellen, bevatte een clausule om meerdere seizoenen te creëren, maar elk zou officieel moeten worden bevestigd. Dit suggereert dat Amazon vertrouwen heeft in de kwaliteit van de show.

Aanbevolen: