Twitter reageert op geruchten dat Olivia Munn zwanger is van de baby van John Mulaney

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op geruchten dat Olivia Munn zwanger is van de baby van John Mulaney
Twitter reageert op geruchten dat Olivia Munn zwanger is van de baby van John Mulaney
Anonim

Twitter explodeert met allerlei reacties op Olivia Munn en John Mulaney die mogelijk samen een kind verwachten.

Er is een afbeelding uitgelekt waarop Oliva Munn in flodderige kleding te zien is terwijl ze het huis van John Mulaney uitstapte. Op het moment dat de foto de ronde deed op sociale media, begonnen fans te speculeren dat het een zwangerschap was en geen pandemische kilo's die Munn onder die kleding verborg, wat John Mulaney aanduidt als zijnde bedrogen met zijn vrouw voorafgaand aan de aankondiging van hun scheiding.

Zijn de geruchten waar?

Tot nu toe hebben noch John Mulaney noch Olivia Munn een formele verklaring afgegeven over de geruchten over haar zwangerschap, maar dat weerhoudt het verhaal er niet van om vrijelijk online te stromen. Hoewel sommige fans evenwichtig blijven in hun perspectief en geloven dat Munn andere redenen kan hebben om wijde kleding te dragen, behalve zwangerschap, roept de meerderheid van de fans Mulaney op om een affaire te hebben.

Gezien de recente aankondiging dat John Mulaney en zijn vrouw, Anne Marie Tendler midden in een echtscheidingsprocedure zitten, beginnen fans te geloven dat de reden dat hun huwelijk is ontbonden een direct gevolg was van Mulaney's affaire met Munn.

De eerste rapporten die werden vrijgegeven, noemden Mulaney's verslavingsproblemen en recente periode in afkickkliniek als de reden voor de splitsing van de koppels, maar nadat dit beeld van Munn opdook, beginnen fans te denken dat er meer aan de hand is met dit verhaal.

Fans willen weten of deze geruchten waar zijn, en terwijl de media het beeld van Olivia's vermoedelijke babybuil blijven verspreiden, blijft dit verhaal aan populariteit winnen.

Twitter bruist

Twitter gonst van de speculaties en veel fans zeggen dat ze 'medelijden' hebben met Mulaney's aanstaande ex-vrouw. De consensus is dat dit inderdaad een babybuil is, en Mulaney krijgt een enorme klap omdat hij een valsspeler is.

Zijn reputatie was niet geweldig en Mulaney heeft weinig geloofwaardigheid bij fans. Ze bekritiseren hem omdat hij zegt dat hij geen kinderen wilde terwijl hij met zijn vrouw getrouwd was, en ze houden hem verantwoordelijk voor deze mogelijke zwangerschap door de hypocrisie uit te roepen.

Olivia Munns reputatie is ook niet ongeschonden gebleven. Fans slepen haar mee voor eerdere lichaamsbeschamende opmerkingen die ze maakte en draaien nu de rollen om op basis van hoe ze eruitziet in deze afbeelding.

Fan reacties online omvatten; "Als Olivia Munn echt zwanger is, verlies ik wat respect voor jou, Mulaney, waarom moet je zo met je ex-vrouw doen nadat je voortdurend ophef over haar hebt gehad," en "John Mulaney profiteerde van zijn liefde voor zijn vrouw en nooit kinderen willen, alleen om Olivia Munn zwanger te maken, is een plotwending waarvan ik nooit wist dat die zou gebeuren."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Ik hoop dat Olivia Munn zwanger is, zodat haar vetfobische lichaam-shaming a$s dik wordt en ziet hoe het is! En ik hoop dat ze zich herinnert hoe ze zei dat dikke mensen overal moeten lopen of fietsen. Geen limousines of ubers voor jou!"

Aanbevolen: