‘Hawkeye’: Hailee Steinfeld laat weten wat ze vindt van Kate Bishop die Yelena ontmoet

Inhoudsopgave:

‘Hawkeye’: Hailee Steinfeld laat weten wat ze vindt van Kate Bishop die Yelena ontmoet
‘Hawkeye’: Hailee Steinfeld laat weten wat ze vindt van Kate Bishop die Yelena ontmoet
Anonim

Spoilers voor Disney+'s 'Hawkeye' in het verschiet. Disney+ serie 'Hawkeye' heeft gesuggereerd dat er een vrouwelijke vriendschap in de maak is tussen hoofdpersoon, Kate Bishop, en een relatief nieuw, maar al erg populair personage in de Marvel Cinematic Universe.

De serie concentreert zich op Clint Barton, ook bekend als de titulaire boogschutterheld (Jeremy Renner) en nieuwkomer Kate ('Dickinson'-ster Hailee Steinfeld) terwijl ze de confrontatie aangaan met vijanden uit Bartons verleden als burgerwacht Ronin.

Kate Bishop en Yelena Belova zijn misschien de vrienden van de MCU waar fans op hebben gewacht

In aflevering vier van de serie, "Partners, Am I Right?", hebben Kate en Clint een gevecht op het dak, niet alleen met Maya (Alaqua Cox), die wraak zoekt op Ronin, maar ook met een mysterieuze, gemaskerde, getrainde moordenaar.

De vechter blijkt niemand minder dan Yelena Belova (Florence Pugh) te zijn. Ze is gecontracteerd om Barton te vermoorden en beschouwt hem als verantwoordelijk voor de dood van haar zus Natasha Romanoff, ook bekend als Black Widow.

Pugh maakte haar debuut in de film 'Black Widow' uit 2021, naast Scarlett Johansson. Haar karakter keert terug op 'Hawkeye' aflevering vijf, 'Ronin'. Ze breekt in bij Kate's appartement… om mac en kaas te eten en een praatje met haar te maken.

"Ik denk dat er een dunne lijn is tussen Kate die oprecht bang is voor deze persoon en nieuwsgierig is naar deze persoon," vertelde Steinfeld aan 'The Hollywood Reporter' over Kate die Yelena ontmoette.

"Ik denk dat ze nieuwsgieriger is. Ze voelt een connectie met Yelena als iemand die zich in een vergelijkbare situatie bevindt. Ze leven in deze wereld van chaos, ze vechten om in leven te blijven en ze zijn vechten om degenen van wie ze houden te beschermen. En te midden van dit alles verbinden ze zich met elkaar, "vervolgde ze.

Hailee Steinfeld over werken met Florence Pugh

De 'Pitch Perfect'-ster legde ook uit hoe het werkte met Pugh.

“Florence kwam opdagen, ze kwam opdagen en ze was zo ongelooflijk voorbereid. En natuurlijk, nadat ze enige tijd in dit universum had doorgebracht als haar personage Yelena Belova, kwam ze binnen en wist precies wat haar doelen waren, zei Steinfeld.

Steinfeld woog toen over de betekenis van die scène, die een van haar favorieten is in de hele show.

"Het is echt een interessante scène en een van mijn favorieten in de show. Ik was gewoon zo opgewonden. Toen ik eenmaal over mijn opwinding en het idee heen was om met Florence te werken en dit moment tussen Kate en Yelena te hebben, groeven we in deze scène, die erg leuk aanvoelde en het geklets was geweldig. Het is deze 'meisjes'-avond in, in wezen, over wat mac en kaas met hete saus, en je realiseert je dat er veel diepte in deze scène zit, voor deze personages individueel en nu naar de verbinding die ze met elkaar hebben", zei ze.

"En we merken en pikken het feit op dat ze allebei verlangen naar deze verbinding, en ze vinden dat, ook al is dat niet de taak die voorhanden is. Ze leven allebei door deze zeer hoge inzet en proberen degenen van wie ze houden te beschermen. Dus het zet ze tegen elkaar op een manier die ze eigenlijk niet willen accepteren."

Nu de seizoensfinale morgen (22 december) in première gaat, kunnen fans maar beter hun ogen open houden voor meer tekenen van Yelena.

'Hawkeye' wordt gestreamd op Disney+.

Aanbevolen: