Wat er echt met Sarah Wayne Callies is gebeurd na 'The Walking Dead

Inhoudsopgave:

Wat er echt met Sarah Wayne Callies is gebeurd na 'The Walking Dead
Wat er echt met Sarah Wayne Callies is gebeurd na 'The Walking Dead
Anonim

Hoe zou een zombie-uitbraak er echt uit zien? Het is een vraag die veel mensen hebben gesteld en het heeft in de loop der jaren geresulteerd in talloze boeken en films. Maar hoewel deze verhalen soms onrealistisch en melodramatisch kunnen lijken, voelt de geliefde AMC-tv-serie The Walking Dead anders aan. De show is iconisch geworden omdat hij duister en fascinerend is, en The Walking Dead Cast is in de loop der jaren rijk geworden, wat welverdiend is, want het zijn allemaal getalenteerde acteurs die interessante personages naar het kleine scherm hebben gebracht.

Fans houden niet van het laatste seizoen van The Walking Dead, en fans hebben ook wat gedachten over het karakter van Lori Grimes, omdat ze haar niet altijd leuk vinden. Sarah Wayne Callies speelde Rick's vrouw Lori in 36 afleveringen van de show, en ze heeft ook een geweldige carrière buiten de serie gehad. Laten we eens kijken naar wat er echt gebeurde met Sarah Wayne Callies na The Walking Dead.

Sarah Wayne Callies speelde in verschillende andere tv-shows

Nadat Sarah Wayne Callies haar tijd op The Walking Dead had beëindigd, nam de actrice de rol van Katie Woman op zich in de superdramatische tv-serie Colony, die werd uitgezonden van 2016 tot 2018. De show volgt personages die in L. A. wonen in een toekomst nadat buitenaardse wezens zijn gearriveerd en het leger het heeft overgenomen. Het is absoluut een duister project, en Sarah Wayne Callies sprak over haar liefde voor dramatische rollen en vertelde aan TV Insider: "Ik ben geïnteresseerd in wie mensen zijn als alles wordt weggenomen, of het nu door zombies of buitenaardse wezens is."

Sarah speelde ook Margaret Sanders in de miniserie Unspeakable, die het waargebeurde verhaal vertelt van mensen die in de jaren tachtig bloed kregen van het Canadese Rode Kruis, per ongeluk bloed kregen met hepatitis C en hiv/aids.

Sarah Wayne Callies sprak over de hoofdrol in Unspeakable en deelde haar gedachten over de betekenis die mensen eraan kunnen ontlenen. De actrice vertelde Brieftake.com: "De keerzijde daarvan is dat een van de beste dingen die we kunnen doen is voor elkaar zorgen. Dat is onze taak in een democratie; het is onze taak om een oogje te houden op onze openbare instellingen, om zorg ervoor dat ze niet alleen onze families dienen, maar de families van mensen die lijden op manieren waar wij geen directe ervaring mee hebben."

Sarah ging over op iets lichters toen ze Anita Dyck speelde in twee afleveringen van Letterkenny, de doorlopende cult-klassieke Canadese sitcom.

Sarah Wayne Callies speelde in de horrorfilm 'The Other Side Of The Door'

Sarah Wayne Callies nam ook de rol op zich van een moeder, Maria, wiens zoon Oliver verdronk in de horrorfilm The Other Side Of The Door, die in 2016 werd uitgebracht.

In een interview met Den Of Geek deelde Sarah dat ze het verhaal vertelde toen ze 19 jaar oud was, haar stiefzus stierf. Ze zei dat het heel moeilijk was om haar familie dit te zien doormaken.

Sarah legde uit dat iemand verliezen zo zwaar kan zijn omdat dat extreme gevoel van verlies op verschillende momenten kan toeslaan. Ze deelde een persoonlijk verhaal over hoe ze vijf jaar na het overlijden van haar stiefzus zei: "Ik had zoiets van 'Holy sht, ze is dood' en ik zat een week in overstromingen en daarna ging het nog drie jaar goed met me en het maakt geen zin."

Sarah zei: "Verdriet is gewoon een soort waanzin en het is ook niet lineair - het is niet alsof je vandaag beter bent dan gisteren en morgen zul je een beetje beter zijn, zo is het niet."

Sarah Wayne Callies werkte aan de podcast "Aftershock"

Sarah Wayne Callies is ook betrokken geraakt bij een ander creatief project: het regisseren en schrijven van een fictieve podcast-thriller genaamd 'Aftershock'.

Deadline.com meldde dat David Harbor Wanye Sharpe speelt en Sarah Wayne Callies Cassie Wallace, twee personages die te maken hebben met een enorme aardbeving.

Sarah Wayne Callies vertelde de publicatie: "Ik ben een eilandmeisje, opgegroeid in Hawaï, en dit is mijn verhaal over hoe het eruit zou kunnen zien als er een nieuw eiland zou verschijnen - wie zou daarheen gaan en waarom, waar ze misschien voor op de vlucht zijn, waartoe ze aangetrokken kunnen worden? In de kern is het een verhaal over vergeving en tweede kansen."

Een van de meest interessante delen van het verhaal? Plots is er een eiland gevormd en ze zijn er beslist nieuwsgierig naar.

Sarah Wayne Callies vertelde The Hollywood Reporter dat het haar niet uitmaakt dat sommige mensen een hekel hebben aan Lori Grimes. Ze legde uit dat haar Prison Break-personage veel meer lof krijgt en dat ze geen personages wil uitkiezen zodat fans positief over hen zullen denken, omdat ze uitgedaagd wil blijven als acteur. Ze noemde Lori 'een krachtpatser en een held'.

Bovenal waarderen fans van de werken van Sarah Wayne Callies dat ze dingen zegt waar mensen misschien bang voor zijn. In een artikel voor Talkhouse.com vertelde Sarah hoe mensen haar manager soms vragen of ze moeilijk of makkelijk is om mee samen te werken. Sarah legde uit: "Het is de kus des doods. Een moeilijke vrouw zal niet werken. Gelukkig beantwoordt de overgrote meerderheid van de mannen met wie ik heb gewerkt die telefoontjes met: 'Ja, ze is geweldig - neem haar in dienst. Ik sta op het punt om met haar weer.'"

Aanbevolen: