Hoe Gerard Butler's krankzinnige training bijna zijn lichaam verwoestte

Inhoudsopgave:

Hoe Gerard Butler's krankzinnige training bijna zijn lichaam verwoestte
Hoe Gerard Butler's krankzinnige training bijna zijn lichaam verwoestte
Anonim

Om in het ritme te komen voor een rol, zijn verschillende dingen nodig, en sommige sterren staan erom bekend al het mogelijke te doen om in karakter te komen. Zoe Kravtiz bestudeerde katten voor Catwoman, terwijl Charlie Sheen twee dagen niet sliep voor Ferris Bueller. Het is altijd anders en meestal loont het.

Comic book-films vereisen veel voorbereiding, en we hebben gezien dat MCU-sterren worden geript voor rollen. Voorafgaand aan de MCU was 300 een succesvolle stripboekaanpassing waarin Gerard Butler in een waanzinnig goede vorm kwam. Mensen wisten niet dat zijn training bijna te veel was om aan te kunnen.

Laten we eens kijken naar Gerard Butler en wat hij zei over zijn voorbereiding op de succesvolle actiefilm 300.

Gerard Butler heeft een geweldige carrière gehad

Met een entertainmentcarrière die teruggaat tot de jaren negentig, is de kans groot dat je Gerard Butler in een aantal verschillende projecten hebt gezien. Het heeft misschien wat tijd gekost, maar uiteindelijk zou de acteur de juiste rollen krijgen die zijn capaciteiten zouden benadrukken, wat ertoe leidde dat hij een populaire mainstream-acteur werd.

Na in de jaren negentig wat werk te hebben verzet, ging het in de jaren 2000 echt van de grond voor de acteur. Phantom of the Opera was een geweldige manier om opgemerkt te worden door miljoenen filmfans, en deze film zorgde ervoor dat zijn naam over de hele wereld werd erkend. Vanaf dat moment gingen de zaken omhoog voor de acteur.

P. S. I Love You, Nim's Island, RocknRolla, The Ugly Truth en Law Abiding Citizen waren allemaal films die de bal aan het rollen hielden voor Butler, en dit omvat niet eens Olympus Has Fallen-films.

Het is duidelijk dat de acteur in de filmindustrie het goed heeft gedaan en jaren geleden speelde hij in een actiefilm die miljoenen filmfans gewoon moesten zien.

Hij werd versnipperd voor '300'

2007's 300, die was gebaseerd op de graphic novel van Frank Miller, was de juiste actiefilm op het juiste moment. Mensen verslonden deze film toen deze voor het eerst uitkwam, en de verbluffende beelden pasten goed bij het interessante verhaal dat Miller jaren eerder had geschreven.

Onder leiding van Gerard Butler, 300 was een leuke film die bankroet maakte aan de kassa. Tijdens het maken van de film had Butler zeker zijn bedenkingen bij het succes van de film.

Er waren tijden dat je rondliep in je rode cape en kleine leren onderbroek en iemand naar niets wees en zei: 'Kijk! Een brandend dorp!' En ik herinner me dat ik zei: 'Oh mijn God. gaat zuigen,' zei hij.

Gelukkig had de acteur het bij het verkeerde eind, en de film was een must-see.

Nu waren er een aantal opvallende elementen uit de film, en een ding dat mensen onmiddellijk opmerkten, was het feit dat de primaire cast van de film volledig versnipperd was. Dit was allemaal te danken aan een intense fysieke voorbereiding, die bijdroeg aan de beelden en sfeer van de film.

Hoewel Gerard Butler er fenomenaal uitzag in de film, waren maar weinig mensen zich bewust van de prijs die hij moest betalen om zijn ideale lichaamsbouw te bereiken.

Training voor '300' verwoestte bijna zijn lichaam

Eerlijk gezegd zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat Gerard Butler een gekke tijd had om koning Leonidas te spelen, maar het zou verrassend moeten zijn om te horen dat de acteur geloofde dat de training voor de film zijn leven echt verpestte lichaam.

Volgens Butler: "Dat was de beste vorm die ik ooit in mijn leven heb gehad. In sommige opzichten verpestte ik mijn lichaam, maar ik zag er geweldig uit om het te doen."

Zoals The Hollywood Reporter opmerkte, onderging de acteur een waanzinnige voorbereiding op de rol, waarvoor een hoop training nodig was. Butler "trainde zes uur per dag - twee uur CrossFit-achtige training, twee uur bodybuilding en twee uur vechtchoreografie", wat voor iedereen een zware fysieke tol zou zijn.

Voor sommigen is het misschien gemakkelijk om van buiten naar binnen te kijken en gewoon te denken dat hij niet moet klagen omdat hij een hoop geld verdient voor het werk, maar het is echt onvoorstelbaar voor de meesten om zes uur per dag in de sportschool zijn terwijl je ook vechtchoreografie aangaat. Veel mensen houden er niet eens van om zes uur lang hun werk te doen, laat staan dat ze naar de sportschool moeten om er belachelijk uit te zien om er gewoon goed uit te zien voor de camera.

Aan het eind van de dag kwam Butler in een fantastische vorm voor 300, en het wierp zijn vruchten af, want de film was een enorm succes dat zijn carrière een schok gaf.

Aanbevolen: