Gerard Butler stopte bijna met acteren na dit ongelukkige incident

Inhoudsopgave:

Gerard Butler stopte bijna met acteren na dit ongelukkige incident
Gerard Butler stopte bijna met acteren na dit ongelukkige incident
Anonim

Het jaar is 2021, Gerard Butler is in de vijftig, maar hij ha alt nog steeds het nieuws vanwege zijn knappe imago, samen met connecties met mooie vrouwen…

Toch heeft de ster tussendoor wat moeite gehad.

Acteren stond in de eerste plaats niet eens op de agenda. Butler richtte zijn aandacht op de wet, maar tijdens zijn laatste jaar verhuisde hij naar Californië. Hij beschreef het jaar als puur, uit de hand gelopen.

Hij behaalde zijn diploma rechten, maar de toekomstige acteur was nog niet tevreden. Hij maakte de sprong naar de wereld van entertainment, maar naar eigen zeggen was zijn redenering aanvankelijk gebrekkig, omdat hij gewoon beroemd wilde worden.

De rollen kwamen niet en pas toen hij theaterwerk begon te doen, begon het momentum in zijn carrière te veranderen. Al snel zou hij ontploffen en vond zijn grote coming-out feest '300' plaats. Vanaf dat moment werd zijn carrière gelanceerd in het sterrendom met toprollen.

Zijn werkleven bloeide, maar zoals hij de afgelopen jaren onthulde, was zijn persoonlijke leven een beetje een puinhoop. Na een bepaald ongeluk dacht Butler na over de toekomst van zijn carrière. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, had hij ook een liefdesverdriet.

We zullen die situaties bekijken, samen met zijn huidige schema op dit moment.

Acteren stond niet op de agenda

Butler weet het een en ander over de worstelingen onderweg. Natuurlijk, hij heeft tegenwoordig een vermogen om hem een leven lang mee te gaan voor $ 40 miljoen. Maar afgezien van geld was Butler niet zeker van zijn ware passie.

Hij studeerde rechten en behaalde zijn diploma, maar uiteindelijk had hij geen brandend verlangen naar het vak.

Desalniettemin gaf Gerard op een vreemde manier toe dat de baan hem echt hielp een betere acteur te worden.

"Ik heb het gevoel dat veel van mijn acteervaardigheden zijn ontstaan tijdens mijn opleiding tot advocaat, omdat elke dag een optreden voor mij was."

Ik deed alsof ik een type personage op kantoor was dat ik niet echt was, alsof ik iemand van die soort was die geïnteresseerd, nieuwsgierig en gepassioneerd was. In werkelijkheid was ik dat niet echt. Het had zijn momenten, maar een wortelkanaalbehandeling ook', vertelt Butler aan Jetset.

Hij begon met het binnenhalen van enkele grote optredens in de vroege jaren 2000 en toen veranderde het natuurlijk allemaal met zijn film '300 uit 2006'.

Hoewel het er op het grote scherm geweldig uitzag, dacht hij er achter de schermen aan om de entertainmentwereld voorgoed achter zich te laten.

Dingen vielen uit elkaar achter de schermen

Uiteindelijk is gezondheid alles. Natuurlijk, roem is geweldig, maar je goed voelen en al je gezondheid hebben is het belangrijkste.

Voor Butler begonnen zich complicaties te voordoen na een motorongeluk. Het werd erg moeilijk, zo erg zelfs dat hij erover nadacht om verder te gaan met zijn carrière.

"Ik heb een heleboel dingen meegemaakt op het gebied van gezondheid, waardoor ik op een gegeven moment mijn hele carrière moest heroverwegen", onthult hij.

“Ik had een operatie die fout ging, wat toen zeven operaties werden. Ik had een motorongeluk waarbij ik bijna om het leven kwam en ik dacht ineens: ‘Er moet meer zijn.’”

Butler zou verder toegeven dat het inspireren van anderen de belangrijkste reden is waarom hij blijft acteren in zijn leven.

"Ik dacht: 'Laat ik mijn films alleen achter?' Mijn films zijn niet voor iedereen, maar de mensen die ze leuk vinden, raken erdoor geraakt en geïnspireerd, zullen er hopelijk uit komen als ze denken, ' Ik wil zijn zoals die vent, zoals ik deed als kind dat opgroeide met het kijken naar films."

“Maar tegelijkertijd komt er een punt waarop je gaat, ‘Is dat het? Is er nog iets dat deel uitmaakt van mijn reis?"

Tijdens de pandemie bleven de dingen moeilijk, terwijl hij door een zware breuk ging. het was echt niet de makkelijkste tijd.

Niettemin heeft hij, ondanks alle moeilijkheden, tegenwoordig nog steeds een vol programma.

Hij heeft tegenwoordig nog steeds een vol programma

Voor degenen die zich zorgen maken, wees niet bang! Butler gaat nergens heen en in feite staat zijn huidige cv vol met werk.

Hij kwam net uit weer een andere film, 'Groenland. '

Bovendien heeft hij minstens vier projecten die zich momenteel in het postproductiegebied bevinden, samen met minstens zeven die zich in de preproductiefase bevinden.

Zo te zien is hij momenteel bezig met het filmen van een tv-serie, ' ARK: The Animated Series'. Het doen van wat voice-over is weer een geweldig nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Het is duidelijk dat de ster het drukker heeft dan ooit en hij gaat nergens heen.

Aanbevolen: