Hier is hoe Daniel Radcliffe echt zijn krankzinnige nettowaarde van $ 110 miljoen uitgeeft

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Daniel Radcliffe echt zijn krankzinnige nettowaarde van $ 110 miljoen uitgeeft
Hier is hoe Daniel Radcliffe echt zijn krankzinnige nettowaarde van $ 110 miljoen uitgeeft
Anonim

Daniel Radcliffe bekent dat hij niet zo goed is in rijk zijn, wat ons hoop geeft dat we op een dag geen dakloze Harry Potter zullen zien. Hoewel hij misschien "verschrikkelijk rijk is", is het duidelijk dat hij geweldig is in acteren, vandaar het indrukwekkende vermogen van $ 110 miljoen dat hij in de loop van zijn carrière heeft weten te vergaren.

Aangezien het geen gemakkelijke taak was om een van de beroemdste personages ter wereld te spelen, was het spelen van Harry Potter zeker een goedmaker voor Radcliffe's carrière. De rol katapulteerde Daniel naar de status van de A-lijst van Hollywood, wat hem niet alleen miljoenen opleverde, maar ook vele delen die nog zouden volgen, waarvan hij er met sommige niet helemaal blij mee is.

Ondanks dat hij zich schaamt voor sommige van zijn keuzes uit het verleden, heeft hij niet per se spijt van zijn tijd in de franchise, omdat het vele deuren voor hem heeft geopend en hem een geldkluis heeft gegeven. Dus, waar geeft Daniel Radcliffe zijn geld precies aan uit? Laten we het uitzoeken!

Bijgewerkt op 7 oktober 2021, door Michael Chaar: Daniel Radcliffe heeft een nettowaarde van $ 110 miljoen vergaard, en dat is allemaal te danken aan zijn succes als Harry Potter. De acteur werd op 11-jarige leeftijd een belangrijke Hollywood-aanwinst en verdiende alleen al bijna $ 96 miljoen aan de filmfranchise! Nou, het blijkt dat Daniel Radcliffe niet zo goed is in rijk zijn. De acteur onthulde dat hij nauwelijks zijn fortuin heeft aangeraakt, dat sinds 2001 comfortabel in een beheerfonds zit. Hoewel hij beweert zijn miljoenen niet uit te geven, zegt zijn onroerendgoedportefeuille iets anders. De acteur schonk bijna $ 4,8 miljoen uit aan een appartement in New York City, terwijl hij investeerde in twee andere eigendommen met een totaal van $ 16 miljoen. Gelukkig gaan Daniels miljoenen ook naar goede doelen. Radcliffe werkt nauw samen met Demelza en The Trevor Project, wat bewijst dat hij niet alleen zijn geld doneert, maar ook zijn tijd.

Hoeveel verdiende Daniel Radcliffe van 'Harry Potter'?

Net als Harry Potter zelf liet Radcliffe zijn miljoenen op een veilige plek bij zijn ouders opslaan tot de dag dat hij het echt nodig had. Maar zijn geld werd natuurlijk niet beschermd door draken in een ondergrondse kluis in Goudgrijp!

Na te hebben gezien hoe succesvol Sorcerer Stone was, dachten de ouders van Radcliffe vooruit en richtten in 2001 Gilmore Jacobs Ltd. op, alleen om de financiën van hun zoon te beheren. Toen hij in 2007 18 werd, was het bedrijf $ 40 miljoen waard. Vandaag schat CompanyCheck.co.uk zijn waarde op ongeveer $ 86,1 miljoen, en na alle acht films, zegt CBS dat Radcliffe $ 95,6 miljoen verdiende. Van een indrukwekkend salaris gesproken, toch?

"Als iemand me zou vragen: 'Dacht je dat je dat geld verdiende?' Nee, natuurlijk niet.'Maar zou je het toch hebben aangenomen?' Natuurlijk. Ik heb toevallig deze industrie gevonden waar mensen stomme bedragen betaald krijgen, "vertelde Radcliffe The Telegraph in 2012. "Dat is de realiteit. Ik voel me bijna schuldig dat ik het zo goed heb gedaan met Potter."

Daniel Radcliffe draait helemaal om teruggeven

Hij bestrijdt dat schuldgevoel door te doneren aan goede doelen wanneer hij maar kan. Radcliffe vertelde The Guardian in 2013 dat hij niet eens wist hoeveel geld hij had tot hij 19 was. Destijds zei hij dat het "meest waardevolle ding" dat hij met zijn geld doet, is teruggeven.

"Het maakt niet uit wat je doet, in welke branche je ook zit, je kunt dat bedrag nooit echt verdienen", zei hij. "Het toeval wil dat ik in een branche werk waar met die sommen geld wordt omgegaan. En ik heb veel geluk dat ik in een positie zit waarin ik niet alleen voor het geld hoef te werken."

Daniel geeft niet alleen zijn geld uit aan liefdadigheid, maar ook zijn tijd! Radcliffe is de vice-president van kinderhospice Demelza, een organisatie die jongeren aan het einde van hun leven helpt, waarvan Daniel duidelijk heeft gemaakt dat het een zaak is die hem na aan het hart ligt. Daniel heeft ook nauw samengewerkt met The Trevor Project en ontving de Hero Award voor zijn werk met de liefdadigheidsinstelling op het gebied van zelfmoordpreventie onder de LGBTQ+-gemeenschap.

Hij weet niet hoe hij zijn geld moet uitgeven

Sinds hij rijk is geworden, geeft Radcliffe toe dat hij eigenlijk geen big spender is. In feite is hij "verschrikkelijk" in het uitgeven van zijn miljoenen; zijn vrienden lachen hem er zelfs om uit. "Ik doe niet veel met mijn geld", vertelde Radcliffe aan James O'Brien's podcast Full Disclosure. "Ik ben niet bijzonder extravagant. Er zijn momenten waarop ik denk: 'Man, ik ben echt slecht in beroemd zijn.'"

Hij vertelde The Belfast Telegraph dat hij besloot al zijn geld op voorraad te houden, zodat hij verschillende verticale vlakken in zijn carrière kon verkennen. "Ik ben er erg dankbaar voor, want als je geld hebt, hoef je je er geen zorgen over te maken, wat een heel mooie vrijheid is om te hebben", zei hij in 2016.

Maar Radcliffe grapte dat er waarschijnlijk mensen zijn die "veel meer coole, gekke, wilde dingen met hun geld hadden kunnen doen." Zijn geld sparen in Gilmore Jacobs Ltd. en het later opbergen voor loopbaanontwikkeling is niet de enige slimste financiële beslissing die Radcliffe heeft genomen. Als hij besluit zijn miljoenen uit te geven, lijkt het alsof hij er zeker van wil zijn dat hij geld terugkrijgt in ruil.

Daniel Radcliffe's Million Dollar Homes

Hij heeft in de loop der jaren een aantal zeer mooie investeringen in onroerend goed gedaan. Nadat hij in 2008 zijn Broadway-debuut maakte voor Equus, kocht hij een appartement in New York City voor $ 4,8 miljoen. Volgens The Richest begon hij het te huur te stellen voor $ 30.000 per maand.

In 2009 had hij drie appartementen ter waarde van samen $ 16,5 miljoen, waaronder een die hem $ 4,29 miljoen kostte, die ook te huur is via Halstead Property voor $ 19.000 per maand. Het heeft twee slaapkamers, twee en een halve badkamer, een fitnessruimte en een zwembad.

Radcliffe's vreemdere aankopen door de jaren heen zijn een matras van $ 17.000 (hij moet een goede nachtrust hebben, nietwaar?) en een Caleidoscoop-schilderij van $ 2 miljoen, want waarom niet! toch?

De roem en het fortuin van Daniel Radcliffe

Als het erom gaat een van de grootste namen in Hollywood te zijn, terwijl hij gehecht is aan een van de grootste filmfranchises, is het geen verrassing dat Daniel niet al te goed met zijn roem en fortuin om kon gaan. De acteur gaf toe dat hij zijn toevlucht nam tot drinken nadat hij "aangetrokken werd tot chaos", zei hij.

Radcliffe stopte officieel met drinken tijdens het filmen van de laatste Harry Potter-film in 2011, maar kort daarna viel hij terug. Gelukkig voor hem kwamen zijn miljoenen goed van pas als middel om hem nuchter te krijgen. Daniel is sindsdien nuchter gebleven en is zeer vocaal geweest over zijn nuchterheid en alcoholisme in het verleden.

Hoewel het misschien een droom lijkt om 110 miljoen dollar waard te zijn, is het duidelijk dat het allemaal te veel werd voor Radcliffe. verleden.

Aanbevolen: