Hoe James Franco een rustige buurt verwoestte met zijn verhuizing

Inhoudsopgave:

Hoe James Franco een rustige buurt verwoestte met zijn verhuizing
Hoe James Franco een rustige buurt verwoestte met zijn verhuizing
Anonim

James Franco heeft in de loop der jaren te maken gehad met tonnen controverse, namelijk zijn wangedrag.

Het is echter een weinig bekend feit over hem dat hij ook verschrikkelijk is om naast te leven. Althans, volgens zijn buren. Maar wat maakt hem zo lastig?

James Franco's opkomst en ondergang van genade

James Franco is een geboren en getogen Californiër die opgroeide in het geheim met de wens om te acteren. In zijn vroege jaren was hij aanvankelijk bang om afgewezen te worden, maar dit was van korte duur toen hij kleine rollen begon te krijgen in commercials en tv-shows.

Zijn grote doorbraak zou pas komen als hij werd gecast als Daniel Desario in de cult-klassieker Freaks and Geeks naast co-ster en toekomstige beste vriend, Seth Rogen. Na slechts één seizoen bleef uitvoerend producent Judd Apatow de weg vrijmaken voor James Franco om rollen te krijgen in toekomstige projecten.

James Franco behaalde in de jaren die volgden groot succes in Hollywood, met in de hoofdrol films als Pineapple Express, 127 Hours, Eat, Pray, Love en Milk. Hij heeft ook 2 Golden Globe Awards ontvangen; één voor Beste Acteur in een miniserie of televisiefilm voor de hoofdrol in James Dean in 2002, en één voor Beste Acteur in een Musical of Komedie voor zijn hoofdrol in The Disaster Artist in 2018. Een tijdlang werd James Franco beschouwd als een van de grootste namen in Hollywood.

Dit alles zou echter tot stilstand komen nadat een minderjarige fan naar voren zou komen en beweerde dat hij haar probeerde over te halen om met hem af te spreken. Met screenshots om het te bewijzen, was er heel weinig dat hij kon doen om de beschuldigingen te ontkennen. Uiteindelijk kwam hij naar voren en gaf hij zijn wandaden toe.

Inwoners van LA klagen dat James Franco een 'verschrikkelijke buurman' is

Helaas houdt het daar niet op voor Franco. In 2013 werd hij beschouwd als een complete overlast in zijn buurt in Los Angeles. Vanwege de filmprojecten waaraan hij in zijn woonplaats werkt, komen er meerdere mensen in en uit de rustige buurt.

Een anonieme buurman werd geciteerd en zei: Grote witte productietrucks en verschillende andere voertuigen blokkeren onze oprit en gebruiken deze als laadzone en blokkeren onze straat met zo'n regelmaat dat we de parkeerwacht zijn gaan bellen om ze een boete te geven; rekken met kostuums komen en gaan; massa's mensen stromen constant het huis in en uit en hebben zakelijke bijeenkomsten voor ONS huis en behandelen ons alsof we afluisteraars afluisteren wanneer we onze poort naar onze auto lopen; en terwijl ik dit schrijf, hebben ze haar en make-up opgezet op hun oprit.”

Volgens een rapport van TMZ omvatten de klachten meldingen van luide muziek en algeheel lawaai, evenals stukjes afval die op straat en in andermans tuinen waaiden. Hierdoor is er beperkte parkeergelegenheid voor omwonenden.

Door de toestroom van verkeer is het voor buurtkinderen ook onveilig geworden om in de buurt van hun huizen te spelen. Een van zijn buren heeft zelfs verklaard dat ze geïntimideerd is door zijn beveiliging, die weinig tot geen respect heeft voor haar privacy. Ze is slechts een van de vele mensen die formele klachten hebben ingediend bij de afdeling Volkshuisvesting van Los Angeles. Het is niet bekend of er sinds 2013 acties zijn ondernomen.

James Franco's naam zou kunnen worden aangetast

Naast dat hij een vreselijke buurman is, is hij ook beschuldigd van seksueel wangedrag tegen zijn filmstudenten in zijn acteerstudio's. In 2014 richtte hij Studio 4 op en runde hij de 2 locaties in Los Angeles en New York City. Nadat verschillende van zijn studenten naar voren kwamen omdat ze werden gedwongen onzedelijke handelingen uit te voeren met de belofte om toekomstige filmrollen te behalen.

De studio werd in 2017 officieel gesloten. Sinds de beschuldigingen aan het licht kwamen, heeft hij zijn momentum als populaire en geliefde beroemdheid verloren. Zijn beste vriend Seth Rogen heeft zelfs een openbare verklaring afgelegd waarin hij zegt dat hij niet van plan is om in de nabije toekomst met Franco samen te werken.

De klachten van zijn buren verbleken in vergelijking met zijn vele andere flagrante wangedrag. Het is duidelijk dat deze en vele andere redenen zijn waarom zijn fans, Hollywood, en zijn vele beroemde vrienden en connecties hem de rug hebben toegekeerd.

Op het moment van schrijven lijkt het er niet op dat er plannen zijn dat hij snel weer zal verschijnen. Alleen de tijd zal leren of zijn carrière ooit volledig zal herstellen.

Aanbevolen: