Schaamt Troian Bellisario zich stiekem om deel uit te maken van de 'Pretty Little Liars'-cast?

Inhoudsopgave:

Schaamt Troian Bellisario zich stiekem om deel uit te maken van de 'Pretty Little Liars'-cast?
Schaamt Troian Bellisario zich stiekem om deel uit te maken van de 'Pretty Little Liars'-cast?
Anonim

Van 2010 tot 2017 waren er miljoenen enthousiaste Pretty Little Liars-fans die voor elke nieuwe aflevering afstemden om meer te weten te komen over de nieuwste wendingen van de show. Natuurlijk hielden sommige Pretty Little Liars-fans niet van enkele van de grootste wendingen van de show, inclusief wat er gebeurde tijdens de seriefinale. Maar telkens wanneer trouwe Pretty Little Liars-fans teleurgesteld waren over de plot van de show, zorgde hun liefde voor veel van de personages van de show ervoor dat ze terug bleven komen. Met dat in gedachten is het duidelijk dat Pretty Little Liars het misschien niet zou hebben volgehouden als een van de hoofdsterren van de show had besloten vroegtijdig te stoppen.

Helaas zijn er verschillende opmerkelijke acteurs geweest die een hekel hebben aan hun beroemdste personage en daarom is het logisch dat verschillende televisieacteurs hun eigen shows hebben stopgezet. Met dat in gedachten hadden de mensen die verantwoordelijk waren voor het produceren van Pretty Little Liars hun best moeten doen om ervoor te zorgen dat de sterren van de show blij waren met hun rollen. Desondanks hebben sommige mensen geconcludeerd dat Troian Bellisario zich misschien in het geheim schaamt dat ze speelde in Pretty Little Liars.

Troian Bellisario vocht hard om Pretty Little Liars te veranderen

Als gevolg van het feit dat Pretty Little Liars zeven seizoenen in de lucht bleef, werden er maar liefst 160 afleveringen van de show geproduceerd. Met dat in gedachten en het feit dat Pretty Little Liars tot nu toe drie spin-offs heeft gehad, is het duidelijk dat de fans van de show urenlang hebben besteed aan het kijken naar de ups en downs van de serie. Ondanks de hoeveelheid tijd die fans zich hebben toegewijd aan Pretty Little Liars, zijn de meesten van hen meer dan blij om toe te geven dat sommige wendingen van de show onzinnig en slecht waren.

In 2017 stelde een Elle-interviewer Troian Bellisario een gerichte vraag over de ongelooflijke plotwendingen van Pretty Little Liars. Dit is een van de weinige drama's op tv waar eindigen met de onthulling van een lang verloren gewaande kwaadaardige tweeling volkomen logisch is. Heb je de volslagen waanzin van de show vanaf het begin geaccepteerd en omarmd?” In plaats van te beweren dat ze altijd aan boord was met het complot van Pretty Little Liars, gaf Bellisario meteen toe dat ze haar best deed om haar bazen te overtuigen om dingen te veranderen. “Nee, ik heb er eerst helemaal tegen gevochten. Ik heb heel lang mijn hoofd geslagen tegen de Pretty Little Liars-machine.”

Nadat ze haar pogingen had onthuld om Pretty Little Liars realistischer te maken, besprak Troian Bellisario verder waarom ze besloot de show te accepteren voor wat het was. “Toen had ik een gesprek met Norman Buckley, een regisseur die waarschijnlijk meer afleveringen van de show heeft geregisseerd dan wie dan ook. Hij zei: ‘De omstandigheden zijn misschien fantastisch, maar de emoties zijn echt.’ Ik denk veel na over verhalen die sciencefiction of fantasy zijn. Als je personages in een wereld leven met draken en magische krachten, of in een wereld waarin we gemakkelijk door ruimte en tijd kunnen reizen, dan is het jouw taak om het voor altijd te spelen. In het begin was dat moeilijk voor mij omdat ik onze show in zekere zin meer op Gossip Girl zag. Ik zag de karakters als een stel mensen die in de echte wereld met elkaar omgaan.”

Troian Bellisario's andere verklaringen maken duidelijk dat ze van veel aspecten van Pretty Little Liars hield

In de jaren sinds het einde van Pretty Little Liars, heeft Troian Bellisario veel positieve dingen te zeggen over haar ervaring met de hoofdrol in de show. Bellisario heeft bijvoorbeeld gesproken over hoeveel haar tijd in PLL voor haar betekent en hoeveel ze dol is op haar medesterren. “Ik was 23 toen we de piloot neerschoten. Het is langer dan je naar de middelbare school gaat, het is langer dan je naar de universiteit gaat; het enige dat het in mijn leven nauwelijks heeft overleefd, is de relatie met mijn nu-echtgenoot. Dit zal altijd mijn familie en mijn thuis zijn."

Bij een andere gelegenheid, toen ze werd geïnterviewd door The Daily Telegraph, sprak Troian Bellisario opnieuw in een veel positiever licht over de gekke verhaallijnen van Pretty Little Liars. Het was allemaal krankzinnig. Ik denk dat het leuke van Pretty Little Liars is dat je kunt zeggen dat we in de eerste minuut over de haai waren gesprongen. Een van onze langetermijnregisseurs verwoordde het heel goed toen hij zei dat de verhaallijnen fantastisch zijn, maar de emoties zijn echt, dus er is geen plek waar je niet heen zou kunnen gaan.”

Op basis van alles wat Troian Bellisario heeft gezegd over Pretty Little Liars, is het overduidelijk dat ze vond dat de show te ver ging en soms belachelijk werd. Bellisario heeft echter ook veel dingen gezegd die erop wijzen dat ze plezier had met hoe overdreven PLL vaak was. Wat nog belangrijker is, Bellisario heeft ronduit verklaard dat de banden die ze maakte op de Pretty Little Liars-set veel voor haar betekenen. Met dat alles in gedachten, lijkt het vrijwel zeker dat Bellisario zich niet stiekem schaamt om in Pretty Little Liars te hebben gespeeld.

Aanbevolen: