Schaamt Lil Nas X zich stiekem voor zijn echte naam?

Inhoudsopgave:

Schaamt Lil Nas X zich stiekem voor zijn echte naam?
Schaamt Lil Nas X zich stiekem voor zijn echte naam?
Anonim

Zodra een beroemdheid een van de beroemdste mensen ter wereld wordt, beginnen mensen uit te leggen hoe bekend ze zijn door ze 'huishoudelijke namen' te noemen. Hoewel dat misschien een dwaze manier is om te beschrijven hoe beroemd iemand is, is het een geweldige manier om erop te wijzen dat het echt zinvol is als mensen de naam van een beroemdheid leren.

Gezien hoe belangrijk het is als de wereld leert hoe ze een beroemdheid moet noemen, is het altijd verbazingwekkend als blijkt dat sterren hun naam hebben veranderd. In sommige gevallen is het verhaal achter een ster die een nieuwe naam aanneemt hilarisch, maar soms zijn de redenen waarom beroemdheden langs iets anders gaan triest. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op over Lil Nas X, nam hij die identiteit aan omdat hij zich schaamde voor de naam die hij bij zijn geboorte kreeg?

De oorsprong van de artiestennaam van Lil Nas X

Zoals iedereen die rap en hiphop door de jaren heen heeft gevolgd, ongetwijfeld al zal weten, is het heel gewoon dat artiesten uit die genres artiestennamen aannemen. Mensen als Snoop Dogg, Jay-Z, The Notorious B. I. G. en Eminem kregen die namen immers niet bij hun geboorte.

Net als al die legendes stond Lil Nas X bekend onder een heel andere naam totdat hij een artiest werd.

Sinds Lil Nas X beroemd werd, heeft hij keer op keer bewezen dat hij niet bang is om veel veren in de war te brengen. Of het nu gaat om het buigen van genres met het country-rapnummer "Old Town Road" of de oogverblindende outfits die hij vaak in het openbaar draagt, Lil Nas X baant bij elke bocht zijn eigen weg.

Lil Nas X voelt zich zelfs zo op zijn gemak als hij mensen van streek maakt dat de rapper en zijn fans vierden toen zijn videoclip voor "Montero (Call Me By Your Name)" meer dan een miljoen keer niet leuk werd gevonden op YouTube.

Aangezien Lil Nas X altijd trouw aan zichzelf lijkt te zijn, kan het voor sommige mensen verrassend zijn dat hij überhaupt een artiestennaam heeft aangenomen. Toen Lil Nas X in 2021 verscheen in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, legde hij het achtergrondverhaal achter zijn artiestennaam uit.

Op basis van dat verhaal lijkt het alsof Lil Nas X zijn artiestennaam bedoeld had om plezier te maken.

"Toen ik muziek begon te maken, dacht ik: 'Ik wil hier plezier mee hebben. En de naam van elke nieuwe rapper is Lil, Lil, Lil. 'Wat als ik Lil Nas was? Dat zou grappig zijn.' Dus ik dacht: 'Oké, wedden. Ik zal Lil Nas zijn.' En ik heb de X later toegevoegd."

Hoe denkt Lil Nas X over zijn artiestennaam?

Hoewel de carrière van Lil Nas X nog in de kinderschoenen lijkt te staan, heeft de getalenteerde rapper al een hele reeks hitnummers uitgebracht. Als gevolg hiervan willen veel grote bedrijven geassocieerd worden met de artiest, waaronder Fortnite die in 2021 een Lil Nas X-skin heeft toegevoegd.

Ondanks dat alles weten de meeste mensen niet wat de echte naam van Lil Nas X is.

Voor iedereen die het niet weet, Lil Nas X kreeg bij de geboorte de naam Montero Lamar Hill. Tijdens zijn eerder genoemde optreden in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, beschreef Lil Nas X het verhaal achter zijn echte naam.

Voordat hij de oorsprong van zijn naam uitlegde, noemde Lil Nas X het verhaal 'een beetje gênant, maar niet gênant'.

"Dus mijn moeder wilde de auto, de [Mitsubishi] Montero, en ze heeft er nooit een gekregen… Dus ja, ik ben vernoemd naar een auto." Als je eenmaal meer te weten bent gekomen over de oorsprong van de geboortenaam van Lil Nas X, is de enige vraag die overblijft hoe de rapper zich voelt over de naam Montero.

De eerste aanwijzing dat Lil Nas X absoluut geen probleem heeft met zijn echte naam komt uit datzelfde interview met Jimmy Fallon. De rapper zei tenslotte tegen Fallon: "Je kunt me Nas of Montero noemen".

Hoewel de bereidheid van Lil Nas X om een beroemde talkshowpresentator hem Montero te laten noemen op de nationale televisie een zeer sterk bewijs is dat hij zijn echte naam leuk vindt, lijkt zijn muziek zelfs nog onthullender te zijn.

Hoewel Lil Nas X voor het eerst beroemd werd in 2018, duurde het tot 2021 voordat hij zijn eerste volledige album uitbracht. Als gevolg hiervan moest de rapper weten dat alle ogen op hem gericht zouden zijn toen het album werd uitgebracht.

Als Lil Nas X zich schaamde voor zijn echte naam, zou hij er op dat moment zeker niet de aandacht op hebben willen vestigen. Als gevolg hiervan zegt het feit dat het eerste album van de rapper "Montero" is, zijn geboortenaam, alles. Bovendien was de debuutsingle van Lil Nas X van dat album getiteld "Montero (Call Me by Your Name)".

Aanbevolen: