10 Ziet er uit waar Kim Kardashian zich voor schaamt

Inhoudsopgave:

10 Ziet er uit waar Kim Kardashian zich voor schaamt
10 Ziet er uit waar Kim Kardashian zich voor schaamt
Anonim

Kim Kardashian West heeft zichzelf gestold als een van de mode-elites. Van het Met Gala tot jaarlijkse prijsuitreikingen, KKW heeft altijd een stoel bij haar al even modieuze echtgenoot, Kanye West. Maar hoe verbluffend en modieus Kim Kardashian West ook is, niet elke look slaat de spijker op zijn kop.

Deze 10 looks zijn door KKW zelf uitgekozen en laten zien waarom ze er zo'n hekel aan had. Of het nu de tijd was dat de foto werd genomen of niet de juiste shapewear droeg, laten we eens kijken naar 10 outfits waarvan de lieftallige Kim Kardashian West spijt heeft van het dragen.

10 Haar haar op Paris Fashion Week

Paris Fashion Week vindt eind september plaats en is net zo legendarisch als New York Fashion Week. Met topontwerpers die pronken met hun nieuwe collecties en 's werelds beste supermodellen (zoals de zus van KKW, Kendall Jenner) die op de catwalk schitteren, is dit een moment in de tijd waar modeliefhebbers naar verlangen.

KKW gaf echter toe dat hoewel ze van een goed Latex-moment houdt, ze niet dol was op haar haar in deze looks. Haarstylist van beroemdheden, Chris Appleton, gaf op sociale media toe dat KKW deze look "haatte". Hij vroeg volgers naar hun mening over haar haar, maar het was te laat voor KKW om van uiterlijk te veranderen.

9 Deze populaire hakken

Christian Louboutin is een van de meest gewilde schoenontwerpers ter wereld. Met legendarische rode broekjes, iedereen die wie dan ook is, draagt Louboutins. Een stijl die extreem populair is bij Christian Louboutin, waren hun 6-inch Daffodile Platform-hakken.

Deze hakken waren comfortabel, stijlvol en gaven degenen die ze droegen een grote hoogte. Helaas voor Kim moest ze al haar Daffodile-platforms weggeven omdat ze gedateerd waren (en Kanye haatte ze). Ze vertelde Insider: "Ik herinner me de Louboutin-narcissen - zoals de hele lange. Ik was geobsedeerd door ze, ik had ze in elke kleur, alles."

8 Enkele aspecten van haar shapewear

KKW's shapewear-lijn, Skims, heeft de wereld stormenderhand veroverd. Er zijn tal van merken die hetzelfde product aanbieden, maar Kim heeft de hare tot in de perfectie aangepast. Ze heeft kleuren die bij elke tint passen, verschillende bandjes, abstracte broekjes en ze zijn ongelooflijk zacht.

KKW draagt de hele tijd haar eigen lijn, maar ze heeft wel spijt: “Ik wou dat we shapewear met een plasgaatje op de markt brachten. Voor de mensen die het niet altijd uit en aan willen doen.” Wetende dat KKW perfectie zoekt, weten fans dat het niet lang zal duren voordat haar wens in vervulling gaat.

7 Deze rode blik op de premier van KUWTK

Keeping Up With the Kardashians ging in première op E! in 2007 en is nog steeds op aangezien dit artikel wordt gepubliceerd. Het zijn 18 lange seizoenen geweest en fans hebben de Kardashian-Jenners op hun beste en slechtste momenten gezien. Van baby's tot bruiloften tot echtscheidingen tot ruzies, het is allemaal gedocumenteerd.

Tijdens de seriepremière van KUWTK droeg Kim deze rode Foley-jurk van DASH, maar wou dat ze iets anders droeg. Tijdens een gesprek met Vogue zei Kim dat ze "dacht dat [ze] het had gehaald" nadat ze deze outfit op de rode loper had gedragen!

6 Haar eerste ontmoetingsbal

Kims eerste Met Ball-ervaring was in 2013. De Met Ball is een tijd om met mode te spelen en gedurfd te zijn. Ze droeg een op maat gemaakte Givenchy-jurk die was bedekt met een bloemenprint. Ze droeg ook lange handschoenen die bij de hele jurk pasten en een gecamoufleerde sfeer uitstraalden. Ze hield haar make-up eenvoudig en droeg een lage paardenstaart.

Het was een enorm moment in de carrière van KKW. Maar sinds ze zwanger was van haar eerste kind, realiseert KKW zich nu dat dit niet de juiste keuze was. "Ik was erg zwanger, erg opgezwollen en opgeblazen", vertelde ze aan Vogue. Ze zei verder: "Natuurlijk zal ik de eerste keer dat ik ga, enorm zijn."

5 Miami Nights

KKW vindt deze outfit niet per se lelijk, maar ze is geschokt dat ze destijds zoiets droeg.

Terwijl ze met Vogue praat, houdt ze van het mesh-aspect van de jurk en de Cartier-choker, maar ze "kan niet geloven" dat ze zoiets droeg. Nadat foto's van KKW in deze jurk waren uitgelekt, herinnerde ze fans eraan hoeveel namaak van deze jurk er waren.

4 Het 2016 Met Gala

Het blijkt dat KKW meer dan op MET Gala spijt heeft. Drie jaar na haar Givenchy-jurk droeg Kim deze Balmain-jurk, passend bij het thema "Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology". Om haar look echt te transformeren, had Kim nat haar en oorbellen met spikes. Maar het was niet de jurk waar KKW spijt van had - het waren haar wenkbrauwen.

"Ik ging naar Balmain en ik dacht: oké, ik ga mijn wenkbrauwen lichter doen", zei ze. Ze zei verder: "Maar ik was nog steeds niet al het babygewicht kwijt [nadat ik zoon Saint had], en ik had gewoon niet moeten experimenteren. Het zou er prachtig uit hebben gezien als mijn wenkbrauwen gewoon normaal waren!" Helaas is het Met Gala van 2020 afgelast, waardoor modefans wachten om te zien wat KKW en co.volgend jaar in petto hebben.

3 The US Weekly Party

Toen KKW op weg was naar het sterrendom, deed ze rode loper-evenementen voor een overvloed aan merken en publicaties. Ze heeft in het verleden gezegd dat ze er alles aan zou hebben gedaan om op de foto te gaan en in de schijnwerpers te staan.

Op dat moment was ze uitgenodigd voor een US Weekly-feest en ze droeg deze look, die niet zo inspirerend was als haar anderen. Met een grijze sweaterjurk en een bijpassende riem en laarzen van Fendi had Kim een hekel aan deze look. Behalve dat het gedateerd is, doet het niets voor de beroemde figuur van KKW.

2 2007 was niet haar meest modieuze jaar

Volgens Insider zei Kim dat haar modekeuzes van '2007 tot 2011/12' haar slechtste waren. Om eerlijk te zijn tegen KKW, ze was niet in de buurt van het soort beroemdheid dat ze tegenwoordig is en was niet zo bekend.

KKW was bevriend met Paris Hilton, maar ze klom nog steeds naar de top van de sociale kringen. Ze had niet dezelfde connecties die andere beroemdheden hadden als het om ontwerpers en mode ging. En zoals we kunnen zien aan deze outfits die ze in 2007 droeg, is het gemakkelijk te zien waarom.

1 En 2008 ook niet

Het blijkt dat 2008 ook niet een van Kims beste modejaren was. Deze jurk is zo anders dan KKW, het is schokkend dat er afbeeldingen van online zijn. Met een niet-high-end designerjurk, teenslippers (!), En een enorme tas, ziet KKW er te jong uit voor haar eigen bestwil.

Op dit moment in haar leven speelde ze nog steeds met mode. Gelukkig voor haar was 2020 een van haar meest succesvolle jaren tot nu toe. Vooral als ze een spookstylist als Kanye West als haar man heeft.

Aanbevolen: