Jason Momoa wordt lid van de 'Fast & Furious'-familie. Dit is wie fans denken dat hij speelt

Inhoudsopgave:

Jason Momoa wordt lid van de 'Fast & Furious'-familie. Dit is wie fans denken dat hij speelt
Jason Momoa wordt lid van de 'Fast & Furious'-familie. Dit is wie fans denken dat hij speelt
Anonim

Betrokken raken bij grote franchises kan iemands carrière in een oogwenk veranderen. We hebben artiesten nieuwe hoogten zien bereiken dankzij het werken met deze franchises, en sommige artiesten zijn zelfs in staat om tijdens hun carrière in meerdere franchises te werken.

Heavy metal geobsedeerd Jason Momoa is een van de meest populaire acteurs die er is, en hij heeft aan verschillende grote franchises gewerkt. Momoa maakt fans enthousiast voor Aquaman 2 en hij haalde onlangs de krantenkoppen met het feit dat hij nu de Fast & Furious-franchise betreedt.

Momoa's Fast & Furious-rol is onbekend, maar sommige fans denken dat ze een idee hebben over zijn aanstaande personage. Laten we eens luisteren wat ze zeiden!

Jason Momoa is een populaire acteur

Jason Momoa begon zijn carrière in de jaren negentig en is iemand die al heel lang in het vak zit. Hoewel hij er altijd is geweest, is het zijn werk van het afgelopen decennium dat hem echt tot een van de meest populaire acteurs ter wereld heeft gemaakt.

Baywatch: Hawaii is waar het allemaal begon voor de jonge Momoa, en hij zou ook veel succes boeken op Stargate Atlantis. Dit televisiesucces werd vervolgens gevolgd door Game of Thrones, een van de meest populaire shows aller tijden.

Ondanks het succes van de show, was het niet gemakkelijk voor Momoa.

"Ik bedoel, we waren uitgehongerd na Game of Thrones. Ik kon geen werk krijgen. Het is een hele uitdaging als je baby's hebt en je helemaal in de schulden zit", zei hij.

"Een tijdje daarna hebben veel mensen me in de maling genomen. Het deed me veel pijn. Mensen dachten dat ik geen Engels sprak. Ze wisten niet dat ik een rol speelde," voegde hij eraan toe.

Uiteindelijk zou Momoa de overstap maken naar succesvolle films, en dit heeft zijn carrière naar een ander niveau getild.

Jason Momoa belandde in verschillende enorme franchises

Populaire acteurs krijgen veel kansen, en om te zeggen dat Momoa zijn kansen optimaal heeft benut, zou een enorm understatement zijn. Hij heeft zeker in tal van films gespeeld, maar de laatste jaren heeft hij in tal van filmfranchises gespeeld, wat hem heeft geholpen zijn populariteit te vergroten.

Momoa is misschien het best bekend om zijn tijd als Aquaman in de DCEU. Die eerste film was een kolossaal succes, en hoewel Justice League niet helemaal aan de verwachtingen voldeed, kan het succes van Aquaman niet worden ontkend. Een vervolg is onderweg en het vervolg zou een aardige cent moeten verdienen aan de kassa.

Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg was, zit Momoa ook in de Dune-franchise. De eerste film kwam vorig jaar in de bioscoop en was een kritisch en commercieel succes. Sommigen hebben het idee afgeschreven dat Momoa in Dune's vervolg zal zijn, maar filmmakers kunnen alles doen wat ze willen, dus wees niet verbaasd als Momoa's Duncan Idaho terugkeert.

Onlangs werd aangekondigd dat Momoa zou verschijnen in de Fast & Furious-franchise, wat voor veel mensen als een verrassing kwam.

Jason Momoa verschijnt in 'Fast 10'

Volgens The Hollywood Reporter, "is Jason Momoa in de laatste onderhandelingen om zich bij Vin Diesel en de rest van het sterrenensemble te voegen in wat Fast & Furious 10 wordt genoemd als werktitel. En terwijl plotdetails worden gedempt, zou de Aquaman-acteur een van de schurken van de film kunnen zijn."

Dit is belangrijk nieuws voor zowel Momoa als de franchise, omdat de combinatie lijkt op iets dat waarschijnlijk jaren geleden had moeten gebeuren.

Op dit moment weet niemand precies welke rol Jason Momoa zal spelen in de film, maar fans hebben wel ideeën gehad over wie hij zou kunnen zijn.

Gezien het lopende thema van familie, zijn fans naar Reddit gegaan om over Momoa's karakter te posten, en sommige van deze berichten zijn zowel accuraat als hilarisch.

"Hij zal zijn als het nichtje dat boos is op Dom omdat hij hem de niet-aangesloten controller zou geven bij het spelen van videogames", postte een gebruiker.

""Schurk"…die aan het einde van de film de fout van zijn wegen zal inzien en zich dan bij de "familie" zal voegen, schreef een ander.

Terwijl er enige discussie plaatsvond over Momoa's potentiële personage, hadden sommige mensen op Reddit wat plezier met het nieuws.

"Ik vraag me af wat het budget zal zijn voor de vfx- en cameratrucs die zullen worden gebruikt om Vin Diesel er even groot uit te laten zien als Jason Mamoa", schreef een gebruiker.

Het zal nog even duren voordat Fast 10 op het grote scherm verschijnt, en fans zullen nauwlettend in de gaten houden wie Momoa uiteindelijk in de film gaat spelen.

Aanbevolen: