Justin Timberlake is lid geworden van TikTok en fans denken dat het een teken is van een nieuw album

Justin Timberlake is lid geworden van TikTok en fans denken dat het een teken is van een nieuw album
Justin Timberlake is lid geworden van TikTok en fans denken dat het een teken is van een nieuw album
Anonim

2022 lijkt een jaar van fris nieuw begin te worden voor Justin Timberlake. De popprins heeft zich aangesloten bij TikTok, tot grote vreugde van zijn fans.

One op de TikToks gepost op het account van de zangeres "Like I Love You" is een clip achter de schermen van de set van de nieuwe muziekvideo van Calvin Harris, "Stay With Me". De clip bevat Harris met Timberlake, Halsey en Pharrell Williams.

Het nummer is de derde single van Harris' aanstaande album, "Funk Wav Bounces Vol. 2, " uit 5 augustus. Het zal ook samenwerkingen bevatten van Charlie Puth, Pusha T, Shenseea, Tinashe, Normani, Stefflon Don, Chloe Bailey, Lil Durk, Offset, 6lack, Coi LeRay, Jorja Smith, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Latto en Swae Lee. Deze LP is het vervolg op Harris' "Funk Wav Bounces Vol. 1 ", uitgebracht in 2017.

Velen speculeren dat Timberlake's nieuwe TikTok-aanwezigheid het teken zou kunnen zijn van een nieuw album. Tegenwoordig geven artiesten via sociale media vaak signalen aan fans wanneer er nieuwe muziek op komst is.

Dit zou ook een comeback voor Timberlake kunnen betekenen, aangezien zijn publieke imago de afgelopen jaren nogal een deuk had opgelopen. Zijn laatste studioalbum, "Man of the Woods", werd lauw ontvangen toen het in 2018 werd uitgebracht. Datzelfde jaar was zijn optreden tijdens de rust in Super Bowl LII slechts iets beter.

In 2021 haalde Timberlake de krantenkoppen om de verkeerde redenen. Hij werd gevangen in het kruisvuur van twee New York Times-documentaires over respectievelijk Britney Spears en Janet Jackson. Timberlake, die met Spears uitging en met Jackson optrad tijdens haar beruchte Super Bowl Halftime Show, kreeg kritiek vanwege de manier waarop hij in het openbaar met beide situaties omging.

De aandacht zorgde ervoor dat Timberlake via zijn Instagram een openbare verontschuldiging aan beide vrouwen plaatste.

"Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, allebei individueel, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb", schreef Timberlake. "Vanwege mijn onwetendheid herkende ik het niet voor alles wat het was terwijl het in mijn eigen leven gebeurde, maar ik wil nooit profiteren van het feit dat anderen weer naar beneden worden gehaald."

Timberlake zei ook dat hij begreep dat hij "profiteerde van een systeem dat vrouwenhaat en racisme vergoelijkt."

In januari 2022 bracht Jackson haar eigen tweedelige documentaire uit over Lifetime en A&E. In het laatste uur sprak Jackson over de controverse over de show tijdens de rust en haar relatie met Timberlake.

Jackson onthulde dat ze Timberlake adviseerde te zwijgen over de situatie en zei dat het haar bedoeling was om hem te beschermen tegen drama. Ze riep het publiek ook op om te stoppen met 'zoeken naar iemand om de schuld te geven'." Ze bevestigde dat zij en Justin "zeer goede vrienden" zijn, die nog steeds contact hebben en dat ze "verder zijn gegaan".

Naast het nieuwe album van Calvin Harris, is Timberlake ook te zien op de nieuwe release van Jack Harlow. Fans van de "Rock Your Body"-zanger hopen dat al deze momenten het begin van een muzikale comeback voor hem betekenen.

Justin Timberlake is de afgelopen jaren door de wringer gegaan. Voor de zanger begint het er echter op te lijken. Hij zou een enorme opleving kunnen verwachten als hij zijn kaarten goed speelt.

Aanbevolen: