Adam Sandler wordt viraal omdat hij basketbal speelt met vreemden en er echt goed in is

Inhoudsopgave:

Adam Sandler wordt viraal omdat hij basketbal speelt met vreemden en er echt goed in is
Adam Sandler wordt viraal omdat hij basketbal speelt met vreemden en er echt goed in is
Anonim

Adam Sandler is geobsedeerd door basketbal. Of hij nu een-op-een speelt met zijn Engelse bulldog of letterlijk in films over de sport speelt, de man is gewoon volkomen gefixeerd. Het is zelfs bekend dat Adam langs willekeurige openbare spellen in de Verenigde Staten komt en vraagt om mee te doen. Het is wat bekend staat als een pick-up, maar het is niet iets dat veel beroemde mensen doen.

Hoewel de Uncut Gems en Billy Madison-ster niet de enige acteur is die is gespot met het spelen van pickups, doet hij het nooit voor de foto. In feite is hij meestal gekleed in een van de absurd sjofele maar geliefde outfits waardoor hij gewoon een van de jongens lijkt te zijn.

Het feit dat Adam dit soort dingen doet, is een soort legende geworden. Net als willekeurige toevallige ontmoetingen met Tom Hanks of Bill Murray, is het niet bepaald zeldzaam dat Adam op een openbare rechtbank verschijnt. Tijdens een interview door MEL Magazine legden een paar willekeurige mensen met wie Adam heeft gespeeld uit hoe hij eigenlijk is op het veld en of hij goed is…

Wat Adam Sandler echt leuk vindt om pickups te spelen

Ja. Adam Sandler speelt echt basketbal. Hoewel bekend is dat hij het doet op de set van zijn films, is hij het meest bekend omdat hij met vreemden speelt. Chris Collins, een inwoner van Santa Monica, vertelde aan MEL Magazine dat hij verbluft was toen Adam vroeg of hij een paar potjes basketbal met hem en zijn vrienden in Reed Park wilde spelen.

Maar voordat Chris echt kon absorberen wat er aan de hand was, kon hij zijn ogen niet van Adams vreselijke outfit afhouden.

"Op het eerste gezicht had ik zoiets van: 'Nee … neeeeee, deze man is gekleed als zo'n zwerver'. Hij was echt zo gekleed als een zwerver; hij droeg letterlijk deze funky, blauwe zonnebril van het tankstation, deze lange, wijde, glanzende nylon AND1-shorts uit de jaren 2000, een wijd grijs shirt, zwarte Nikes… gewoon een wijde outfit rondom, "legde Chris Collins uit.

"Toen hij naar de LA Fitness in Atlanta kwam, was zijn fit alsof… ik kon er geen aandacht aan besteden," Joshua, een man van achter in de twintig die met Adam speelde in een Atlanta LA Fitness in 2019 tegen MEL Magazine. "Ik had zoiets van, 'Bro, als je zo rijk bent, verneder je me gewoon', want hij geeft niets om kleding. Letterlijk leek het alsof hij die kleren had sinds de jaren negentig, zoals letterlijk de jaren 1990."

Joshua zei verder dat hij er alles aan deed om zich op het spel te concentreren en Adam te behandelen als een 'normaal persoon' en niet als een beroemdheid. Ondanks dat hij in het verleden pick-up speelde met andere beroemde mensen, was hij een grote fan van Adams werk. Hetzelfde gold voor Robert Whitehorn en Phoenix Ford, die naast de acteur speelden in Christopher Morley Park in Long Island.

"Er waren momenten tijdens het spel waar ik moest stoppen en denken: wat gebeurt er nu? Speel ik echt met Adam Sandler, mijn jeugdheld?" Phoenix zei tegen MEL Magazine. "Ik wist helemaal niet dat hij dit soort dingen deed, maar het bleek eigenlijk Adam Sandler te zijn. Dus we vroegen of hij 5-tegen-5 met ons wilde spelen, en hij was meteen down. Ik was aanvoerder en kreeg de eerste keuze - natuurlijk is Sandler de eerste persoon met wie ik ga. En om eerlijk te zijn, zou ik hem weer in mijn team opnemen."

Is Adam Sandler goed in basketbal?

Hoewel Adam Sandler ervan houdt om hoepels te schieten, betekent dit niet per se dat hij er ook goed in is. Maar volgens de vreemden met wie hij heeft gespeeld, heeft de veelgeprezen komiek eigenlijk een paar waanzinnige vaardigheden in petto. Hij doet het niet alleen voor de lol. Adam speelt omdat hij wil winnen.

"Kerel, hij was zo goed., "zei Chris Collins. "En hij deed ook nooit de zonneschermen af. Hij deed ze nooit af; hij was daar gewoon lange drieën aan het boren in de zonneschermen en sloeg snijders. Het was echt ongelooflijk."

Terwijl het spelen van pick-up spelers er meestal alles aan doen om er niet als een idioot uit te zien, zou Adam er gewoon niets om geven. Zijn belangrijkste focus is werken zijn kont uit om te winnen. En ondanks dat hij niet bedreven is in elke techniek en positie, zegt bijna iedereen dat hij een absurd goede passer is.

"Hij was druk aan het rennen, pakte rebounds en maakte de extra pass", beweerde Joshua.

"Hij doet deze cross-court passes, deze fast-break, baseball bounce-passes over het veld, " voegde Chris eraan toe.

"[Adam's] is absoluut een vloergeneraal - hij is altijd op zoek naar zijn teamgenoten", legde Robert Whitehorn uit. "Hij is ook een geweldige passer. Hij schoot niet echt veel, dus ik kan zijn sprongschot of zijn lay-ups niet beoordelen, maar hij vond de open man. Hij is iemand die graag zijn teamgenoten er beter uit laat zien, dat is wat ik van hem heb gekregen."

Aanbevolen: