Hier is waarom kijkers een hekel hadden aan de Netflix-film 'The Royal Treatment' van Disney-ster Laura Marano

Inhoudsopgave:

Hier is waarom kijkers een hekel hadden aan de Netflix-film 'The Royal Treatment' van Disney-ster Laura Marano
Hier is waarom kijkers een hekel hadden aan de Netflix-film 'The Royal Treatment' van Disney-ster Laura Marano
Anonim

Netflix is al een aantal jaren agressief met het produceren van originele inhoud. In sommige gevallen heeft het zijn vruchten afgeworpen.

Zo won het drama Marriage Story met Scarlett Johansson en Adam Driver een Oscar (een actrice in een bijrol voor Laura Dern).

Ondertussen won het eerste originele drama, House of Cards, zeven Emmy's gedurende de hele reeks. Meer recentelijk bracht Netflix de actiefilm Red Notice uit, die meteen een hit werd dankzij een cast die pronkt met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds.

Dat gezegd hebbende, als het gaat om romantische komedie, krijgt de streamer meestal gemengde resultaten. Abonnees waren bijvoorbeeld dol op Always Be My Maybe en natuurlijk de To All the Boys-trilogieën.

Maar dan zijn er ook minder dan geweldige rom-coms zoals The Last Summer en zelfs Murder Mystery. Helaas kwam toen The Royal Treatment met in de hoofdrol Disney-ster Laura Marano en Aladdin-ster Mena Massoud.

Op basis van wat kijkers hebben gezegd, lijkt het erop dat ze de film als een grote mislukking beschouwen.

Laura Marano is de drijvende kracht achter de film op het scherm en achter de schermen

Zoals fans misschien weten, is Marano geen onbekende voor Netflix. In feite speelde de actrice eerder in de rom-com-hit van de streamer The Perfect Date naast Noah Centineo en Camila Mendes. Daarnaast speelde ze in A Cinderella Story: Christmas Wish, dat op Netflix wordt gestreamd.

Tegelijk wordt het duidelijk dat Marano zelf verliefd is op romantische komedies. En dus werkte ze, samen met haar zus en moeder, hard om er een te maken die haar favoriete type rom-com aanpakt.

“Een regelmatig meisje dat verliefd wordt op een prins van een verzonnen land is iets dat we eerder hebben gezien. En het is iets waar ik van hou", vertelde de actrice aan The Washington Post. "Het is een subgenre waarvan ik denk dat het een van mijn favorieten is, om eerlijk te zijn."

Marano verkocht de film in 2019 aan Netflix. En toen veranderde COVID-19 zijn productieplannen.

“We zouden het oorspronkelijk in Europa filmen… en door de pandemie liepen we vertraging op', onthulde de actrice. "Dat dwong ons om te besluiten om het te filmen in Nieuw-Zeeland, waar op dat moment covid vrijwel nul was."

‘The Royal Treatment’ viel niet goed bij critici

Hoewel The Royal Treatment wat luchtig plezier en romantiek biedt, hebben de meeste critici zeker de indruk dat de film nooit gemaakt had mogen worden.

The New York Times vergeleek de film bijvoorbeeld met "een opzettelijk, bijna defensief, zinloze trifle -- een cupcake waarvan het glazuur luidt: 'Geniet van het tandbederf'."

Associated Press vergeleek de rom-com met een "chocoladereep in een drogisterij". "Het gaat schrikbarend gemakkelijk naar beneden, geeft je een lichte suikerhigh (en mogelijke hoofdpijn) en verdwijnt net zo snel uit je geheugen", legde de recensie uit.

Bovendien beweren andere critici dat de film gewoon te flauw is, waardoor het nogal onaangenaam is. Er zijn mensen die erop wezen dat The Royal Treatment aanvoelt als een film die al eerder is gemaakt.

Aan de andere kant is het vermeldenswaard dat er enkele critici zijn die positieve woorden hebben voor de film. Variety zei zelfs dat The Royal Treatment een "verlichte, betoverende en vermakelijke functie" is.

Hier is waarom kijkers een hekel hebben aan 'The Royal Treatment'

Hoewel sommige critici iets aardigs te zeggen hebben over de film, lijkt het erop dat de kijkers gewoon teleurgesteld zijn.

Om te beginnen beweren sommigen dat bepaalde delen van de film gewoon niet logisch zijn.

"Ik kon er niet overheen komen dat de prins nog nooit aan 'de andere kant' was geweest", merkte een gebruiker op Reddit op. "Het was legitiem 2 voet afstand over de treinrails? Het hele land lijkt zo groot als een kleine landelijke stad?”

Een andere kijker merkte op: "Laat me de internationale oproepcode bevestigen op mijn telefoon uit de jaren '90 die een snoer en geen scherm heeft."

Er zijn mensen die klaagden over de uitvoeringen in de film zelf. "Een van de slechtste acteerprestaties die ik in tijden heb gezien", schreef een gebruiker op IMDb.

“De cast voelt zich zo ongeïnspireerd en verveeld. Het is ook gewoon te cheesy.” Soortgelijke opmerkingen werden ook op Reddit geplaatst, waarbij één gebruiker zelfs schreef: Deze film is verschrikkelijk. De accenten zijn verschrikkelijk. Het acteerwerk is zo slecht.”

Toch waren er anderen die het optreden van Massoud fatsoenlijk vonden. Hij zat gewoon vast met slecht materiaal.

“Ik denk eigenlijk dat Mena Massoud (die de prins speelde in deze film en Aladdin in de live action Aladdin) erg getalenteerd is en ik had medelijden met hem”, schreef een Reddit-gebruiker.

"Ik hoop dat hij in de toekomst wat betere rollen kan krijgen." Ondertussen legde een IMDb-gebruiker ook uit: "Beoordelingen [sic] deze 10/10 alleen voor Mena Massoud, mijn man verdient de hype."

Nu heeft Netflix in de loop der jaren vervolgen toegekend aan enkele van zijn romantische komedies. In het geval van The Royal Treatment is het echter nog te vroeg om te zeggen. Als je het Marano vraagt, begint het liefdesverhaal van Izzy en prins Thomas nog maar net.

"Met The Perfect Date had ik persoonlijk het gevoel dat het verhaal klaar was", vertelde ze aan HollywoodLife. "Ik weet dat we allemaal hetzelfde voelden, ook al was het zo succesvol, en mensen vonden het geweldig. Daar ben ik zo dankbaar voor. Maar met The Royal Treatment kon ik meer van het verhaal zien dat verteld werd.”

Aanbevolen: