Hier is waarom fans stiekem een hekel hadden aan dit 'Big Bang Theory'-personage

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans stiekem een hekel hadden aan dit 'Big Bang Theory'-personage
Hier is waarom fans stiekem een hekel hadden aan dit 'Big Bang Theory'-personage
Anonim

Uiteindelijk zijn het de personages in de show die het een succes of mislukking maken, gaf 'Big Bang Theory'-maker Chuck Lorre toe, dit is wat de CBS-show zo'n enorme hit maakte met de fans.

Ondanks de lange levensduur, die bijna 280 afleveringen en meer dan tien jaar duurde, was het castingproces echter niet gemakkelijk.

In feite was Kaley Cuoco op een gegeven moment niet eens gecast voor de show - we kunnen ons niet hetzelfde succes voor de serie voorstellen zonder haar.

Lorre twijfelde ook aan het vermogen van Jim Parsons om Sheldon te spelen en noemde zijn auditie te perfect.

Kunal Nayyar kreeg de rol ondanks dat het zijn eerste auditie was en wat Johnny Galecki betreft, hij zou in plaats daarvan auditie doen voor Sheldon!

Kortom, het had heel anders kunnen aflopen.

Net als bij elke andere show hebben fans hun mening over bepaalde personages. Het bleek dat er een specifieke hoofdrolspeler in de show was waar sommige fans in het geheim een uitzondering op maakten.

Op Reddit en Quora gingen fans zo ver dat ze zijn slechtste regels in de show reciteerden. We bekijken wie de persoon is, samen met hun tijd in de show.

Hij heeft geen betrekking op het personage op persoonlijk niveau

Opgemerkt moet worden dat ondanks het feit dat fans soms niet echt van zijn karakter houden, hij in het echte leven heel anders is.

De ster gaf samen met Web MD toe dat hij in het echte leven een beetje anders is, vooral als het gaat om zijn IQ.

"De schrijvers pikken dingen op en verwerken ze in de personages, of het nu gaat om de dynamiek tussen ons acteurs of andere dingen."

"Maar in termen van mijn IQ en dat van Leonard? Ik zeg het niet. Ik heb jaren geleden wel een online IQ-test gedaan -- twee keer. Ik verklap de score niet, maar er was een enorme discrepantie tussen de resultaten."

Het bleek dat de ster in het begin ook geen auditie deed voor de rol. Hij werd in het begin overwogen voor de rol van Sheldon. Kun jij raden over welk personage we het hebben?

Johnny Galecki wilde de rol van Leonard

We hebben dit een paar keer gezien in klassieke sitcoms, sterren die bijna in verschillende rollen werden gecast. We zagen het op 'Friends', waarbij Courteney Cox in aanmerking kwam voor de rol van Rachel, hoewel ze in plaats daarvan vroeg om Monica uit te proberen.

Het was dezelfde beproeving met Johnny Galecki, zoals hij onthulde met Variety.

"Het was een zeer egoïstisch verzoek van mijn kant. Ik was niet in staat geweest om die verhalen van het hart te doorkruisen. Ik ben vaak gecast als de beste vriend of de homo-assistent van welk personage dan ook om te ontdekken die relaties."

"Ik zei dat ik liever deze man zou spelen, die een toekomst van romantische triomfen en moeilijkheden lijkt te hebben."

Het werkte uiteindelijk allemaal, want de show genoot enorm veel succes en in werkelijkheid kunnen we ons niemand anders voorstellen dan Parsons in de rol van Sheldon.

Het bleek echter dat fans niet zo onder de indruk waren van Leonard tijdens zijn reis op de show. Fans hadden geen gebrek aan voorbeelden van zijn twijfelachtige momenten.

Leonard krijgt warmte

Neem een scroll op Reddit en op een van de forums staat: "Ben ik de enige die een hekel heeft aan Leonard?" Het blijkt dat die persoon niet de enige is.

Fans waren er snel bij om enkele van Leonards slechtste regels te noemen, wat hem in een ander licht laat zien.

“Je bent zo gemeen tegen me omdat je niet van me houdt. Ik volg je als een verloren puppy, want ik weet dat hoe meer ik doe, hoe meer het je zal uitputten totdat je genoegen neemt met een middelmatig leven met mij.'

“Het kan me niet schelen dat je geen kinderen wilt. Ik wel en als je me niet gehoorzaamt, zal mijn visie op slimme en mooie kinderen nooit uitkomen, en het is jouw schuld."

“Ja! Ik heb je zwanger gemaakt! Je bent nu mijn vrouw, dus je hebt er niets over te zeggen of ik ga van je scheiden voor alles wat je hebt.'

Fans twijfelen ook aan zijn relatie met Penny, sommigen noemen het wanhoop.

"Hij is een narcist, hij is zeker gekwetst door zijn moeder, maar hij doet dingen in de hoop het met een cent uit te delen, niet omdat hij haar vriend wil zijn. Hij put haar uit totdat ze gewoon toegeeft a zegt dat ze met hem uitgaat."

Anderen zouden er ook op wijzen dat hij tijdens de show niet zo geweldig was voor zijn vrienden, en gaven nogmaals enkele voorbeelden.

Dit roept de vraag op, ben jij team Leonard?

Aanbevolen: