Dit is wat fans zeggen na de finale van de serie 'Arthur

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen na de finale van de serie 'Arthur
Dit is wat fans zeggen na de finale van de serie 'Arthur
Anonim

PBS is al jaren een enorm succesvol kindernetwerk en ze hebben er altijd naar gestreefd om kwaliteitsentertainment te bieden aan een jonger publiek. Het netwerk heeft een aantal iconische shows gehad, maar er zijn er maar weinig die in de buurt komen van wat Arthur de afgelopen 25 jaar heeft kunnen bereiken.

De show had een ongelooflijke duur van tientallen jaren, met hilarische memes en iconische momenten in het proces. Toen werd aangekondigd dat het ten einde liep, waren oude fans woedend en verdrietig.

Laten we de finale van de serie eens nader bekijken en horen wat fans erover te zeggen hebben.

'Arthur' was twee decennia in de lucht

7 oktober 1996 was een gedenkwaardige gelegenheid voor PBS, toen Arthur zijn officiële debuut op het netwerk maakte. Gebaseerd op de boekenreeks van Marc Brown, had de show een ingebouwd publiek dat klaar stond om te zien of het de grootsheid van de boeken kon waarmaken. Onnodig te zeggen dat niemand had kunnen voorspellen hoe succesvol de show zou worden.

De afgelopen 25 jaar was Arthur een steunpilaar op televisie en miljoenen fans hebben op een bepaald moment in hun leven van de serie genoten. Het is net zo geliefd als elke show in de geschiedenis, en het is een bewijs van de creatie van Brown en het team dat elke week aan de show werkt.

Het einde van de show laat al een tijdje op zich wachten, maar Brown wist dat de impact van de show na het einde van de serie zou blijven bestaan.

"Hij is de langstlopende animatieserie voor kinderen in de geschiedenis geworden en we hebben nu meer dan 600 verhalen verzameld over onderwerpen waarvan ik denk dat ze tijdloos zullen zijn. Ze zullen kinderen en gezinnen blijven helpen", zei hij..

Het was een ongelooflijke run voor Arthur op tv, maar aan alle goede dingen moet een einde komen, en deze iconische serie heeft onlangs alles afgerond.

De seriefinale van 'Arthur' zojuist uitgezonden

De seriefinale voor Arthur stal veel krantenkoppen voorafgaand aan de release, omdat velen niet konden geloven dat het einde nabij was. Toen de aflevering eenmaal officieel in de lucht was, konden mensen niet stoppen met praten over de manier waarop de serie de zaken inpakte.

De mensen die de show maakten, besloten wijselijk om naar voren te flitsen om te laten zien wat er van onze favoriete personages wordt, wat heel logisch was. Een ding dat mensen echter verraste, was de maker van Arthur, Marc Brown, die een cameo maakte in de finale.

Toen hij hierover sprak, vertelde Brown aan Variety: "Dat was niet mijn idee - ik vind het leuk om Arthur vooraan te hebben! Ik sta graag achter het gordijn. En ik denk dat ik nog een keer verscheen. Het was in een aflevering waarin Sue Ellen naar een boekwinkel kwam en ik boeken signeerde. Ga figuur!"

Nu de serie is afgelopen, moeten we een licht werpen op de mening van de fans, aangezien ze de show al sinds hun kindertijd volgden.

Wat fans zeggen

Dus, wat zeggen fans over de seriefinale? Het bleek dat veel mensen dol waren op het einde dat door de crew was gemaakt.

"Wauw, wat een einde. Het leek erop dat het spel goed was. Muffy een toekomstige burgemeester, Francine een zakenvrouw en een lerares. Ik ben aan het graven hoe Arthur een schrijver werd. En natuurlijk DW in een positie van power lol. Ja, dit was een passend einde. Wat een rit was het. Dit is een van mijn favoriete shows aller tijden. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik wou dat dit een special van een uur werd. Maar het was goed En ik vond het leuk hoe ze die A113 op de deur van de bibliotheek binnenslopen, "schreef een Reddit-gebruiker.

Andere gebruikers deelden soortgelijke gevoelens.

"Het einde was schattig en is heel logisch. Ik wou dat we hadden kunnen zien wat er gebeurde met Fern, Prunella, Brain, Molly en Ladonna. Ik ben oprecht geschokt dat Brain's toekomst niet werd getoond Ook het carrièrepad van DW schreeuw ik, "schreef een andere gebruiker.

Ondanks enkele lovende recensies van fans, waren er enkele die kritiek hadden op de aflevering.

Volgens een Reddit-bericht: "Serieus balen dat we geen volwassen Fern en Sue Ellen hebben gezien. Die twee zijn een van mijn favoriete personages in de show naast George. Ik wilde Fern echt zien als een succesvolle horrorauteur als volwassene."

Over het algemeen waren veel mensen dol op de manier waarop de show de zaken inpakte, wat een zeldzaamheid is om te zien.

Arthur's legendarische run op het kleine scherm is officieel voorbij, maar shows als deze vinden altijd een manier om relevant te blijven in de popcultuur.

Aanbevolen: