Challenge'-fans zeggen dat dit de beste momenten van CT in de serie zijn

Inhoudsopgave:

Challenge'-fans zeggen dat dit de beste momenten van CT in de serie zijn
Challenge'-fans zeggen dat dit de beste momenten van CT in de serie zijn
Anonim

Chris 'CT' Tamburello is misschien eindelijk klaar om zijn laarzen op te hangen na het laatste seizoen van The Challenge: Spies, Lies & Allies, dat eind vorig jaar werd uitgezonden. De 41-jarige heeft nu deelgenomen aan in totaal 19 seizoenen van The Challenge. CT blijft fans bewijzen dat leeftijd niets anders is dan een getal, aangezien hij in feite ouder is dan de andere spelers in de nieuwere seizoenen van The Challenge.

Of hij nu zal weglopen uit de franchise blijft definitief onbeantwoord, hoewel geruchten over zijn pensionering al een paar jaar wijdverbreid zijn. Zelfs vóór Spies, Lies & Allies waren fans sterk aan het twijfelen of hij met pensioen zou gaan of niet. CT bevond zich bijna 20 jaar geleden voor het eerst in de wereld van reality-tv, toen hij in 2003 in The Real World: Paris verscheen.

Van al zijn 19 The Challenge-seizoenen heeft CT het beste voor het laatst bewaard: hij is als overwinnaar uit de bus gekomen in elk van de laatste twee edities van de show. Zijn lange levensduur, in combinatie met zijn recente triomfen, maken CT een van de meest succesvolle en populaire spelers in de geschiedenis van de Challenge.

Hier zijn topmomenten die fans hebben uitgekozen als een van de grootste van de CT tijdens zijn langdurige periode in The Challenge.

8 Toen CT zijn lef uitkotste in 'Rivals II'

In Rivals II, tijdens de laatste missie - Nightmare Island, werden teams gevraagd om dingen te eten die je anders alleen in een afvalcontainer zou vinden. De uitdaging was te veel voor CT, die een hele lading overgaf.

"Ik heb absoluut een hekel aan braken", schreef een fan over de scène op YouTube. "Dit is echter mijn favoriete ding dat ooit op tv is gebeurd en [ik] kom vaak terug om deze clip te bekijken."Uiteindelijk slaagde CT er echter toch in om de uitdaging te winnen, zijn eerste in de competitie.

7 Toen CT Johnny Bananas droeg als een rugzak

In het seizoen 2010 maakte CT een cameo als gastster en maakte uiteindelijk een complete dwaas van collega Challenge-legende, Johnny Bananas. In een van de competities moesten spelers hun tegenstanders met hun rug tegen elkaar aan slepen totdat ze hun eigen vaten omver sloegen in een zwaar gevecht.

CT nam het op tegen Bananas. Toen het moment van afrekening kwam, rukte hij zijn tegenstander alsof hij gewoon een rugzak met twee banden was en trapte hem over de lijn naar de loop. Fans stemden voor dit moment als het beste ooit in de geschiedenis van de show.

6 Toen CT en Diem Brown eindelijk kusten in 'Rivals II'

De kus van CT en Diem is een van de meest memorabele momenten in de geschiedenis van de Challenge. Het was een romance die de fans nooit zullen vergeten. Diem had eigenlijk een zoenregel van drie weken waarin ze verklaarde: "Ik zal niemand kussen tenzij ik ze tenminste 3 weken ken".

Zowel de fans als CT - die haar hadden willen kussen sinds hij voor het eerst op de show arriveerde - wachtten geduldig op dit moment. Uiteindelijk gebeurde de 'perfecte' kus uiteindelijk op een klif.

5 Toen CT en Wes echt naar elkaar gingen

CT heeft altijd laten weten dat hij nooit iemand is die zich terugtrekt uit een gevecht. In seizoen 21 konden fans eindelijk zien hoe ver zijn vasthoudendheid kon gaan. De New Yorker kwam in actie toen hij dacht dat Wes van plan was hem uit de show te verwijderen.

Hij bracht de hele nacht door met het irriteren van Wes tot een punt waarop hij zijn bed over het balkon gooide. 'Ik heb echt bewondering voor de vriendelijke reus waar CT is uitgegroeid tot, maar ik mis de psycho-versie,' ha alt een fan herinneringen op aan het gevecht op Reddit.

4 CT scheert zijn hoofd

In het 15e seizoen van The Challenge had CT het gevoel dat het huis hem gek maakte. Hij besloot dat hij wat veranderingen wilde aanbrengen en zei: "Ik mag de persoon die ik in dit huis aan het worden ben echt niet. En, weet je, ik wil een nieuw blad omslaan. Ik wil dit personage veranderen. Ik wil groeien."

Hij besloot zijn volle haardos te scheren en gaf Diem de opdracht om het te doen, waardoor hij er een beetje eng uitzag. Fans zijn nog steeds verbaasd over hoe onstuimig hij die avond gedroeg.

3 Toen CT zijn geldmaker voor toeristen schudde

Tijdens zijn eerste seizoen worstelden CT en zijn teamspelers, Team Real World, zich echt door de Come Sail Away-missie. De uitdaging vereiste dat ze geschenken voor contant geld moesten verkopen aan toeristen in Mexico. De favoriet van de fans besloot zijn wapens te trekken, een bikini aan te trekken en te dansen om de menigte van het cruiseschip te vermaken.

Ondanks zijn beste inspanningen verloren CT en zijn team uiteindelijk toch. Desalniettemin is de aanblik van hem die danst in een bikini niet iets dat fans snel zullen vergeten.

2 Toen CT en Theresa dartel werden op het basketbalveld

Tijdens het seizoen van de Free Agents werd er een vriendschappelijke basketbalwedstrijd gespeeld, waarbij de deelnemers samenkwamen om te zien hoe CT en Theresa een potje hoepels tegen elkaar speelden. De vriendschappelijke wedstrijd werd een stuk vriendelijker dankzij Tamburello.

Hij besloot in plaats daarvan de 1v1 in een striptease te veranderen, waarbij hij bijna al zijn kleren uitdeed terwijl zijn medeconcurrenten hem aanmoedigden. "Ik ben hier alleen om CT-strips te kijken. Geen schande lol", luidt een fancommentaar op YouTube.

1 Toen CT dreigde Adams hoofd op te eten

In de geschiedenis van de grootste gevechten op The Challenge zouden CT en Adam King's in The Duel II niet te ver onder de top staan.

De twee kregen niet alleen behoorlijke klappen, Tamburello dreigde Adams hoofd te verpletteren en het vervolgens op te eten. Na het incident werd CT van de show getrapt en een aantal seizoenen uitgesloten van deelname aan The Challenge.

Aanbevolen: