Friends: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt

Inhoudsopgave:

Friends: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Friends: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Anonim

Het lijkt moeilijk te geloven dat sitcoms continuïteitscoördinatoren zouden inhuren, dus na tien seizoenen zou het een uitdaging zijn om elke grap en elk beetje informatie van personages bij te houden. In Friends zijn verhaallijnen soms in tegenspraak met eenmalige regels of seizoenskenmerken om de boel op te schudden.

Meestal blijven de fouten en inconsistenties onopgemerkt, maar enthousiaste fans hebben al snel gewezen op de keren dat Friends gemakkelijk te voorkomen fouten maakte. Of het nu de steeds veranderende staat van Joey &Phoebe's intelligentie is, of de cijfers op de deuren van Monica &Rachel's appartement, specifieke details kloppen niet!

Lees verder voor 15 inconsistenties en plotgaten in Friends die je niet ongezien kunt zien!

15 Phoebe's biologische ouders worden nooit meer genoemd

Fans van de serie weten dat Phoebe's leven zwaar is geweest: haar vader heeft haar in de steek gelaten, haar stiefvader ging naar de gevangenis en haar moeder pleegde zelfmoord. Deze feiten komen herhaaldelijk naar voren, wat het vreemder maakt dat Phoebe's biologische moeder, Phoebe Abbott, in seizoen vier wordt geïntroduceerd om vervolgens te verdwijnen. Hetzelfde gebeurt een seizoen later met Frank Buffet.

14 Degene met de steeds wisselende verjaardagen

In seizoen één zegt Ross dat hij zeven maanden eerder (maart) jarig was, maar in een latere aflevering noemt hij december, om zich in nog latere afleveringen op 18 oktober te vestigen. Hetzelfde soort rondspringen gebeurt voor Phoebe en Rachel. De leeftijden van de personages zijn ook inconsistent gedurende de show.

13 Chandler en Rachel ontmoeten elkaar drie keer voor de eerste keer

In de serie zien we hoe Rachel en Chandler elkaar drie keer ontmoeten: in het huis van Geller voor Thanksgiving, in de slaapzaal van hem en Ross in de jaren 80 waar het paar zogenaamd kuste, en in de pilot-aflevering wanneer Rachel Barry achterlaat bij het altaar en Monica stelt haar voor aan de groep. Welke is het!?!

12 Rachel is veel langer dan negen maanden zwanger van Emma

Monica en Chandler trouwen in mei. Wanneer Ross en Rachel het nieuws aan de bende vertellen, onthullen ze dat ze ongeveer een maand voor de bruiloft van hun baby zijn verwekt. Rachel gaat door de grote feestdagen met een hobbel, en wanneer ze in haar derde trimester zou moeten zijn, zegt Phoebe dat ze vier maanden verder is.

11 Ross' zoon Ben is niet op zijn bruiloft met Emily

Wat voor soort ouder zou trouwen zonder zijn kind? Ross' huwelijk met Emily was haastig en over de Atlantische Oceaan, in Londen. Toch is er geen logische reden waarom Ben niet in het publiek zat zoals Ross bij Carol's tweede huwelijk met Susan was, ondanks hun ingewikkelde geschiedenis.

10 David zegt dat hij in Rusland woont, maar Minsk in Wit-Rusland

Phoebe's meest betekenisvolle relatie voordat hij met Mike trouwde, gespeeld door de verrukkelijke Paul Rudd, is David, gespeeld door Hank Azaria. Zijn wetenschappelijke beurs voor natuurkundig onderzoek in Minsk wordt goedgekeurd. Het enige probleem, behalve dat hij duizenden kilometers verder is verhuisd, zijn de schrijvers die zeggen dat hij in Rusland woonde toen Wit-Rusland sinds het begin van de jaren '90 een land was.

9 Monica en Rachel's stand-ins verschijnen op het scherm

In seizoen 9, aflevering 15, 'The One With The Mugging', zagen kijkers dat een stand-in Jennifer Aniston verving als Rachel, en dit gebeurde op andere punten met andere personages. Deze schijnbaar onzorgvuldige fouten zijn toe te schrijven aan de gewijzigde weergaveverhouding bij de overstap van de show naar streamingplatforms.

8 Waar zou Phoebe vloeiend Frans leren spreken?

In seizoen negen stemt Phoebe ermee in om Joey te helpen Frans te leren, iets waar hij over loog en zei dat hij dat op zijn cv kon doen."Ecoutez, je vais vous dire la vérité. C'est mon petit frère. Alors si vous pouviez jouer le jeu avec lui." Is vloeiend Frans iets wat ze op straat heeft geleerd? Het is nooit uitgelegd.

7 Geen van de personages heeft New Yorkse accenten, ondanks dat ze opgroeien in en rond de stad

Het is nitpicky, en mensen zouden waarschijnlijk klagen als de acteurs nep New Yorkse accenten zouden dragen. Joey is een Italiaans-Amerikaanse uit Queens. Rachel, Ross en Monica groeiden op op Long Island. Phoebe woonde vanaf haar veertiende in de straten van New York City, maar ze klinken allemaal als de lokale bevolking van L. A.

6 De spelling van Rachels kleurrijke achternaam

De aftiteling vermeldt Rachels vader als 'Dr. Greene'. Rachel heeft dezelfde spelling op haar naambordje bij Ralph Lauren en haar uitnodiging voor Ross' bruiloft. De aflevering, "The One With The Cake", vermeldt Rachel's achternaam "Green" op de doos, zoals ze doen in de aftiteling en op de Warner Brothers-website.

5 Hoe kan Monica haar regenboog aan Kitchenaid-mixers betalen

Kitchenaid keukenmixers hebben een lange garantie en zijn super duur. Gedurende tien seizoenen beschikt Monica's keuken over minstens vier van deze mixers. Terwijl een chef-kok van hun apparatuur houdt, net als haar appartement, vragen fans zich af hoe ze de rotatie van dure producten heeft veroorloofd.

4 De status van de grootouders van moeders kant van Monica en Ross

De show verwijst twee keer naar de grootouders van moeders kant van Ross en Monica: Jack Geller vertelt Chandler in "The One With Phoebe's Cookies" hoe zijn schoonouders denken dat hij een advocaat is en als Chandler ooit zou ontmoeten, "meespelen". Judy Geller zegt dat haar ouders heel jong stierven in 'The One With The Cake'.

3 Het balkon en wisselende uitzichten vanuit het appartement

In de vroege afleveringen van de serie is het balkon een plek waar Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler, Ross en Joey vaak komen. Het is een ruime, rechthoekige ruimte, die niet overeenkomt met de buitenopnamen van het gebouw. In latere afleveringen is het balkon een veel kleiner vierkant en gaan de bewoners van het appartement niet naar buiten.

2 Chandler huilt niet

In een van de vroege seizoenen verwijst Chandler naar de tijd dat Phoebe hem liet huilen als een baby en huilde terwijl hij Monica ten huwelijk vroeg. Een running gag door de show is dat Chandler "vrouwelijk" is, allemaal tegengesproken wanneer een latere aflevering draait om Chandler's onvermogen om te huilen, wat de aflevering een betwistbaar punt maakt.

1 De noodzaak om de zoemer te gebruiken om het gebouw en onverwachte bezoeken te betreden

De laatste druppel voor Rachel's liefdesbelang, Joshua, komt nadat ze de deur opendeed in een trouwjurk en zei: "Ja." Een deel van het probleem achter de grap is dat ze hem zou moeten zoemen, dus hoe kon hij haar verrassen? De zoemer komt alleen in het spel als plotpunt.

Aanbevolen: