Grey's Anatomy: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Grey's Anatomy: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Anonim

De fans die al 16 seizoenen aan Grey's Anatomy vastzitten, hebben veel te verwerken gehad. We hebben gejuicht voor relaties die uit de hand liepen, zagen hoe de dokters verkeerde keuzes maakten en de consequenties onder ogen zagen, en vroegen ons af hoeveel verhaallijnen er nog mogelijk zijn na zoveel afleveringen.

Net als de echte mensen in ons leven, nemen personages in onze favoriete tv-programma's altijd beslissingen waardoor we ons hoofd schudden. Er zijn veel plotgaten in Grey's Anatomy, samen met inconsistente momenten waar we misschien geen nota van hebben genomen de eerste keer dat we een bepaalde aflevering zagen. We waren te verstrikt in het drama, maar nu we erover nadenken, realiseren we ons dat deze dingen behoorlijk raar zijn.

Fans van Grey's Anatomy hebben in sommige afleveringen van de show een aantal verwarrende momenten en dingen ontdekt die niet logisch zijn. Blijf lezen om erachter te komen.

15 Derek had geen mobiele service, maar gebruikte zijn telefoon prima voordat hij stierf

derek greys anatomy
derek greys anatomy

Een fandiscussie op Reddit bracht dit slimme punt naar voren: voordat Derek stierf, had hij geen mobiele service, en toch gebruikte hij zijn telefoon prima.

Dit is een groot complotgat aangezien de momenten voorafgaand aan zijn dood zo angstaanjagend en isolerend zouden zijn, maar hoe komt het dat hij zijn telefoon kon gebruiken?

14 Amelia laat haar tumor eruit halen en gaat dan binnen vier dagen weer aan het werk

amelia greys anatomie
amelia greys anatomie

Amelia laat haar tumor verwijderen… en gaat over vier dagen weer aan het werk. Dit is een enorm plotgat op Grey's Anatomy, opgemerkt door een Reddit-bericht.

Dit zou nooit gebeuren en ze zou veel meer vrije tijd moeten nemen. Dat is niet bepaald een kleine ingreep.

13 Als Bailey's zoon Tuck 13 is (wat fans denken dat hij is), was Jo 8 jaar geleden stagiair, wat niet klopt

jo op greys anatomy
jo op greys anatomy

Volgens een fandiscussie op Reddit denken mensen dat Baileys zoon Tuck 13 jaar oud is. Dat zou betekenen dat Jo acht jaar geleden stagiaire was.

Omdat het niet lijkt alsof die hoeveelheid tijd is verstreken, is dit een grote inconsistentie in de show. Hoe meer we erover nadenken, hoe verwarder we worden.

12 Izzie kreeg amper enige straf voor het snijden van de LVAD, hoewel ze haar medische vergunning had moeten verliezen

Izzie Denny Greys Anatomy
Izzie Denny Greys Anatomy

The Odyssey Online wijst erop dat Izzie haar medische vergunning had moeten laten afnemen toen ze Denny's LVAD-draad doorknipte.

Dit was zo'n grote verhaallijn en we waren absoluut gefocust op het drama. Maar nu we erover nadenken, kreeg ze amper straf. Er zou toch een soort van repercussies moeten zijn?

11 Izzie liet Alex achter met haar rekeningen voor kankerbehandeling in één aflevering, maar toen werd het probleem nooit meer genoemd

Izzie Alex Greys Anatomy
Izzie Alex Greys Anatomy

Weet je nog dat Izzie plotseling uit de show was verdwenen? Het was zo willekeurig en iets klopt niet.

We hebben vernomen dat Izzie Alex heeft achtergelaten met tonnen medische rekeningen, maar in de volgende afleveringen werd het nooit meer genoemd. Hoe kan dat? Wisten de schrijvers niet dat dit meer uitleg nodig had?

10 Het ene moment stond de trap in brand, maar toen waren ze prima in het volgende schot

stephanie fire greys anatomy
stephanie fire greys anatomy

De brand in de finale van seizoen 13 was een groot probleem en de arme Stephanie kwam vast te zitten in het trappenhuis.

Reddit vermeldt hoe de trappen het ene moment in brand stonden, en bij het volgende schot waren ze helemaal in orde. Dit is een inconsistentie die we misschien niet hebben opgemerkt, maar als we de scène opnieuw zouden bekijken, zouden we het zeker opmerken.

9 Meredith had niet kunnen drinken nadat ze haar vader een stukje van haar lever had gegeven

alex meredith greys anatomy
alex meredith greys anatomy

The Odyssey Online wijst erop dat nadat Meredith haar vader, Thatcher, wat van haar lever heeft gegeven, ze blijft drinken.

Dat zou medisch gezien niet in orde zijn, en haar zou zeker worden geadviseerd dat niet te doen. Omdat het een medische show is, lijkt het vreemd dat dit werd genegeerd. Het is ook vreemd dat Meredith dit niet zou weten.

8 DeLuca is angstig en voelt zich slecht over zichzelf met Maggie, maar lijkt verwaand als hij bij Meredith is

Maggie DeLuca Grey's Anatomy
Maggie DeLuca Grey's Anatomy

Een Reddit-bericht wijst erop dat DeLuca angstig is en zich slecht voelt over zichzelf wanneer hij Maggie ziet… maar als hij Meredith leuk vindt, is hij verwaand.

Het is niet logisch dat hij zo veel van persoonlijkheid zou veranderen, dus dit is een grote inconsistentie in de show. Het is moeilijk om het te zien nu we het weten.

7 Leah Murphy keert terug naar de serie om daarna te verdwijnen en genegeerd te worden

leah murphy op greys anatomy
leah murphy op greys anatomy

Herinner je je Leah Murphy nog? We herinneren ons dit personage misschien maar vaag, omdat ze een beetje vreemd is behandeld in Grey's Anatomy.

Een fan zei op Reddit dat ze terugkeert naar de serie om daarna te verdwijnen en genegeerd te worden. Ze was sowieso nooit een super populair personage. Fans vragen zich zeker af wat hier is gebeurd.

6 Jackson had eerder moeten weten over de Peanut Allergy Way van april

Jackson april grey's anatomy
Jackson april grey's anatomy

Een Grey's fan bracht een heel goed punt naar voren op Reddit: het duurt Jackson een eeuwigheid om te beseffen dat April allergisch is voor pinda's.

Dit is een groot probleem met de show, omdat hij dit zou weten. Ze hebben samengewoond, ze zijn al heel lang vrienden en het zou hem absoluut veel eerder duidelijk zijn geweest.

5

derek meredith greys anatomy
derek meredith greys anatomy

Miranda Bailey is echt raar over de romances die plaatsvinden in het ziekenhuis.

Volgens dit bericht op Reddit steunt ze het samen zijn van Meredith en Derek niet. Ze wordt er vast helemaal gek van. Maar ze lijkt helemaal in orde met het daten van Cristina en Burke. Dit slaat helemaal nergens op.

4 Ellis Gray en Richard Webbers leeftijden toen ze samen waren, zijn altijd inconsistent

ellis grijs op grijze anatomie
ellis grijs op grijze anatomie

Telkens wanneer Ellis Gray en Richard Webber in het verleden samen waren op Grey's Anatomy, waren hun leeftijden altijd inconsistent.

Dit is iets waar een fan op Reddit op wees: in één aflevering in 1982 waren ze twintigers, en in een aflevering van seizoen 10 in 1988 waren ze ouder dan dat.

3 Met een leeftijdsverschil van vijf jaar tussen Maggie en Meredith, zouden ze niet allebei gepromoveerd worden om afdelingen te leiden

maggie meredith greys anatomy
maggie meredith greys anatomy

Volgens The Odyssey Online zouden de zussen Maggie Pierce en Meredith Grey niet allebei gepromoveerd worden om afdelingen te leiden, met een leeftijdsverschil van vijf jaar tussen de zussen Maggie Pierce en Meredith Grey.

Dit zou later gebeuren voor Maggie (zelfs als ze een kindergenie was). We hebben deze inconsistentie misschien niet opgemerkt, maar nu we erover weten, kunnen we er niet meer over nadenken.

2 April slaagt voor haar bestuursexamens in juni, maar iedereen noemt het pas in oktober

april jackson greys anatomy
april jackson greys anatomy

Hoe komt het dat april in juni slaagt voor haar bestuursexamen, terwijl iedereen het in oktober noemt?

Zoals een fan op Reddit zegt: "In seizoen 10 april passeert haar boards 2 afleveringen voor hen en hoewel ze allebei eind juni plaatsvinden, praten de bewoners pas over de Halloween-aflevering over het passeren."

1 DeLuca beweert dat hij tijdens het voogdijproces nooit veel in de buurt van kinderen is geweest, maar vermeldt later hoe hij uit een groot gezin met veel kinderen komt

deluca op grey's anatomy
deluca op grey's anatomy

Deze Reddit-post wijst op een enorme inconsistentie met DeLuca: hij beweert dat hij tijdens het voogdijproces nooit veel in de buurt van kinderen is geweest. Maar dit is helemaal niet waar omdat hij een andere keer vermeldt dat hij uit een groot gezin komt waar kinderen zijn.

Hoewel we deze plotgaten en inconsistenties niet hebben opgemerkt, zitten we er voor de lange termijn helemaal in. We kijken naar Grey's Anatomy tot de laatste scène.

Aanbevolen: