Deze fantheorie suggereert dat 'Young Sheldon' helemaal geen 'Big Bang Theory'-prequel is

Inhoudsopgave:

Deze fantheorie suggereert dat 'Young Sheldon' helemaal geen 'Big Bang Theory'-prequel is
Deze fantheorie suggereert dat 'Young Sheldon' helemaal geen 'Big Bang Theory'-prequel is
Anonim

Het is vrij duidelijk dat de showrunners van plan waren dat 'Young Sheldon' een prequel zou zijn op 'The Big Bang Theory'. En in het begin waren de fans enthousiast. Meer Sheldon is beter dan minder Sheldon, vooral nadat 'TBBT' is ingepakt.

Maar toen ze eenmaal begonnen te kijken, begonnen fans kleine details te ontdekken die suggereren dat 'Young Sheldon' echt helemaal geen prequel is. En ze zijn er niet blij mee.

Is 'Young Sheldon' een 'Big Bang Theory'-prequel?

De showrunners zeggen ja, 'Young Sheldon' is een prequel op de populaire 'Big Bang Theory'-show. Technisch gezien is het een "spin-off prequel", wat logisch is. Terugspoelend naar de jaren '80, volgt de verhaallijn Sheldon en zijn zus die opgroeien, en natuurlijk vertelt Jim Parsons.

Het is een winnende combinatie, toch? Vooral omdat Iain Armitage, die de jonge Sheldon speelt, een geweldige jonge acteur is. Het helpt waarschijnlijk dat Jim er ook nog steeds bij betrokken is; hij kan waarschijnlijk tips geven over hoe je authentieker Sheldon kunt zijn.

Maar authenticiteit is precies het probleem dat fans hebben ontdekt tijdens het kijken naar 'Young Sheldon'.

Fans zeggen dat 'Young Sheldon' niet klopt

Er waren een aantal plotgaten die fans ontdekten in 'The Big Bang Theory' zelf. Zoals dat ene datum-tijdlijnprobleem dat fans deed twijfelen aan de vriendschap van Leonard en Sheldon. Maar fans zeggen dat hetzelfde geldt voor 'Young Sheldon'; sommige feiten kloppen gewoon niet in het sitcom-universum.

Eén fan opende het gesprek door een meme te delen die wijst op een discrepantie die opmerkelijk zou kunnen zijn. De meme benadrukte dat Sheldon zich als kind kleedde als een kleine volwassene. Als volwassene droeg hij dubbele lagen t-shirts, meer zoals een kind dat zou doen.

Sommige fans wuiven dat gemakkelijk weg, erop wijzend dat kinderen vaak veranderen als ze groeien en het gaf niet aan dat er iets niet klopte aan de Sheldon-TBBT-tijdlijn. Maar fans waren nog niet klaar; ze hadden meer aanwijzingen om uit elkaar te halen en meer klachten in te dienen.

Sommige fans speculeren dat 'Young Sheldon' zich in een ander universum bevindt

Sommige fans speculeren vol vertrouwen dat 'Young Sheldon' in de eerste plaats zeer zwakke banden heeft met 'TBBT'. Een commentator beweerde: "YS is geen prequel van BBT, maar is er gewoon door geïnspireerd en speelt zich in feite af in een alternatief universum."

Hoewel andere fans misschien beweren dat theorie niet klopt, wees een andere fan erop dat Jim Parsons zelf al een pass heeft gegeven aan 'Young Sheldon'. Jim heeft eerder "duidelijk" gemaakt dat de show geen prequel is, zeggen fans, en dat "ze BBT-canon zouden negeren als ze daar zin in hadden."

Natuurlijk hebben sommige fans al lang gezegd dat er een specifiek moment was waarop de show gewoon stierf. Dus misschien is het het beste dat het uitgangspunt van 'Young Sheldon' toch afwijkt van de inspiratiebron.

Aanbevolen: