Het kantoor: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt

Inhoudsopgave:

Het kantoor: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Het kantoor: 15 inconsistenties en plotgaten die we nooit hebben opgemerkt
Anonim

Het kantoor heeft misschien een paar kuilen en inconsistenties, maar het is altijd consistent gebleven in het feit dat het lacht! The Office is een van de grappigste en meest creatieve tv-programma's aller tijden. Het is gefilmd als een mockumentary en bevat enkele van de beste acteurs en schrijvers aller tijden. Het maakt niet uit hoeveel kleine kuilen of inconsistenties er in deze show verschijnen, we zullen er toch tot in de kern van genieten!

The Office is zo'n ongelooflijke show en het verdient zoveel meer invloed dan het al heeft. Het is jammer dat Netflix binnenkort niet meer The Office kan streamen, omdat het een van de meest bekeken en opnieuw bekeken programma's aller tijden is. Steve Carell loopt voorop als Michael Scott en fa alt altijd om het hoogste niveau van komedie naar voren te brengen.

15 Is Pam een volleybalspeler of niet?

pam
pam

In seizoen vier, aflevering 13, beweert Pam dat ze deed alsof ze PMS had om volleybal en basketbal over te slaan terwijl ze op de middelbare school zat. Echter, later in seizoen vijf, aflevering 28, onthult Pam dat ze volleybal speelde toen ze op de middelbare school, middelbare school, universiteit zat, en dat ze de meeste zomers op volleybalkamp ging.

14 Vindt Meredith Jim aantrekkelijk of angstaanjagend?

Jim en Meredith
Jim en Meredith

In de vijfde aflevering van seizoen acht vraagt Robert California aan iedereen op kantoor wat hen het meest angst aanjaagt. Meredith onthult dat Jim Halpert haar angst aanjaagt. Het lijkt niet in overeenstemming met het feit dat ze regelmatig met hem flirt in verschillende afleveringen van de show, inclusief de beruchte cast-signing-aflevering.

13 Andy's vaders naam is veranderd van Andrew in W alter

het kantoor
het kantoor

Andy Bernards vader heet op een gegeven moment Andrew Bernard en in een andere aflevering wordt zijn naam veranderd in W alter Bernard. Het lijkt vreemd dat de schrijvers van de show niet terugkeken naar de afleveringen waarin ze Andy's vader voor het eerst noemden, zodat ze dit consistent konden houden.

12 Michael vergat hoe te fietsen

het kantoor
het kantoor

In seizoen drie van The Office rijdt Michael Scott met zijn fiets van de lift naar het kantoor toen hij het zou achterlaten als een kerstdonatie. Later, in seizoen zeven, kan hij zijn fiets niet meer sturen op de parkeerplaats van hun kantoorgebouw. Hoe is hij vergeten te fietsen?

11 Haat of houdt Angela van haar zus?

angela kinsey
angela kinsey

Tijdens seizoen drie onthulde Angela Martin dat zij en haar zus al 16 jaar niet hadden gesproken. Ze maakte duidelijk dat ze goed is in wrok koesteren. In de laatste aflevering van The Office tijdens Angela's vrijgezellenfeest, zijn zij en haar zus extreem close en delen ze zelfs hun eigen taal.

10 Is dit Nick The IT Guy of Pam's Art School Recruiter?

het kantoor
het kantoor

Deze acteur, Nelson Franklin, verschijnt twee keer in The Office. Alleen superfans van de show zouden dit opmerken! Tijdens seizoen vier speelt hij een recruiter van een kunstacademie die Pam ontmoet op een banenbeurs. In seizoen zes speelt hij Nick de IT-man die wel op het kantoor van Dunder Mifflin werkt.

9 Twee verschillende vrouwen speelden Pam's moeder

het kantoor
het kantoor

Twee verschillende vrouwen speelden de rol van Pams moeder. Aan het begin van de show nam een actrice met de naam Shannon Cochran de rol op zich. Later, toen Jim en Pam hun bruiloft organiseerden in Niagara Falls, was Linda Purl de actrice die het overnam. Linda Purl's tijd als Helene kreeg veel meer schermtijd en ging zelfs uit met Michael Scott.

8 De acteurs voor Andy's ouders zijn ook veranderd

andy's ouders
andy's ouders

De acteurs die de ouders van Andy Bernard speelden, zijn ook veranderd! Een stel acteurs verscheen toen Andy Angela ten huwelijk vroeg op de parkeerplaats van het kantoor onder het vuurwerk waar Jim voor had betaald. Een ander stel acteurs verscheen op het tuinfeest dat Andy organiseerde. De acteurs op het tuinfeest hadden uiteindelijk meer schermtijd.

7 Oscar ontdekt voor het eerst hardhouten vloeren onder de vloerbedekking van het kantoor… Tweemaal

het kantoor
het kantoor

Oscar ontdekt twee keer hardhouten vloeren op kantoor, maar elke keer lijkt het alsof het de eerste keer is dat hij erachter komt! De eerste keer dat hij de hardhouten vloer ontdekt, is wanneer Dwight per ongeluk zijn pistool in de vloer schiet. De tweede keer dat Oscar het hardhout ontdekt, is wanneer hij het kopieerapparaat door de kamer helpt duwen.

6 Is Meredith een accountant of verantwoordelijk voor leveranciersrelaties?

meredith
meredith

Is Meredith een accountant of is zij verantwoordelijk voor leveranciersrelaties? Op haar verjaardagskaart schrijft Jim een grapje over hoe ze de cijfers op haar leeftijd zou moeten verknoeien, aangezien ze een accountant is. Maar later in de show wordt onthuld dat ze eigenlijk de leiding heeft over leveranciersrelaties. Als ze accountant was, zou ze een bureau delen met Kevin, Oscar en Angela.

5 Die tijd schreef Jim Halpert "John Krasinski" in de cast van Meredith

het kantoor
het kantoor

Toen Meredith flirterig Jim vroeg om haar cast te tekenen, in plaats van "Jim Halpert" te schrijven, schreef hij zijn echte naam, "John Krasinski". te hilarisch om te veranderen. Bovendien beginnen beide namen met de letter J.

4 Wie begon als eerste bij Dunder Mifflin: Jim of Pam?

Jim en pam
Jim en pam

In seizoen 2, aflevering 13, reflecteert Jim Halpert op het feit dat hij verliefd werd op Pam zodra ze begon te werken aan Dunder Mifflin, wat suggereert dat hij daar al werkte. Maar in seizoen 4, aflevering 3, onthult ze dat zij degene is die hem zijn stoel liet zien en hem waarschuwde voor Dwight op Jims eerste dag.

3 Wie was de Scranton Strangler?

Scranton Strangler
Scranton Strangler

Het feit dat we er nooit echt achter zijn gekomen wie de Scranton Strangler was, is een groot complotgat voor The Office. We hebben seizoen na seizoen over de Scranton Strangler gehoord, maar we hebben nooit echt kunnen zien wie die persoon was. Omdat we hem nooit echt hebben gezien, heeft dit geleid tot tal van fantheorieën… Waaronder het idee dat Toby Flenderson de Scranton Strangler is.

2 Wat is er met de zoon van de senator gebeurd?

De zoon van de senator
De zoon van de senator

Toen de senator Angela Kinsey voor het eerst ontmoette op de hooimarkt van Dwight, had hij een zoon bij zich. Na die gebeurtenis hebben we de zoon van de senator nooit meer gezien! Deze senator ging trouwen met Angela en had daarna een voortdurende affaire met Oscar, maar hij noemde zijn zoon nooit meer.

1 Hoe verschenen palmbomen in Scranton, PA?

palmbomen
palmbomen

We weten allemaal dat The Office zich afspeelt in Scranton, Pennsylvania. Daarom heeft het geen zin dat palmbomen altijd op de achtergrond van veel van de scènes verschijnen! Palmbomen staan met name in plaatsen als Los Angeles, Californië en Las Vegas, Nevada… Absoluut niet Scranton, Pennsylvania.

Aanbevolen: