‘The Witcher’ Seizoen 2: Nieuwe foto's Zie de personages van Henry Cavill en Graham McTavish

Inhoudsopgave:

‘The Witcher’ Seizoen 2: Nieuwe foto's Zie de personages van Henry Cavill en Graham McTavish
‘The Witcher’ Seizoen 2: Nieuwe foto's Zie de personages van Henry Cavill en Graham McTavish
Anonim

Een nieuwe reeks afbeeldingen van The Witcher seizoen 2 geeft fans een kijkje in de karakters van Outlander-ster Graham McTavish, evenals de terugkeer van Henry Cavill als de op monsters jagende mutant, Ger alt of Rivia. Gebaseerd op de boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski, volgt The Witcher de avonturen van Ger alt, Ciri (Freya Allan) en Yennefer (Anya Chalotra) terwijl ze hun weg banen in een wereld die wemelt van monsters en mensen die net zo gevaarlijk zijn.

De high-fantasyserie keert op 17 december terug naar Netflix, maar daarvoor is hier een blik op enkele personages waar je misschien op wilt letten.

Maak kennis met Dijkstra, expert Spymaster en het hoofd van de Redanian Secret Service

Op een van de foto's zien we McTavish als Sigismund Dijkstra. Volgens de boeken wordt hij vaak de meest effectieve inlichtingendienst van het continent genoemd. Volgens de overlevering van Witcher werd de geheime dienst gevreesd en gehaat, dankzij hun reputatie voor frequente executies van spionnen en verraders - ondanks dat de meesten van hen spionnen en verraders waren.

De opname van het personage van McTavish betekent dat de show diep in het politieke klimaat van het continent duikt en de vele evenementen die regelmatig achter gesloten deuren plaatsvinden in de schijnwerpers zet. Op de foto is Dijkstra te zien met een koninklijk ogende rode jas en lijkt in gesprek te zijn met iemand.

Er is ook een glimp van Ger alt, die opnieuw zijn standaard Witcher-pantser draagt. Nu hij zich heeft verenigd met Ciri, wordt het interessant om te zien hoe de twee hun weg terug vinden naar Kaer Morhen. Zal Ger alt Ciri trainen zodat ze haar mannetje kan staan? Hoe zal het lot van Yennefer in hun verhaallijn passen? En welke rol zal Dijkstra spelen op het vasteland nu Nilfgaard de Battle of Sodden Hill heeft verloren?

Vorige week woonde Henry Cavill de première van The Witcher in Londen bij. De aanwezige fans hebben de rol van de acteur in seizoen 2 geprezen en beschreven als een beter en zelfverzekerder seizoen dan het eerste.

Andere castleden die terugkeren voor het komende seizoen zijn Andjoa Andoh als Nenneke, Chris Fulton als Rience en Cassie Clare als Philippa Eillhart. Er is ook Liz Carr, die Fenn, Kevin Doyle als Ba'lian en Simon Callow als Codringher zal spelen.

Het seizoen gaat op 17 december in première op Netflix.

Aanbevolen: