Was Sharon Osbourne de echte reden waarom Marie Osmond 'The Talk' verliet?

Inhoudsopgave:

Was Sharon Osbourne de echte reden waarom Marie Osmond 'The Talk' verliet?
Was Sharon Osbourne de echte reden waarom Marie Osmond 'The Talk' verliet?
Anonim

Lang voordat Sara Gilbert The Talk creëerde, werkte ze in haar jeugd met een van de meest controversiële sterren aller tijden, Roseanne Barr. Gezien het feit dat de voormalige co-sterren van Barr open zijn geweest over hun gevoelens over haar controversiële ontslag uit de Roseanne-revival, lijkt het duidelijk dat Gilbert weet hoe hij met negativiteit moet omgaan. Toch lijkt het, op basis van de geruchten over drama achter de schermen, een goede zaak voor Gilbert dat ze The Talk verliet voordat Marie Osmond zich bij de show voegde.

Marie Osmond, een legitieme legende, vermaakt de massa al tientallen jaren. Als gevolg daarvan waren veel fans enthousiast om te horen dat Osmond elke weekdag hun televisies zou sieren toen ze zich bij de cast van The Talk voegde. Helaas, hoewel het een andere co-host van The Talk is die werd gewaarschuwd voor deelname aan de show, lijkt het erop dat Osmond degene is die dat advies echt had kunnen gebruiken. Als de geruchten waar zijn, werd het tenslotte giftig voor Osmond en speelde Sharon Osbourne daar een grote rol in.

Waarom Marie Osmond werd aangenomen tijdens het gesprek

Toen werd aangekondigd dat Sara Gilbert The Talk zou verlaten na het negende seizoen van de show, waren veel mensen behoorlijk geschrokken. Gilbert was tenslotte de kracht achter de creatie van The Talk en hoewel Sara een indrukwekkend fortuin heeft vergaard, leek het vreemd dat ze een goedbetaalde baan verliet. Natuurlijk, gezien het feit dat Gilbert op dat moment de hoofdrol speelde in een succesvolle sitcom, was haar beslissing om zich daarop te concentreren logisch. Toch zorgde Gilberts vertrek ervoor dat de producers van The Talk gedwongen werden een vervanger te vinden.

Toen Sara Gilbert The Talk achter zich had gelaten, vervingen ze haar door een titan van entertainment, Marie Osmond. Na de aankondiging dat Osmond was benoemd tot vaste co-host van The Talk, leek het er aanvankelijk op dat alles uitzonderlijk goed ging. Toen de co-hosts van Osmond door een interviewer van Entertainment Tonight werden gevraagd om haar deelname aan de show te overwegen, leken ze allemaal opgewonden te zijn. Sharon Osbourne legde bijvoorbeeld uit waar ze het meest naar uitkeek aan de samenwerking met Osmond. "Ik wil dolgraag wat van haar verhalen horen."

Waarom Marie Osmond het gesprek verliet

Tijdens het jaar dat ze samenwerkten, leek het soms duidelijk dat Sharon Osbourne en Marie Osmond het gewoon niet met elkaar eens waren. Natuurlijk, zoals iedereen die bekend is met talkshows overdag, zou moeten weten, zijn vetes tussen co-hosts niets nieuws. Rosie O'Donnell en Elisabeth Hasselbeck van The View hadden bijvoorbeeld extreem intense ruzies op live televisie.

Ondanks het feit dat de spanningen in talkshows overdag niets nieuws zijn, werden The Talk-kijkers soms weggeblazen door de argumenten van Marie Osmond en Sharon Osbourne. Toen Osbourne en Osmond ruzie maakten over hun reacties op COVID-19, leek het zelfs buitengewoon gespannen. Als gevolg hiervan, toen Osmond verscheen op Watch What Happens Live, werd haar gevraagd of Osbourne haar een verontschuldiging verschuldigd was. Op dat moment bagatelliseerde Osmond de spanningen en merkte op dat ze geen verontschuldiging nodig had.

“Geloof niets wat je leest, Sharon en ik zijn goede vrienden. Iedereen die aan die tafel zit, is een heel sterke vrouw en dus, weet je, ze zal dingen zeggen en ik zal 'uh, nee' zeggen. En dat betekent niet dat je elkaar niet mag, weet je.'

Van haar kant reageerde Sharon Osbourne op die controverse in een sindsdien verwijderde Instagram-post. "Voor alle kijkers die dachten dat ik vandaag onbeleefd was tegen Marie. Ik zou alleen willen zeggen dat we allemaal volwassen vrouwen zijn en dat we verschillende meningen hebben. Het spijt me, maar ik kan me niet verontschuldigen dat ik overdreven emotioneel ben, anders, Ik doe nep en dat doe ik niet zo goed."

Ongeveer vier maanden na de verbale confrontatie met Sharon Osbourne die volgens veel kijkers erg persoonlijk leek, werd aangekondigd dat Marie Osmond The Talk zou verlaten. Op basis van haar verklaringen over haar vertrek verliet Osmond The Talk zodat ze andere kansen kon nastreven.

Ondanks de openbare verklaringen waardoor het leek alsof Marie Osmond besloot te stoppen met The Talk, beweerde een rapport dat ze gedwongen was te vertrekken. Per slot van rekening beweerde een Page Six-rapport dat een insider uit de branche onthulde dat Sharon Osbourne en Sheryl Underwood er verantwoordelijk voor waren dat Marie Osmond The Talk verliet. “Show-veteranen Sharon en Sheryl dreigden ermee te stoppen tenzij Marie werd ingeblikt. Ze drongen er bij haar op aan te stoppen, maar toen ze dat niet deed, stelden ze een ultimatum aan het netwerk.” Aan de andere kant vocht een van Osmonds andere co-hosts tevergeefs om haar te behouden sinds Carrie Ann Inaba "smeekte bij leidinggevenden om Marie te blijven, maar ze slaagde er niet in om van gedachten te veranderen."

Natuurlijk is er geen manier om het rapport te onderbouwen dat Sharon Osbourne en Sheryl Underwood Marie Osmond uit The Talk hebben geduwd. Er is immers geen enkele manier dat een van de betrokken partijen dat verhaal zal bevestigen. Echter, volgens Page Six, toen ze contact zochten met de vertegenwoordigers van Osbourne, Underwood en Osmond, was geen van hen bereid commentaar te geven. Aangezien niemand op dat moment ontkenningen aanbood, beschouwden veel mensen dat als een stilzwijgende bevestiging.

Aanbevolen: