Wat heeft Sharon Osbourne gedaan sinds hij 'The Talk' verliet?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Sharon Osbourne gedaan sinds hij 'The Talk' verliet?
Wat heeft Sharon Osbourne gedaan sinds hij 'The Talk' verliet?
Anonim

Tussen 2010 en 2021 was muziekmagnaat en vrouw van rocker Ozzy, Sharon Osbourne een hoofdpresentator van CBS's dagshow, Het gesprek. De show is jarenlang een vaste waarde op de tv geweest en heeft veel van zijn succes te danken aan de openhartigheid van het nuchtere presentatieteam - dat zelden bang was om hun mening te uiten over populaire en verdeeldheid zaaiende kwesties die momenteel in de media zijn.

Dingen veranderden echter in maart van dit jaar, toen Sharon onder vuur kwam te liggen voor het verdedigen van vriend Piers Morgan nadat hij opmerkingen had gemaakt waarin hij kritiek had op Meghan, Hertogin van Sussex na haar grote Oprah Winfrey interview. Er werd ook een clip naar boven gesleept waarin Sharon beweerde dat Meghan Markle "niet zwart is", wat de controverse alleen maar vergroot. Te midden van enorme reacties op de opmerkingen, werd CBS gedwongen om Sharon's contract te beëindigen na meer dan tien jaar op de show. Sindsdien zijn het een paar lastige maanden geweest voor de voormalige muziekmanager en auteur, die al meer dan twee decennia een kenmerk is van de populaire Amerikaanse televisie, met een ster in MTV's The Osbournes en beoordeeld op America's Got Talent. Laten we eens kijken hoe Sharon haar tijd doorbrengt sinds het schokkende vertrek.

6 Ze verscheen in de spelshow 'Let's Make A Deal'

Sinds ze The Talk heeft verlaten, is Sharon te zien in de klassieke spelshow Let's Make A Deal, volgens haar Wikipedia-pagina. Sharon is tijdens haar carrière op tal van shows in zijn soort verschenen en trad regelmatig op als jurylid of panellid om haar wijsheid te delen.

5 Ozzy helpen bij zijn herstel was haar prioriteit

Sharon brengt ook meer tijd door met echtgenoot Ozzy en ondersteunt hem bij zijn herstel van een longontsteking en een val die hij in 2019 opliep. Ozzy lijdt ook aan de ziekte van Parkinson en bereidt zich binnenkort voor op een grote operatie, waarvan hij hoopt zal hem in staat stellen terug te keren naar het podium.

‘Waar ik het meest enthousiast over ben, is dat mijn man weer op het podium staat. Daar bid ik voor', zegt Sharon.

4 Sharon heeft North West uitgenodigd voor thee

Een van de vreemdere verhalen die naar buiten zijn gekomen over Sharon sinds ze de show verliet - ze heeft een hartelijke uitnodiging gedaan aan North West, dochter van Kim Kardashianen Kanye West , komen langs voor een afternoon tea!

Tijdens een interview met Ellen DeGeneres eerder deze week, onthulde moeder Kim Kardashian dat haar dochter North een "full goth girl" is en geniet ze ervan om "nep-tatoeages op haar gezicht te zetten" en ze luistert naar Black Sabbath" - die ze tegenkwam op TikTok.

Sharon hoorde dit en was blijkbaar opgetogen dat echtgenoot Ozzy zo'n fan had aangetrokken, en ging naar Instagram om aan Kim te vragen: "Wanneer komt North langs voor een kopje thee?", en tagde ook de oma van Kanye en North, Kris. We hebben leuke foto's nodig als dit gebeurt!

3 Ze adviseert over een biopic over haar en Ozzy's huwelijk

Sharon heeft ook gewerkt aan een aanstaande biopic die haar vluchtige veertigjarige huwelijk met echtgenoot Ozzy zal onderzoeken, en belooft dat de foto brutaal eerlijk zal zijn over hun relatie en geschiedenis van geweld jegens elkaar.

Het project gaat helemaal over Ozzy's en mijn leven, hoe we in het begin bij elkaar kwamen en onze vluchtige relatie: alle ruzies, alle make-up, alle ruzies, alle arrestaties, al het alles - en het is een liefdesverhaal.”

"Onze gevechten waren legendarisch", vertelde Sharon de Daily Mail tijdens een recent interview. “We zouden elkaar de stuipen op het lijf jagen. Het stopte, moet 20 jaar geleden zijn, maar we hadden een goede run.”

"Mensen gaan ernaar kijken en zeggen: 'Dit is niet toegestaan. Ze zouden zich niet zo moeten gedragen en het op film moeten zetten'", zegt Sharon. “Maar [we] praten alleen de waarheid. Sommige mensen hebben vluchtige relaties en die van ons was erg vluchtig.” Wat betreft wat er is veranderd, zei ze: "Je groeit. Je groeit naar een stadium waar je ziek van wordt. Je groeit naar een stadium waarin je er fysiek ziek van wordt … maar als je jong bent en, weet je, je vecht tegen de wereld, dan is het anders.”

2 Sharon heeft therapie gehad sinds ze de show verliet

The Talk zo plotseling verlaten, en te midden van zo'n vijandige ontvangst voor het uiten van haar mening, was moeilijk voor Sharon, en ze worstelde om de mentale gevolgen van haar plotselinge vertrek na zoveel jaren te verwerken. Haar 'geannuleerd' worden op sociale media veroorzaakte bijzondere problemen voor haar, en ze werd gedwongen om 24-uurs beveiliging in te huren na een reeks doodsbedreigingen. Ze leed geestelijk en nam ook de beslissing om geestelijke gezondheidszorg te zoeken, op advies van vriendin en voormalig co-host Sara Gilbert, en onderging maandenlang ketaminetherapie om het emotionele trauma te verwerken.

'Ik heb drie maanden therapie gehad', zei ze. 'Ik heb een behandeling met ketamine gehad en ik heb het er allemaal uit gekregen. Alle tranen en alles wat ik voelde, weet je. Dat alles, het is weg.'

Sharon heeft gezegd dat de therapie haar heeft geholpen om van deze duistere ervaring af te komen, en dat ze nu klaar is om nieuw werk en nieuwe projecten op zich te nemen.

1 Maar ze heeft geen plannen om terug te keren naar hosting, althans voorlopig

De ervaring blijft Sharon echter markeren, en hoewel ze plannen heeft om achter de schermen aan een aantal schermprojecten te werken, zegt ze dat ze niet van plan is om op korte termijn terug te keren naar tv.

Nogmaals sprekend in haar Daily Mail-interview, zei de tv-persoonlijkheid: 'Je moet evolueren. Wat ga ik doen? Zal ik weer rechter worden? Nee. Ik ga niet naar een ander tv-programma met praten omdat ik weet dat het nu geen veilige plek is om te zijn. Het minste en je hebt de halve natie kapot gemaakt en ik wil mezelf niet opofferen voor dat verdriet. Ik echt niet.'

Aanbevolen: