Waar zijn 'The Cheetah Girls' sinds het filmen van de eerste film 18 jaar geleden

Inhoudsopgave:

Waar zijn 'The Cheetah Girls' sinds het filmen van de eerste film 18 jaar geleden
Waar zijn 'The Cheetah Girls' sinds het filmen van de eerste film 18 jaar geleden
Anonim

Achttien jaar geleden maakte de wereld kennis met de iconische all-girl popgroep, The Cheetah Girls. Deze film uit 2003 was de eerste originele film van Disney Channel die een musical was. Drie jaar later zouden fans vereerd worden met de High School Musical-trilogie, maar laten we niet vergeten waar het begon. De Cheetah Girls begonnen deze meezingfilms waarin je zevenjarige zelf opstond en begon te dansen.

Raven-Symoné, Adrienne Bailon, Sabrina Bryan en Kiely Williams speelden tieners op de middelbare school, maar hun echte leeftijd was 17 (Kiely), 18 (Raven), 19 (Sabrina) en 20 (Adrienne). De tweede film kwam uit in 2006 en was de laatste keer dat we Raven-Symoné Galleria zouden zien spelen. In 2008 werd de derde film voor vier maanden opgenomen in Udaipur en Mumbai in India. The Cheetah Girls: One World markeerde de laatste film in deze franchise. Waar zijn The Cheetah Girls achttien jaar later?

6 'The Cheetah Girls' was een enorm succes

Het is veilig om te zeggen dat deze films een enorm succes waren voor Disney Channel. De dvd van de film verkocht meer dan 800.000 exemplaren en de film ontving wereldwijd meer dan 84 miljoen kijkers. Omdat er tegenwoordig zoveel reboots en spin-off-series zijn die een comeback maken, zouden fans graag hun jeugd opnieuw beleven met een nieuwe Cheetah Girls-film. De exotische locaties, de nostalgische outfits, de soundtrack… het is tijd voor een nieuwe film en wat nieuwe muziek voor de cultuur! Terwijl fans proberen een andere film te manifesteren, laten we eens kijken waar de dames zijn die het allemaal mogelijk hebben gemaakt.

5 Raven-Symoné - Galleria

Voordat ze in The Cheetah Girls speelde, maakte ze haar Disney Channel Original Movie-debuut als Nebula Wade in Zenon: Girl of the 21st Century (1999). In 2001 was Raven de stem van Stephanie in de originele Disney Channel-serie The Proud Family en de stem van Monique op Kim Possible. De actrice landde toen haar eigen Disney Channel-show genaamd That's So Raven. Toen The Cheetah Girls een paar maanden later in première ging, was ze al een bekend gezicht voor fans.

In 2011 kreeg Raven nog een show onder haar riem genaamd The State of Georgia, die slechts één seizoen duurde. Nadat de ABC Family-show een mislukking was, verscheen ze op CMT's Nashville, ABC's Black-ish en Freeform's The Bold Type. Momenteel keert Raven-Symoné terug naar haar roots en speelt ze in de Disney Channel spin-off Raven's Home. De serie loopt sinds 2017 en bereidt zich voor op zijn vijfde seizoen. In 2020 trouwde Raven met haar huidige vrouw, Miranda Maday.

4 Raven verlaat de show

Het was niet allemaal zonneschijn en regenbogen op de set van The Cheetah Girls voor Raven-Symoné. Ze was de grootste naam die een rol in de film kreeg, sinds ze op haar vierde speelde als Olivia Kendall in NBC's The Cosby Show. Symoné kwam met name niet terug voor de derde film om 'zich op haar eigen carrière te concentreren'.

"Hoewel aanvankelijk werd gezegd dat catfights en "territoriale problemen" de reden waren, onthulde Symoné dat ze niet in de derde film verscheen omdat ze zich "uitgesloten" en "verbannen" voelde op de set van de tweede film film, waarschijnlijk vanwege het feit dat de drie andere meisjes zoveel tijd samen hadden doorgebracht nadat ze bij elkaar waren gezet in de echte Cheetah Girls-opnamegroep. Ook werd onthuld dat Raven en Williams niet met elkaar konden opschieten vanwege jaloezie over Raven's rol in The Cosby Show en Raven onthulde dat ze naar de gevangenis zou zijn gegaan als de actrice haar moeder niet had gespeeld die haar tam moest houden tijdens het filmen."

3 Adrienne Bailon - Chanel

De carrière van Adrienne Bailon kwam pas echt van de grond toen ze Chanel speelde in The Cheetah Girls. Bailon probeerde een zangcarrière te starten als onderdeel van een triogroep genaamd 3LW. Ze wist niet dat het geboren was om vlekken te dragen! Nadat Raven de franchise had verlaten, werd Adrienne Bailon natuurlijk de hoofdrolspeler en ging door met de derde film. Nadat ze zich terugtrok uit haar rol als Chanel, verscheen ze in The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008) en Lovestruck: The Musical (2013).

Adrienne Bailon zette nog steeds een carrière bij de televisie voort, maar niet op dezelfde manier. Ze is momenteel co-presentator van de talkshow The Real, samen met Loni Love, Jeannie Mai Jenkins en Garcelle Beauvais. Adrienne Bailon draagt nu haar getrouwde naam, Adrienne Houghton, en is een stiefmoeder van vier kinderen.

2 Sabrina Bryan - Dorinda

Sabrina Bryan was voor sommigen misschien een bekend gezicht toen ze de rol van Dorinda kreeg. Bryan was in de film Matilda en kort op CBS's The Bold and the Beautiful. Voor de meesten maakte Sabrina Bryan haar debuut in de acteerwereld als een vierde van de getalenteerde meidengroep. Nadat ze in alle drie de films was verschenen, toonde Bryan haar vaardigheden op ABC's Dancing With the Stars met partner Mark Ballas. Het paar ging zelfs een tijdje uit, maar de balzaalromantiek was van korte duur. In 2021 keerde Sabrina Bryan terug naar de DWTS-vloer met pro-danser Louis van Amstel. Ze verloor beide seizoenen, maar heeft nog veel meer gewonnen. De actrice is getrouwd en heeft net haar eerste kind verwelkomd, een meisje.

1 Kiely Williams - Aqua

Net als mede-ster Adrienne Bailon, probeerde Kiely Williams bekendheid te krijgen met 3LW. Gelukkig voor de twee dames was The Cheetah Girls hun grote doorbraak. Ze verscheen ook in The Sisterhood of the Traveling Pants 2 naast Adrienne. Williams verscheen vervolgens in een paar films zoals The House Bunny, Elle: A Modern Cinderella Tale en Stomp the Yard 2: Homecoming. In 2016 trouwde Kiely Williams met Brandon Cox met costar, Sabrina Bryan, als een van haar bruidsmeisjes. Het echtpaar verwelkomde hun zoon twee jaar later.

Hoe ver ze ook gaan, deze vier sterren zullen altijd herinnerd worden als The Cheetah Girls.

Aanbevolen: