Heeft Meghan Markle het interview van prinses Diana van 25 jaar geleden bestudeerd en gekopieerd?

Heeft Meghan Markle het interview van prinses Diana van 25 jaar geleden bestudeerd en gekopieerd?
Heeft Meghan Markle het interview van prinses Diana van 25 jaar geleden bestudeerd en gekopieerd?
Anonim

25 jaar geleden ging prinses Diana zitten voor haar beruchte interview met Martin Bashir. De koninklijke reiger besprak het gevoel "niet ondersteund" te worden door het koninklijke "establishment". Dit alles heeft geleid tot grote vergelijkingen met Meghan Markle's adembenemende sit-down met Oprah Winfrey.

De hertogin van Sussex vertelde Winfrey dat ze "niet alleen gelaten kon worden" en bekende dat ze "niet meer wilde leven."

De zwangere voormalige actrice beweerde dat de HR-afdeling van Buckingham Palace haar pleidooi om hulp negeerde omdat ze geen 'betaalde werknemer' was.

Na het twee uur durende Oprah-interview dat zondag in de VS op CBS werd uitgezonden, deelde filmmaker Ava DuVernay een clip uit Diana's interview uit 1995 BBC Panorama op Twitter.

In de clip is te zien waarom de prinses van Wales uitlegt waarom ze het gevoel had dat "het establishment" waarmee ze trouwde "besloten had dat [ze] een niet-starter is - omdat ze de dingen 'anders' deed.

Prins Harry's moeder vertelde journalist Martin Bashir: "Omdat ik de dingen anders doe, omdat ik me niet aan een regelboek houd, omdat ik leid vanuit het hart, niet vanuit het hoofd, en hoewel ik daardoor in de problemen ben gekomen mijn werk, dat begrijp ik. Maar iemand moet naar buiten gaan en van mensen houden en het laten zien."

Tijdens het Panorama-interview vertelde Diana ook over haar geestelijke gezondheidsproblemen, eetstoornis en haar vervreemde echtgenoot Charles-affaire met Camilla Parker Bowles.

Na het bekijken van de vergelijkingen op Twitter, hadden sommige fans het gevoel dat Meghan Diana's interview kopieerde.

"Het is duidelijk dat Meghan Diana's interview in sommige delen heeft bestudeerd/gekopieerd", schreef een fan.

"Meghan bestudeerde Diana. Harry is te dom om te zien. Meghan is NUTS ", las een tweede duistere opmerking.

"Wat een verrassing, NIET! Laat maar zien hoe ingestudeerd het allemaal was - vraag me af hoe vaak ze de opname heeft bekeken om hem te kopiëren……." een derde stemde in.

Een van de vele bommen die Markle in haar Oprah-interview liet vallen, was dat ze haar paspoort, rijbewijs en sleutels 'omdraaide' toen ze in 2016 werd verwelkomd in de koninklijke familie.

Maar bronnen hebben bevestigd dat de hertogin van Sussex ten minste 13 buitenlandse reizen heeft gemaakt nadat haar relatie met prins Harry naar voren kwam. In het veelbesproken interview met Oprah verklaarde de inwoner van LA dat al je persoonlijke identificatie wordt gegeven aan Palace-assistenten wanneer je lid wordt van "The Firm".

Meghan, 39, beweerde dat ze haar paspoort niet meer had gezien totdat zij en Harry stopten als senior royals en naar Californië verhuisden. De hertogin beschreef dat ze geïsoleerd was in Engeland en haar paleis slechts twee keer voor vier maanden verliet.

Maar The Sun meldt dat de hertogin 13 landen heeft bezocht als toerist vanaf het moment dat ze met prins Harry begon te daten tot september 2019. Prins Harry en Meghan vlogen ook naar Italië voor de uitbundige bruiloft van modeontwerper Misha Nonoo.

Aanbevolen: